Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru, despre leacul care te scapă de ....

Horoscop

Lidia Fecioru: Asta e singura zodie care moare cu secretul tău! Nu va spune niciodată ce i-ai povestit!

Lidia Fecioru a povestit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” care este cea mai de încredere zodie.

Cinstea și corectitudinea sunt cele două calități care îl fac pe nativul acestei zodii un mare prieten.

Oamenii născuți sub acest semn sunt foarte dedicați și loiali. Sunt plini de surprize și îți vor da tot ce ai nevoie, dar dacă îi lași baltă, nu se mai întorc la tine.

Semnul vieții, al morții și al învierii, energia sa cuprinde aceste cicluri de viață și se transformă și se reinventează continuu.

Care este zodia în care te poți baza

„Unica zodie care moare cu secretul tau chiar daca nu mai vorbeste cu tine este Scorpionul. El moare cu secretul tau. Ei nu vor spune niciodata ce le-ai povestit nici daca mor” a spus Lidia la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Minerva: Retrogradarea planetelor în 2018. Cum sunt afectate zodiile de evenimentele astrologice

Esența energiei Scorpionului este magnetică, pasională, loială, protectoare, controlată, puternică, carismatică, transformatoare, concentrată, vindecătoare, curajoasă. Pe de o parte, energia Scorpionului negativ poate fi obsesivă, posesivă, geloasă, secretă, răzvrătită, crudă, calculată.

Nativii în Scorpion sunt în mod surprinzător demni de încredere. Cheia unei relații de lungă durată cu ei este înțelegerea și încrederea reciprocă. Cu toate acestea, dacă au cel mai mic sentiment că partenerul lor nu este de natură să-i satisfacă așteptările emoționale, atunci este dificil ca ei să rămână.

Subiect pe aceeasi tema: Zodia care isi descopera PUTEREA ASCUNSA in 2018

In sfarsit, in 2018, vei reusi sa iti scoti la iveala armele secrete! Daca esti nascut sub acest semn, vei descoperi ce te intareste! Vezi daca esti chiar tu nascut in zodia care isi descopera PUTEREA ASCUNSA in 2018!

Anul 2018 se prezinta destul de bine pentru acest nativ! Va fi un an linistit la suprafata, dar lucruri nemaipomenite se pot intampla “in spatele cortinei” si acestea vor fi cele ce vor face diferenta intre un an bun si unul ABSOLUT MINUNAT.

Secretul? Aceasta zodie isi va descoperi puterea ascunsa. Va reusi sa isi transforme visele in realitate prin propriile forte si va descoperi un mare potential. Marele sau avantaj se va naste datorita planetei Marte care va fi amplasata in zodia indraznetului Scopion. Dar nu, nu SCORPIONUL este zodia norocoasa ci…

Care este zodia care isi descopera PUTEREA ASCUNSA in 2018?
BERBECUL este norocosul zodiacului, ce isi va descoperi puterea ascunsa. Va reusi sa nasca relatii de prietenie si parteneriate in care se va putea baza pe tot parcursul anului. Va reusi sa gaseasca armonie si echilibru la locul de munca, unde va descoperi oameni alaturi de care poate sa construiasca lucruri frumoase.

Berbecul este zodia care isi descopera PUTEREA ASCUNSA in 2018 si pentru ca va avea o relatie de dragoste puternica si solida, un partener care il va sprijini la nevoie si care il va incuraja sa traiasca toate aventurile pe care le viseaza. Iar acest lucru este foarte important pentru indraznetul Berbec.

Nimic nu il va opri, nici macar Mercur retrograd! Planeta comunicarii nu il va sustine, insa nativul din zodia Berbec isi va gasi inspiratia si puterea in alte segmente ale vietii sale!

2018 este anul in care isi va schimba imaginea sociala, va excela pe plan profesional si totul va fi datorita eforturilor proprii! Marte, Luna, Saturn si Uranus il sustin, formand conjunctii favorabile pentru nativul din zodia Berbec.

In toamna si iarna anului 2018, Berbecul va gasi si resursele fizice pentru a reusi ceea ce si-a propus si isi va depasi limitele, uimindu-i pe toti cei din jur.

Esti si tu nascut in zodia norocoasa a anului 2018?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top