Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

La ce vârstă trăiești cel mai bun sex, în funcție de zodie

La ce vârstă trăiești cel mai bun sex, în funcție de zodie:

BERBEC: 29
Dacă ești Berbec, află că vârsta la care atingi un tsunami de performanțe sexuale este 29, și asta din cauza modului în care gândești: ai impresia că dacă la anul schimbi prefixul, te vei ofili, fapt pentru care dai tot ce e mai bun din tine până să nu faci 30 de ani.

TAUR: 34
Aproape de cercetările științifice, dacă ești Taur cel mai bun sex îl trăiești la 34 de ani. Acumulezi suficientă experiență încât să îmbini tandrețea cu perversiunile în limita bunului simț din dormitor.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE: AFLĂ CULOAREA DESTINULUI TĂU!

GEMENI: 37
Dacă vrei să faci sex cu cineva, trebuie să te atragă și din punct de vedere intelectual. Foarte rar te uiți doar după aspectul fizic, atunci când nu vrei simple aventuri pentru a te detensiona. Tu cauți o experiență completă.

RAC: 39
Romantismul tău se poate plia pe orice relație la vârsta de 39 de ani. Este vârsta la care dacă ești romantică nu este nici patetic, nici plictisitor.

LEU: 41
Un leu adevărat trăiește pentru a acumula experiențe și a învăța ceva din ele. Ai parte de cel mai bun sex la vârsta de 41 de ani și asta deoarece nimic nu ți se mai pare nou, fapt pentru care poți proba orice.

FECIOARĂ: 32
Felul în care înțelegi sexul și îl delimitezi de sentimentele de dragoste este de neînțeles pentru cei din jur. Abia la 32 de ani vei reuși să împaci dragostea cu prietenia și cu pofta carnală.

BALANȚĂ: 43
Duci o viață echilibrată, chiar și când vine vorba de sex. Pentru tine o partidă de amor înseamnă mai mult decât atingerile fizice propriu-zise, iar acest lucru este înțeles abia la maturitate.

SCORPION: 28
Scorpionii se maturizează ceva mai devreme în privința relațiilor sexuale. Cele mai bune partide le au la vârsta de 28 de ani și numai alături de un partener stabil.

SĂGETĂTOR: 25
Ai senzația că de fiecare dată dai mai mult decât partenerul tău sexual în dormitor, însă va veni momentul când acest lucru nu îți va mai păsa și vei căuta doar propria ta plăcere.

CAPRICORN: 30
Calmul tău și maniera tacticoasă în care iei lucrurile în primire te ajută să fii responsabilă chiar și când vine vorba de drumul pe care îl urmezi în atingerea orgasmului.

VĂRSĂTOR: 33
Pentru tine sexul este ridicat la rang de artă. Fiecare act sexual în sine îți dă idei noi, imaginația ta devine mai bogată atunci când partenerul te face să te simți în al nouălea cer: în acele clipe ai putea compune adevărate opere de artă în orice domeniu.

PEȘTI: 27
La 27 de ani întâlnești persoana ideală pentru a face sex așa cum nu ai mai făcut cu nimeni, și nu o vei mai face toată viața. Este o vârstă predestinată pentru experiențe sexuale care mai de care mai inedite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top