Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Eclipsa totala de Luna: Urmariti LIVE fenomenul astronomic al anului VIDEO

Horoscop

Horoscopul Eclipsei de luna Rosie: Rac – Fecioara

Rac
In perioada imediat urmatoarea cariera ta va capata o alta forma, vor fi multe schimbari fapt ce iti da o stare de anxietate si neliniste. Efectele eclipsei de luna se vor simti pe tot parcursul anului, insa nu trebuie sa iti faci griji. Situatiile se vor alinia si vei reusi sa te readuci pe linia de plutire.

Leu
Nativii din Zodia Leu sunt afectati de eclipsa de luna mai ales in domeniul comunicarii. Vor aparea tot felul de dificultati de comunicare zilele acestea. Cuvintele par greu de accesat si nici dispozitivele tehnice nu va sunt de prea mare ajutor.

In mod notabil pentru nativii din zodia Leu, trebuie sa subliniem ca pentru ei, vor aparea schimbari la nivel spiritual. Vor aparea curand in drumul vostru, persoane importante din acest punct de vedere. Interactiunea cu acestea, deschide porti pentru noi perspective.

CITESTE SI: CE SPUNE NICOLETA SVARLEFUS DESPRE ECLIPSA DE LUNA

Fecioara
Eclipsa de luna rosie se rasfrange destul de apasat in domeniul banilor, trebuie sa fii foarte atent cum iti gestionezi resursele financiare si cat de mult cheltui in perioada urmatoare.

 | Rac – Fecioara | Balanta – Sagetator | Varsator Pesti 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top