Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Eclipsa totala de Luna: Urmariti LIVE fenomenul astronomic al anului VIDEO

Horoscop

Horoscopul Eclipsei de luna Rosie: Berbec – Gemeni

Luna aprilie este marcata de doua evenimente importante din punct de vedere astrologic si tocmai de aceea este bine sa tinem cont de semnele ce apar in perioada urmatoare.

Eclipsa de luna Rosie este primul eveniment din cele doua, urmand ca pe data de 29 aprilie sa avem o eclipsa de soare. Aceste doua evenimente au un impact asupra noastra.

Cele mai afectate zodii de aceasta eclipsa sunt Berbec, Balanta, Rac si Capricorn care vor fi zguduiti bine si vor fi luati prin surprindere in urmatoarea perioada.

Horoscopul Eclipsei de luna Rosie

Berbec
Luna rosie va scoate de sub pres toate secretele pe care pana acum le-ai tinut bine ascunse, tocmai de aceea este bine sa fii destul de prudent si sa ai grija ce informatii arunci in „piata”. Chiar daca in prima faza acest lucru nu vi se pare unul benefic, scapand de toate aceste greutati va usurati si reusiti sa merge mai departe.

Taur
Eclipsa de luna rosie are un efect benefic pentru cei nascuti in zodia Taur, cariera lor se va dezvolta si vor avea foarte multe oportunitati. Totul trebuie construit cu rabdare si atentie, iar roadele nu vor intarzia sa apara.

CITESTE SI: CE SPUNE NICOLETA SVARLEFUS DESPRE ECLIPSA DE LUNA

Gemeni
Gemenii vor fi supusi unor presiuni destul de mari, totul in jurul vostru capata forma dramei si incepe ca acest lucru sa va apese cat mai mult. Acest fenomen astronomic va face sa luati decizii importante, acum si pentru totdeauna.

 | Rac – Fecioara | Balanta – Sagetator | Varsator Pesti 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top