Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul dragostei în 2018 - ce e scris în stele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop

Horoscopul dragostei în 2018. Predicții amoroase și sexuale

Diferența dintre sex și dragoste este că dragostea provoacă tensiune și sexul îl ameliorează, a spus Woody Allen. Ideea este că cele două lucruri sunt atât de complexe încât una fără cealaltă nu are sens.

Acesta este motivul pentru care vă aducem aici o listă exhaustivă a ceea ce se pot aștepta toate zodiile pe linia de dragoste și sex în anul 2018. Este posibil să fii iubitor și să dorești să o duci la nivelul următor, prin intrarea într-o relație intimă sau prin căsătorie, dar s-ar putea să vă confundați de felul în care să o faceți și dacă timpul este corect.

De exemplu, pentru nativul Gemeni, perioada cuprinsă între sfârșitul lunii februarie și jumătatea lunii iunie va fi favorabilă pentru a vă bucura de relații intime cu iubitul tău. Și pentru Leu, anul va fi favorabil dezvoltării relațiilor fizice intime.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

Unele semne, cum ar fi Săgetătorul, pe de altă parte, poate să nu găsească partenerul pe termen lung potrivit, dar dacă sunteți în căutarea unei aventuri este posibil să reușiți în 2018.

La ce să se aștepte zodiile pe plan amoros în 2018

BERBEC – Horoscopul dragostei în 2018

Când începe anul, Venus, planeta legată de dragoste și relații intime, va fi într-o stare înflăcărată.

Cei care sunt deja într-o relație de dragoste și sunt dornici să meargă la nivelul următor (să se căsătorească) trebuie să aștepte ca Venus să iasă din această stare.

Venus va ieși din starea de „ardere” în jurul lunii februarie. Ulterior, Venus va fi prezentat în semnul său de înălțare. Aceasta începe vremurile bune pentru ca dragostea să lege nodul și să devină relația despre care să se spună că sunt „facuți unul pentru celălalt”.

Este posibil să apară unele îndoieli între iubiți. Dacă lucrurile se întind prea mult, acest lucru poate duce la o despărțire. Având în vedere aceste influențe planetare, cei care sunt îndrăgostiți nu ar trebui să lase problemele nerezolvate. Legătura puternică și sentimentul de apartenență vor funcționa bine în curățarea norului de rătăcire și întinerire a relației.

TAUR- Horoscopul dragostei în 2018

Prezența lui Marte va juca un rol important în problemele relațiilor de dragoste. Vi se va cere să vă ridicați nivelul de compatibilitate pentru a vă menține un nivel standard de armonie.

Planeta indică necesitatea înțelegerii partenerului. Această creștere a compatibilității va fi bună pentru consolidarea încrederii în partenerul tău. Poziția lui Jupiter în a șaptea casă nu arată fericirea în viața cuplurilor căsătorite. Va trebui să aveți grijă de sensibilitățile partenerului.

Pe de altă parte, în general, anul este bun pentru îndrăgostiți, dar care nu sunt căsătoriți până acum. Vor avea un timp plăcut împreună. Cu toate acestea, anul nu este foarte favorabil pentru cei care doresc să să căsătorească.

GEMENI- Horoscopul dragostei în 2018

Jupiter este conducătorul casei a șaptea. Această casă se referă la chestiuni legate de relațiile care au devenit confirmate (cum ar fi căsătoria sau parteneriatele de afaceri). Jupiter este plasat în semnul mistic. Cea de-a șasea casă se ocupă de adversitate și de dezacordul puternic. Acest lucru înseamnă că cei căsătoriți trebuie să fie foarte atenți cu privire la relațiile lor.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 2018: Zodiile care își găsesc sufletul pereche în acest an. Dragostea le va schimba viața

Pot apărea situații adverse care pot testa angajamentul în relație. Pe de altă parte, casa a cincea este legată de dragoste și relații intime. Venus este conducătorul casei a cincea. Trecerea de la Venus poate avea un impact imens asupra relațiilor de dragoste ale localnicilor.

Poziția lui Venus nu este un semn bun pentru viața de dragoste a localnicilor, în special pentru cei care sunt interesați să dezvolte o relație. Perioada până în 20 februarie nu este foarte favorabilă dezvoltării relațiilor de dragoste. Cu toate acestea, perioada cuprinsă între 21 februarie și jumătatea lunii iunie sprijină romanticii să se bucure de relații de dragoste.

RAC- Horoscopul dragostei în 2018

Saturn va domina casa a șaptea (casa care se refera la relatia cu sotia / partenerul tau).
Această poziție a lui Saturn nu implică, în general, un an foarte bun pentru cuplurile căsătorite.

Este posibil ca aceștia să nu aibă timp plăcut cu partenerul lor. Este posibil să apară diferențe, ceea ce duce la disconfort și dezavantaj. Cuplurile sunt obligate să aibă timp de calitate cu partenerul lor de viață pentru a menține căldura și armonie în relație.

Faptul că Saturn este în Capricorn și rămâne acolo pentru tot anul, care se află în opoziție directă cu semnul tău Rac, nu înseamnă o situație plăcută în viața personală. Saturn poate să nu lase lucrurile să meargă doar spre rău. În același timp, aceasta nu înseamnă doar nefericire pentru tine tot timpul.

CITEȘTE CONTINUAREA ÎN PAGINA URMĂTOARE

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top