Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014

Horoscop

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014

Citeste si:

Horoscop zilnic 7 aprilie 2014

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Berbec
Ceva apare in cel mai nepotrivit moment si-ti strica toata placerea unei zile linistite. In loc sa te odihnesti si sa-ti reincarci bateriile, asa cum ai fi dorit, esti nevoit sa muncesti si astazi, sa depui niste eforturi masive pentru a repara repede o situatie enervanta, suficient cat sa-ti consume si ultimele resurse de energie. Vestile proaste pot aparea si ele din toate partile sau tot felul de surprize nedorite pe care nu le poti gestiona cu calm. Daca ai reusi sa te linistesti inainte de a actiona, ai gasi solutii eficiente, dar esti iritat si risti sa dai si mai mult peste cap totul.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Taur
Pregatesti o calatorie programata undeva in viitorul apropiat si, pentru ca nu vrei sa lasi nimic pe ultima suta de metri, te concentrezi de pe acum la ceea ce se va intampla atunci. Faci rezervarile de rigoare, dai telefoane peste telefoane, poate deja ai inceput sa-ti pregatesti bagajul, deci atentia ta se indreapta prioritar spre acea deplasare. Esti ingrijorat si vrei sa fie toate bine aranjate la momentul plecarii, si incerci sa nu scapi nimic din vedere ca sa ai o calatorie perfecta. Masurile de precautie pe care ti le iei acum isi vor arata eficienta la momentul respectiv, spre satisfactia ta deplina.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Gemeni
Pentru ca nu te impinge nimic urgent de la spate, ai starea necesara pentru a mai face putina ordine prin ganduri, prin cheltuieli, prin documente, prin propriile afaceri. Datorita starii de calm care se instaleaza peste unele planuri, gasesti mult mai usor solutii prin care restabilesti echilibrul mult dorit. E momentul in care gasesti metode prin care sa-ti reechilibrezi bugetul, sa refaci o situatie care scapase de sub control, sa clarifici aspecte care pareau incurcate. Foloseste acest ragaz binemeritat pentru ca vei incheia ziua cu un sentiment de stabilitate, ca si cum multe aspecte revin acum la normal.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Rac
Privesti spre viitor cu o atitudine destul de relaxata, de parca tocmai ai primit de undeva o veste care iti garanteaza faptul ca un anumit eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, se va desfasura conform planurilor. Datorita acestei confirmari, te mai linistesti si tu, nu mai stai ca pe ghimpi in asteptarea momentului respectiv, ci astepti cu incredere ca totul va iesi bine. Nu trebuie nici sa-ti faci emotii preamari, de vreme ce stii sigur ca va iesi ca la carte, dar nici sa lasi timpul sa treaca, stand pasiv sa apara odata la orizont. Foloseste ragazul ramas cu simt practic!

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Leu
Aduni alaturi de tine intreaga familie si discutati laolalta despre viitor. Va faceti planuri marete si fiecare ora care va apropie de startul acestor actiuni, va incarca de entuziasm si nerabdare. Ai vrea sa treaca mai repede timpul ca sa ajungi acolo unde va doriti cu totii, dar graba nu e cel mai indicat lucru de care ai nevoie acum. Va veni si momentul mult asteptat, dar nu trebuie sa sari peste etapele de inceput, tot asa cum nu trebuie sa te abati de la cursul firesc al lucrurilor pana la nivelul visat. Puneti cu totii umarul la constructia acestei reusite si totul va iesi foarte bine!

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Fecioara
Desi faci act de prezenta intr-un anumit grup, gandul sau inima ta nu sunt tot acolo, ci in alta parte! Esti doar fizic de fata cu ceilalti, dar nu te poti integra perfect activitatilor respective. Ai fi dorit sa fii cu altcineva, intr-un alt loc si alte circumstante, ca atare, daca nu poti pleca din acest spatiu, vei fi complet absent, stand mereu cu ochii pe telefon trimitand mesaje celui care te-ar fi dorit cu el altundeva. Decat sa strici cheful celor prezenti langa tine cu asemenea comportament, mai bine te-ai scuza si ai pleca acolo unde te cheama inima, pentru ca nu esti o companie prea agreabila in asemenea conditii.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Balanta
Nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea, iar azi ai parte de ea in cantitati imense, greu de tolerat! E normal sa te revolte situatia, pentru ca injustitia, minciuna, necinstea sunt azi mai puternice decat lupta ta pentru adevar. Chiar daca nu ai puterea de a face fata unui gest incorect din care altul are de castigat pe seama suferintei altora, nu vei lasa lucrurile nepedepsite. Da, poate nu gasesti acum, pe loc, solutii de a restabili ordinea justa a lucrurilor, dar nu vei uita ce se intampla si, cu prima ocazie cand vei detine instrumentele necesare pentru a face lumina, vei trece la fapte.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Scorpion
E agitatie mare in jurul tau, dar tie iti place aceasta atmosfera, pentru ca te ambitioneaza sa te implici si tu in aceasta cursa! Se incing dispute, tonul este mult mai ridicat si mai agresiv, se aud critici si atacuri verbale, dar aceasta situatie pare stimulativa pentru tine. Iti place sa fii provocat si ai si tu ceva de spus in aceasta atmosfera tensionata, deci nu te dai inapoi cand ai ocazia de a-ti demonstra autoritatea si puterea de convingere, sau de a te folosi de cinism si ironie, la nevoie. Ai grija, cuvintele au un impact foarte puternic acum, totul depinde de sensul in care le folosesti: pentru a crea sau pentru a distruge, pentru a stimula sau pentru a irita?

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Sagetator
Stai pe indelete si faci tot felul de planuri ce au la baza cifre, calcule, sume, documente de ordin financiar pentru ca ai ajuns intr-un moment in care trebuie sa intelegi foarte clar pe ce teren te misti din punct de vedere material. Trebuie sa vezi cat ai cheltuit, ce sume urmeaza sa administrezi, de unde pot sa mai apara bani in perioada urmatoare, ca atare o astfel de zi poate fi perfecta pentru a face ordine in afaceri. Nu ai motive de ingrijorare sau de stres, pentru ca rezultatul acestor calcule poate fi destul de bun, oferindu-ti o stare de relaxare ce iti inspira increderea ca te vei descurca bine cu toate cheltuielile curente sau viitoare.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Capricorn
Iubirea te stimuleaza la gesturi de care, uneori, nici tu nu stiai ca esti capabil. Esti pregatit de o initiativa de zile mari prin care vrei sa-i demonstrezi celui drag de ce esti in stare pentru el, pentru relatia voastra, si ai fi de-a dreptul incantat sa vezi ca si el se implica la fel de entuziast si de tonic in planul propus de tine. Impreuna veti fi capabili si sa mutati muntii din loc, pentru ca iubirea poate fi motorul principal de energie pentru voi doi, care va impinge la adevarate minuni! Iubirea, de fapt, face minuni, si te vei convinge si tu, inca o data de asta, pregatit de orice ti s-ar cere de catre sau pentru cel drag!

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Varsator
Stai de vorba cu persoane care nu se afla in cele mai bune toane. Sunt triste, impovarate de tot felul de griji, si de aceea au nevoie de prezenta ta pentru ca tu intotdeauna ai pentru oricine o vorba buna, de incurajare. Esti alaturi de ei trup si suflet si le alungi, macar trecator, gandurile negre, pentru ca detii resurse fantastice de energie pozitiva pe care esti oricand dispus sa le impartasesti cu cei care au nevoie de tine. Esti generos in gesturi de prietenie, te dedici celor care trec prin momente critice cu un altruism iesit din comun, ca atare ti s-ar potrivi de minune activitatile umanitare, in care uiti de dorintele proprii doar pentru a face altcuiva un serviciu. Pe gratis!

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 – Pesti
Esti neglijent cu chestiunile financiare si a tendinta de a le trata cu indiferenta, ca si cum nu te-ar preocupa, dar aceasta atitudine poate fi paguboasa. Daca nu te trezesti la timp, ori nu calculezi corect unele sume, ori accepti sa cumperi un obiect fara sa te uiti la pret sau la calitate, ori bati palma pentru o afacere fara sa te informezi atent cu privire la adevarata valoare a acelei tranzactii, ca atare poti face gafe majore cu banii tai, si totul doar pentru ca ai impresia, la prima vedere, ca totul e banal, lipsit de riscuri, subestimand gravitatea anumitor situatii. O infima eroare de calcul poate ave efecte grave mai tarziu, deci nu te juca asa cu banii!

Horoscop zilnic 6 aprilie 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top