Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014

Horoscop

Horoscop zilnic 30 martie 2014

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Berbec Daca asculti ce-ti spune lumea, ajungi sa nu mai duci la capat ce ai inceput, pentru ca te lasi influentat de zvonuri, barfe si emotiile negative ale celorlalti. Tu poate esti mult mai capabil, dar daca vezi ca toti se indoiesc de ceea ce vrei sa realizezi, incepi sa gandesti si tu ca ei. Daca ai putea face abstractie de atmosfera apasatoare si sumbra in care nimeresti fara voia ta, ar fi o zi mult mai buna, dar discutiile negativiste cu cei din jur te prind intr-un moment sensibil ce-ti taie tot elanul de a mai continua ceva. Mai bine iei o pauza, pana se mai clarifica lucrurile, azi parca nimic nu merge.

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Taur Azi iti consumi energia pe fleacuri, dar iti place, deoarece e o atmosfera relaxanta in care nu ti se cere nimic complicat sau dificil. Ai o multime de lucruri marunte de facut, chestiuni banale de week-end, dar suna bine pentru ca reusesti sa stergi o multime de sarcini dintr-un foc. Poate te apuci sa faci curat prin hartii, prin cutii, prin sertare, sau aduci corespondenta lunii la zi, sau descoperi activitati perfecte pentru o zi de odihna care merita atentie, ca atare inchei ziua cu un sentiment placut, relaxant, cum ca ai reusit sa mai scapi de o serie de maruntisuri de care trebuia, odata si-odata, sa te ocupi.

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Gemeni Mediul in care altadata te simteai foarte bine, in care comunicai extrem de usor si unde erai primit cu bratele deschise, dintr-o data nu mai e la fel de prietenos. Parca ai fi printre straini, nu printre prieteni sau rude, pentru ca ai senzatia ca la tot ce le spui, ei resping orice parere, contrazic permanent si refuza ideile tale. Incearca sa-i intelegi tu pe ei, pentru ca fiecare are toanele sale, si de data aceasta cel care trebuie sa dea dovada de toleranta esti tu. Nu lua refuzurile lor drept un atac la persoana, pentru ca intentiile lor nu sunt negative, ci e doar o pasa proasta care-i face sa fie atat de ostili. Dar le trece repede!

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Rac Norocul altuia se ridica pe ghinionul tau, dar nu trebuie sa-i privesti cu invidie, pentru ca asa e viata. Roata se invarteste, si daca azi tu esti cel care plateste pretul insuccesului, maine vine vremea ta sa culegi laurii victoriei. Priveste totul cu detasare, fara sa pui la suflet un banal insucces, pentru ca nimic nu e vesnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care il pune intr-o lumina mai buna pe cel de langa tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru ca va veni si vremea ta sa stralucesti, dar nu acum.

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Leu Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu mult calm, pentru ca vor fi deplasari incarcate de o oarecare stare de tensiune. Ori ceva apare pe parcurs si iti strica tie toata placerea calatoriei, ori nu gasesti ceea ce ai fi sperat, la destinatie, ca atare nu se poate vorbi de o zi tocmai buna pentru a pleca de acasa. Dar parca nici acasa nu te simti in largul tau, ca atare fii pregatit pentru o atmosfera cam sumbra in care nu te vei simti bine oriunde te-ai afla. Se vede ca esti obosit si stresat si de aceea nimic nu-ti convine. Daca esti afara, te comporti ciudat, daca ramai acasa, nu-ti gasesti locul.

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Fecioara E nevoie de o discutie sincera fata in fata cu persoana iubita, pentru a va aduce unul altuia unele explicatii menite sa restabileasca adevarul in relatia voastra. Unui din voi se simte cu musca pe caciula cu ceva, de aceea s-ar cere musai o destainuire de suflet care sa alunge suspiciunea sau gelozia. Lucrurile ar putea reveni usor la normal daca v-ati recunoaste fiecare greselile cu maxima responsabilitate, deci nu fugiti, nici unul, nici altul, de marturisiri. Efectele lor ar fi excelente, de parca vi s-ar lua o piatra de pe inima. Ai gresit? Recunoaste? Celalalt a gresit? Iarta-l!

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Balanta Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de a aluneca incet spre deceptie. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca tot e ceva decat nimic, pentru ca sigur exista un avantaj in ceea ce ti se ofera la efortul depus, chiar daca nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumatatea plina a paharului cantareste mult mai mult decat crezi. Bucura-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obtinut deja, spunand ca de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, si inca suficiente, dar daca pretentiile tale sunt mult prea ridicate, risti o dezamagire.

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Scorpion Nicaieri nu te simti mai bine decat in medii aglomerate, printre cat mai multi oameni, chiar si complet necunoscuti. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta vesela si relaxata e perfecta pentru a uita de toate. Se leaga usor discutiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de aceasta atitudine pozitiva pe care fiecare reuseste sa o arate in ochii celorlalti. Daca fiecare face efortul de a mentine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distractie, deci si tu, si ceilalti trebuie sa alungati din minte orice gand neplacut care ar putea strica atmosfera. Discuta doar de ceea ce-ti face placere!

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Sagetator Ceva nu mai merge in relatia de suflet, esti blocat intr-un punct fragil pe care nu prea stii cum sa-l gestionezi. Unul din voi sufera, se simte neglijat, nu mai are aceeasi senzatie de armonie si buna intelegere, dar la originea acestui hop e o banala replica prost interpretata. Daca ati gasi timpul potrivit si starea necesara pentru a sta putin de vorba fata in fata, ati gasi imediat unde se ascunde punctul sensibil si sa-l reparati cu explicatii si scuze. Dar orgoliul nu te lasa sa recunosti ca ai comis pe undeva o eroare, si risti sa mentii aceasta atmosfera apasatoare prea mult timp.

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Capricorn Ai cu ce te lauda, ca atare vorbeste mai mult despre realizarile tale din ultima perioada, pentru ca multa lume le va aprecia sincer! Exista o mare reusita in cariera cu care te poti mandri, ca atare lasa modestia la o parte si discuta mai mult despre tine. Valoarea ta este recunoscuta in urma unui succes de rasunet care merita transmis lumii cu surle si trambite, caci multi te vor privi cu respect si admiratie auzind acestea! Meriti felicitarile celor din jur. Succesul tocmai repurtat poate deveni punctul de start spre o etapa mult mai buna in viata ta, de acum inainte.

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Varsator Treburile casnice te preocupa mai mult, pentru ca azi ai starea necesara de a privi in jur cu mai multa atentie la detalii. Descoperi cu aceasta ocazie ca se cer facute reparatii prin locuinta, ca gradina cere ingrijire, ca nu ai mai facut curatenie de atata vreme, ca educatia copiilor lasa de dorit. Sunt astfel de momente cand descoperi cu alti ochi micile nereguli ale vietii de familie si incepi sa le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corecta. Ai neglijat multe in ultima vreme din lipsa de timp, dar incepi sa-ti faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe fagasul normal.

Horoscop zilnic 30 martie 2014 – Pesti Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care esti gata sa le iei, pentru ca nu detii toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca te-ai bazat pe o informatie gresita sau chiar rau intentionata transmisa de cineva, anume pentru a te face sa ratacesti mai apoi pe cai incorecte. Verifica de o suta de ori datele, cifrele, detaliile oricarei actiuni, ca nu cumva sa iei de buna o situatie mincinoasa. Ca e vorba de afaceri consistente sau de evolutia unui proiect important, cineva se interpune in treburile tale cu intentii clar negative si te poate face sa gresesti major, deci atentie in ce te bagi! Horoscop zilnic 30 martie 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top