Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-29-aprilie-2014

Horoscop

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Berbec
Familia isi arata, pentru a mia oara, puterea si energia intr-un moment critic al uneia din persoanele din casa. Fie ca esti tu cel trist si impovarat de griji, fie ca o ruda trece prin momente dificile, prezenta celor dragi alaturi se va dovedi a fi salvatoare, readucand linistea in sufletul celui care sufera. O vorba buna, o incurajare sau simpla sustinere morala la greu va fi cel mai de pret dar al acestei zile, pentru ca oricine ar trece peste un impas daca s-ar sti sprijinit sincer si neconditionat de cei care il iubesc, orice ar fi sau orice ar face! De asta e nevoie acasa: de toleranta si imbarbatare!

Citeste aici HOROSCOPUL LUNII MAI 2014

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Taur
Nu esti prea deschis la cooperare, si aproape ca refuzi sprijinul cuiva care chiar vrea sa-ti fie de ajutor. Ori din orgoliu, ori din incapatanare, ai tendinta de a respinge gesturile de prietenie care vin de la ceilalti, sustinand ca poti si singur. Parca nu ai vrea sa te indatorezi fata de nimeni si de aceea vrei sa te descurci pe cont propriu, ca sa nu fii nevoit, altadata, sa intorci cuiva serviciile in mod similar si nici sa recunosti ca ai avut nevoie candva de ajutor. Exagerezi totusi cu orgoliile, deci, daca nu stii ce trebuie facut, accepta sfaturile: nu e nicio rusine!

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Gemeni
O vorba aruncata in vant poate avea efecte mai grave decat s-ar putea crede, de aceea trebuie sa manevrezi cuvintele cu maxima prudenta. Poate nici nu poti prevedea cat de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie sa umbli cu manusi, mai ales cu cei mai agresivi decat tine, deoarece reactia lor poate fi crunta! Risti sa rupi o relatie de colaborare, sa pierzi un prieten, sa fii exclus dintr-un colectiv in care te simteai bine, si totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorintei de a atrage cuiva atentia ca greseste. Spune adevarul cu diplomatie, daca tot o faci!

Citeste aici HOROSCOPUL LUNII MAI 2014

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Rac
Soarele rasare si pe strada ta si prima vizata e… inima! Te-ai putea indragosti din nou, asa cum nu ai mai facut-o demult, cuprins de o vapaie mistuitoare. Daca erai in cautarea amorului, te vei lasa coplesit de pasiune, cu sansa uneia din cele mai aprinse povesti de iubire din viata ta. Dar daca dragostea apare intr-un moment nepotrivit, va deveni extrem de greu sa-i rezisti, mai ales daca, acasa, te asteapta deja cineva care te iubeste. Incearca sa tii sub control, pe cat posibil, acesti fiori ai iubirii, pentru ca, desi iti place ceea ce simti si iubirea iti da aripi, e posibil sa fie prea mult pentru sufletul tau si sa nu stii sa gestionezi corect situatia!

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Leu
Daca te inconjori de oamenii potriviti care sa te incarce de energie pozitiva, ziua va fi de succes pe toate planurile. Pleaca din mediile in care planeaza tensiuni sau nemultumiri, deoarece tu ai un tonus mult mai bun si nu merita sa-l consumi pe astfel de oameni. Fa echipa cu persoane la fel de motivate si de dinamice, ca si tine, pentru ca va veti stimula perfect unii pe altii pentru a ajunge la rezultate demne de lauda. Ai toate sansele sa te remarci alaturi de persoane la fel de bine pregatite. Altceva e sa te compari cu cei de top, decat cu cei mediocri!

Citeste aici HOROSCOPUL LUNII MAI 2014

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Fecioara
Prudenta ta proverbiala se va dovedi a fi salvatoare intr-o situatie in care nu ai voie sa iei decizii bruste si nechibzuite. Asteapta, stai sa se mai adune informatii, analizeaza situatia pe toate fetele, asa cum faci de obicei, pentru ca aceasta atitudine rezervata, suspicioasa, se va dovedi a fi benefica pentru a descoperi la timp eventualele hibe. Ce-i drept, esti puternic influentat si de cei din jur care refuza sa accepte un fapt pana nu au toate argumentele la dispozitie, si la fel faci si tu, ca sa nu te lasi pacalit de aparente. Despica firul in patru, daca e nevoie!

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Balanta
Afacerile tale ar trebui sa cunoasca azi o ameliorare, poate pentru ca gasesti noi idei profitabile care iti vor asigura un venit in crestere. Clientii vor aprecia ceea ce le oferi, poti primi felicitari si laude sincere, ceea ce devine motivant sa te implici si mai mult in ceea ce faci. Esti mandru de ceea ce iese din mainile tale sau din mintea ta si, cat timp apar si aprecieri, dar si bani deopotriva, esti capabil de reusite si mai grozave! Cum sa nu lucrezi cu pasiune cand vezi bucurie si placere in ochii celor carora le dedici munca ta?

Citeste aici HOROSCOPUL LUNII MAI 2014

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Scorpion
Nu esti multumit de ceea ce fac ceilalti pentru tine. Aveai alte asteptari si alte pretentii, dar inainte de a o face pe suparatul, pune-te un pic in pielea lor si gandeste-te ce ai facut si tu, la randu-ti, pentru ei, cu alte ocazii. Poate ti se raspunde cu aceeasi moneda, in acelasi fel in care ai participat si tu candva la problemele altora si acum poti descoperi cu adevarat cat de mult te-a preocupat soarta altora. Multumeste-te cu cat primesti, chiar daca ajutorul sau contributia celor din jur nu se ridica la nivelul asteptat, pentru ca doar atat pot si ei sa faca. Nu pretinde imposibilul!

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Sagetator
Priveste un pic inapoi, cu luni in urma, pentru ca ai primit atunci o informatie pe care o poti valorifica abia acum. Te-ai intalnit cu o persoana care ti-a promis ca te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia sa apelezi la ea. E vremea sa cauti prin vechile carti de vizita, prin fostele contacte, prin informatiile stocate in memorie pentru a scoate la iveala exact cheia problemei tale de acum. Foloseste-o cu incredere, pentru ca e un sfat bine documentat de la o persoana cu experienta de la care iata, ai avut ceva de castigat sau de invatat. Totul a avut rost, chiar daca nu l-ai inteles la vremea respectiva, ci abia azi.

Citeste aici HOROSCOPUL LUNII MAI 2014

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Capricorn
Unii se joaca prea mult cu emotiile tale, dar nu trebuie sa te superi! Asa e firea lor, mai jucausa, mai distrata, fara sa-si dea seama cat de serios privesti tu chestiunile de suflet. Tu nu te joci nici cu iubirea, nici cu declaratiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru ca nu ai vrea sa fie gresit interpretate. Cand promiti ceva cuiva drag, tu chiar te tii de cuvant, dar altii uita sa-si duca la indeplinite promisiunile. Incearca sa privesti cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase si lingusitoare si nici nu crede tot ce auzi, chiar daca iti face placere.

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Varsator
Oamenii nu pot fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu tine, dar inainte de a-i cataloga drept inamici, gandeste-te de doua ori daca nu cumva piedicile lor au, totusi, un rost! S-ar putea sa vada lucrurile din alt unghi decat o faci tu si sa te traga la maneca la timp, inainte de a face o greseala. Oricat de incapatanat ai fi, incearca sa asculti ceea ce iti spun ceilalti, mai ales daca aduc si argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate, deci nu strica sa mai asculti din cand in cand si opiniile altora, chiar daca sunt complet diferite de cele proprii.

Citeste aici HOROSCOPUL LUNII MAI 2014

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 – Pesti
Nu incerca sa le faci pe toate singur, ci apeleaza de fiecare data la cei pregatiti special pentru a interveni in diversele situatii cu care te confrunti. S-au inventat atatea meserii la ai caror reprezentanti poti apela la nevoie, fara sa incerci tu sa le faci pe toate, mai ales daca nu ai cunostinte solide in domeniu. Profita de experienta celor care cu asta se ocupa zi de zi, fara sa incerci sa-i inlocuiesti cu propriile tale experimente. Nu le stii chiar pe toate, deci cheama expertii sa-ti rezolve problema mult mai repede si mai bine.

Horoscop zilnic 29 aprilie 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top