Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-27-mai-2014

Horoscop

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Citeste horoscopul pentru toate zodiile

Horoscop 27 mai 2014 – Citeste Horoscopul din 27.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Berbec
Te preocupa deja alta directie, dar nu te poti concentra asupra ei pana nu duci la capat ce ai inceput. Fa un efort sa termini ce ai inceput, ca sa te poti elibera de sarcini restante si mai apoi sa te poti dedica noului plan care s-a nascut in mintea ta. Nu incerca sa le duci pe ambele simultan, pentru ca nu vei reusi sa te concentrezi eficient si intr-o parte si in alta, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi, in a te ambitiona sa te ocupi de planul care se apropie de sfarsit si a-l duce la indeplinire, ca dupa aceea sa fii complet liber pentru altceva.

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Taur
Nu te simti in stare sa faci fata disputelor aprinse in jurul tau astazi si preferi sa stai in banca ta, dar, oricat de tolerant ai fi, oricat de dornic de armonie si pace, tot iti va sari si tie la un moment dat tandara. Sunt subiecte mult prea interesante ca sa stai pe margine, ca atare vei rezista tu cat vei rezista fara sa te implici, dar tot vei deschide gura sa-ti exprimi punctul de vedere, diametral opus celor deja vehiculate in competitia inceputa. Daca ai putea sa taci, ar fi perfect, pentru ca ceilalti nu vor intelege corect opiniile tale si s-ar putea sa se alieze impotriva ta. Tacerea e de aur… in unele situatii!


Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Gemeni
Prietenul la nevoie se cunoaste, asa se spune, si azi vei descoperi ca asa si este! Ai pe cineva alaturi exact cand ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorba buna, de un sfat, pentru ca cel care iti sare astazi in ajutor a trecut si el printr-o situatie similara si te intelege cel mai bine. Asculta parerea sa, pentru ca iti vorbeste din experienta proprie, caci nu-i este deloc straina situatia prin care treci tu, el a gasit demult solutia la problema de fata si merita sa-i urmezi indrumarile, pentru a nu pierde si tu timp pretios cu experimente inutile. El iti transmite direct solutia salvatoare: urmeaz-o!

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Rac
E o zi minunata inaintea ta, profita din plin de soare, de veselie, de motivele de sarbatorit din jurul tau, pentru ca ai destule! Poate copiii sunt sursa fericirii tale, pentru ca, ori de cate ori stai in preajma lor, parca iti incarci si tu bateriile de energie pozitiva. Zambeste, fii liber sa te joci, oricare ti-ar fi varsta, pentru ca si copilul din tine cere uneori sa fie lasat sa se manifeste liber, asa cum vrea. O astfel de atmosfera destinsa, lipsita de rigori, de norme, de limite impuse de varsta sau statut social, se va dovedi a fi exact balsamul de care aveai nevoie pentru a uita de probleme. Copiii nu au nicio grija: fii ca si ei, macar pentru zi!


Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Leu
Inima ta zambeste multumita, de parca s-a aranjat exact ata cum ai vrut tu o serie de aspecte care ti-au dat batai de cap in ultima vreme. Ai motive de satisfactie deplina, pentru ca orgoliul tau este magulit, caci solutia la care s-a ajuns a fost una demult indicata de tine. E o placere – usor malitioasa ce-i drept – sa le spui altora ca asa le-ai spus si tu candva, dar nu au vrut sa te asculte. Acum au ajuns, finalmente, la parerea ta si e normal sa jubilezi. Nu le mai tine predici acum, multumeste-te cu ideea ca ai avut dreptate si ca ti se recunoaste intr-un final superioritatea.

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Fecioara
Un prieten apropiat intelege cel mai bine prin ce treci si merita sa-l asculti, pentru ca stie ce spune. El iti vorbeste din propriile sale experiente, a trecut si el de mai multe ori prin ceea ce te macina pe tine acum, deci nici nu are rost sa-ti bati capul sa gasesti singur solutii cand el iti ofera deja o reteta verificata ce a avut efect. Chiar daca, pe moment, ai dori sa treci si tu prin aceeasi lectie, ca sa inveti din propriile greseli, ar merita sa urmezi sfaturile primite pe tava, ca sa nu pierzi timp pretios mai apoi sa repari oalele sparte. E minunat sa ai pe cineva alaturi, gata sa-ti impartaseasca din ceea ce stie.

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Balanta
Nu te intelegi cu nimeni in jurul tau, dar daca ai fi mai atent ti-ai da seama ca problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta persoana. Tu esti cel nervos, irascibil, pus pe harta la orice, nu ceilalti, care, culmea, chiar te inconjoara cu simpatie si toleranta, de parca ar intelege ca esti nervos si te lasa in apele tale. Fa un efort sa-ti ajustezi tonul si manierele cand intri in contact cu cei pe care nu-i cunosti, pentru ca ai putea crea o imagine gresita asupra ta. Tu nu esti asa de obicei, deci adu-ti aminte de valorile pe care tu le reprezinti cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomatie.

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Scorpion
De unde nici nu te astepti, apare azi solutia salvatoare ce va restabili echilibrul intr-o problema care scapase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalti, la coincidentele care apar in calea ta, pentru ca, printre ele, s-ar putea afla si raspunsul la una din intrebarile tale cele mai apasatoare. Vei descoperi ca nimic nu-i intamplator din ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, ca nici nu stii cum trece pe langa tine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile palnie la informatii si totul va reveni la normal.

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Sagetator
Vorbesti despre viitor cu incredere si optimism, nu numai pentru ca ti se alatura si familia, la fel de entuziasmata de ceea ce se prefigureaza la orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea buna trecutul e profesorul tau cel mai bun, pentru ca ceea ce urmeaza sa se intample de maine se bazeaza pe cele deja invatate ieri, si atat timp cat consideri ca ti-ai asumat lectiile trecutului asa cum se cuvine, nu ti-e frica sa pornesti spre viitor cu capul sus. Ai mai trecut prin situatii similare celor conturate acum la orizont, si daca atunci le-ai depasit cu succes, ajunge doar sa repeti reteta si va iesi la fel e bine si acum!


Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Capricorn
Vestile care ajung azi la urechile tale suna cam sumbru, dar nu ar trebui sa le pui la suflet. Exista o lege a compensatiei care spune ca atunci cand un plan al vietii merge prost, sigur din alta directie lucrurile merg foarte bine. Asta trebuie sa gasesti tu acum, acel plan unde ai numai motive de bucurie si optimism, pentru ca te poti agata foarte bine de el pentru a depasi cu bine emotia generata de vestile proaste. Sunt esecuri minore, privite in ansamblu, care nici nu ar merita atata atentie, ca atare asa ar trebui sa le tratezi si tu: cu detasare si indiferenta, ca si cum n-ar conta.

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Varsator
Nu toate visele se implinesc, dar nici sa aluneci pe panta pesimismul nu e bine! Revino-ti cat mai repede din esecul suferit si accepta ideea ca nu era un vis realizabil, nu era pentru tine, era doar o utopie, o iluzie care nu ar fi facut altceva decat sa-ti consume timpul si resursele, fara a ajunge acolo unde doreai. Uneori e mai bine sa te trezesti repede la realitate, asa cum se intampla azi, pentru ca asa nu vei mai irosi inutil energia, ci ai putea sa o canalizezi deja spre alta directie. Accepta faptul ca era un vis intangibil, si lasa totul in urma, iar dupa ce te vei detasa de senzatia de gol ramas in suflet, vei putea sa-ti canalizezi energia spre alt tel, mult mai bun!

Horoscop zilnic 27 mai 2014 – Pesti
Ai un mare plan in minte, dar ceva te retine sa-i dai startul acum, de parca simti ca nu ar fi momentul cel mai potrivit. Poate e bine sa mai lasi un pic lucrurile sa se sedimenteze inainte de a le porni, pentru ca acum, sub imperiul emotiei sau al entuziasmului de la inceput, ai putea scapa ceva din vedere ce va aparea mai tarziu la lumina. Pastreaza acest tonus viu cat mai mult timp posibil, dar totusi mai asteapta cateva zile. Daca nu se va ivi nimic care sa-ti schimbe planurile de acum, vei putea sa pornesti la drum cu acelasi chef, dar cateva zile de asteptare nu strica. Iti mai trece nerabdarea care poate genera erori din prea mare graba!

CITESTE HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2014

Horoscop 27 mai 2014 oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top