Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014

Horoscop

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Berbec
Iti faci prea multe griji cu privire la resursele tale financiare. Nu trebuie sa calculezi in permanenta cat ai acumulat sau cat mai ai de primit din diverse surse, pentru ca de fiecare data vor aparea si banii necesari pentru cheltuielile curente. Mai mult decat atat: ai tu un talent al tau care, daca ar fi pus serios la treaba, ar genera venituri suplimentare, dar ti-e frica sa te folosesti de el. Iti pui prea multe intrebari: e rentabil ce fac, am toate calitatile pentru a transforma ce stiu intr-o afacere? Nu-ti mai pune intrebari, ci incearca sa faci primul pas spre profit, fara teama!

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Taur
Simti ca cineva mult mai puternic decat tine, din alte dimensiuni, iti ghideaza pasii in directii noi, si, pentru ca nu detii tu controlul, cum iti place de obicei, esti nesigur pe tine. Mai lasa si destinul sa te duca unde vrea el, fara sa tii tu volanul strans in maini, pentru ca nu ai de unde sa le stii tu pe toate. Vei vedea ca tot ce se petrece acum in calea ta e spre binele tau, deci nu are rost nici sa te temi, nici sa te opui. Esti in siguranta si vei primi, la final, exact ce ti se potriveste. Lasa-te dus de val: totul va fi bine!

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Gemeni
Nu trebuie sa faci nimic in plus, in acest moment, ci sa stai pe loc, dar nu pasiv, indiferent de ce se petrece, ci atent la orice detaliu. Vei primi un semn iti va spune cand sa actionezi, cand sa pornesti un anumit plan, dar nu acum! Aceasta e doar o asteptare a acelui moment decisiv care iti se spune: start! Vei sti cand sa pornesti, deci nici nu te relaxa prea tare, ca sa nu ratezi momentul, dar nici nu transforma asteptarea intr-o obsesie. Cineva acolo sus le aranjeaza pe toate perfect, astfel incat vei primi si confirmarea clara ca a sosit vremea potrivita pentru acel pas!


Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Rac
Nu esti in cea mai buna pasa emotionala si ai tendinta sa faci o analiza retrospectiva a tuturor esecurilor din ultima perioada. Pacat sa te lasi coplesit de slabiciuni si indoieli, cand ar fi o multime de aspecte mult mai frumoase care merita puse in lumina. Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca te-ai impotmolit intr-un punct inutil, intr-un fleac ce nici nu ar merita atentie, in timp ce trec pe langa tine numai lucruri pozitive care merita valorificate din plin. Lasa gandurile negative la o parte pentru ca sigur, undeva langa ele, sunt si satisfactii demne de lauda si de sarbatoare.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Leu
Invata sa te iubesti mai mult pe tine insuti, fara a-ti cauta in permanenta doar lipsuri si defecte. Acesta esti tu, accepta-te ca atare, incercand mereu sa devii din ce in ce mai bun. Sa te privesti cu detasare, ca si cum nu ar fi vorba de tine, e bine uneori, pentru ca asa te vezi cu obiectivitate si realism, dar nu inseamna ca trebuie sa te judeci mereu foarte aspru. Mai trece-ti cu vedere micile slabiciuni, mai repara ce se poate, pe ici, pe colo, dar nu te privi ca si cum ai fi cel mai mare inamic al tau. Singur iti faci rau cu aceste procese de constiinta mult prea severe!

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Fecioara
Nu judeca oamenii dupa aparente, ci incearca sa patrunzi mai profund in sufletul lor, pentru ca doar ceea ce e acolo conteaza. Ai putea descoperi in jur oameni care, la prima vedere, nu-ti inspira prea multa incredere, dar, daca ti-ai oferi ragazul sa-i cunosti mai bine, ai gasi in ei resurse infinite de iubire neconditionata si de prietenie sincera. Uneori exact prietenii pot fi cei care te pot rani sau judeca mai aspru, ca atare nu vei primi ceea ce ai nevoie de la ei, de la cei mai apropiati, ci mai degraba de la necunoscuti care, in prima instanta, nu par prea atragatori, dar da-le o sansa: ai putea avea surprize!

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Balanta
Esti pregatit sa-l intalnesti pe Cupidon? Pentru ca fiorii iubirii iti dau tarcoale azi intr-un mod cu totul aparte, dar numai de tine depinde daca primesti iubirea in viata ta. Posibil sa nu fii tocmai pregatit pentru o relatie noua, tocmai de aceea emotiile intense te cam dau peste cap si nu stii cum sa te descurci cu ceea ce simti, dar mai bine lasi lucrurile sa evolueze de la sine. Lasa-te purtat ca o pana in vant, indiferent unde duce, pentru ca, daca e sa iasa ceva din aceasta poveste, se vor aranja toate exact asa cum trebuie. Nu te impotrivi!

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Scorpion
Primul lucru caruia trebuie sa acorzi azi atentie e acel blocaj care te tine pe loc de la o vreme. Esti sfatuit de sus sa te eliberezi de ceea ce nu te lasa, de la o vreme, sa evoluezi, sa te dezvolti, sa treci la etapa urmatoare, pentru ca duci dupa tine un balast inutil care nu-si mai are rostul. Lupta cu propriile tale limite si oprelisti, pentru ca cel mai mare dusman nu e afara, ci chiar in interiorul tau. Deschide-te spre nou cu incredere, fara teama de trecut, pentru ca acesta e un capitol demult incheiat si acolo ar trebui sa ramana. Lasa-te putin in voia sortii si vezi ce aduce, fara sa controlezi totul.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Sagetator
Te-ai gandit vreodata, cu adevarat profund, care e misiunea ta in aceasta lume? Cu siguranta da, dar ar trebui s-o faci si azi intr-un moment de meditatie, pentru ca raspunsul ar putea fi cel putin surprinzator si deschizator de noi sensuri. Poate un vis cu conotatii spirituale intense, poate o discutie cu ton grav cu o persoana pe care o admiri si o respecti, poate o strafulgerare din subconstient te pun in fata unei alegeri de destin. Simti nevoia sa te dedici mai mult oamenilor, sa pui in slujba altora ceea ce stii sa faci, deci un prim pas ar fi sa gasesti calea prin care poti ajunge la cat mai multa lume deodata.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Capricorn
Atitudinea vesela cu care privesti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru ca asa nu te mai impiedici de fleacuri care nu merita mentionate. Trateaza ca atare ceea ce pare mai simplu si mai neinsemnat, fara sa le transformi, asa cum faci uneori, in motive de stres sau adevarate catastrofe. Vei vedea ca un dram de umor, un zambet deschis pe fata si increderea ca totul va fi bine te vor ajuta sa treci peste orice impas marunt. Unii ar spune ca e o atitudine infantila, dar consideri ca e mai bine sa razi si sa glumesti de ceva decat sa te cramponezi de nimicuri!


Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Varsator
Discuta cu o persoana a carui intelepciune o pretuiesti, cum ar fi un prieten mai in varsta, un parinte, un mentor, pentru ca ceea ce are sa-ti spuna are efecte mobilizatoare asupra ta. El stie ce spune, iti vorbeste dintr-o aprofundata cunoastere a unor domenii in care tu esti inca incepator. Urmeaza-i exemplu, mergi in urma sa cu incredere, pentru ca ai enorm de invatat de la acest om. Iti e cu mult mai presus, cu un pas inainte prin studiu si deschidere spirituala, si daca incerci sa-i semeni in aceasta privinta, vei avea numai de castigat. Tot ce-ti impartaseste va sta la baza succesului tau viitor.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 – Pesti
Incearca sa te eliberezi de acele ganduri despre care stii si tu ca iti blocheaza evolutia. Sunt temeri inutile, indoieli care nu-si au rostul, piedici pe care ti le pui singur in cale si care nu au ce cauta pe drumul tau spre succes. Ai demonstrat si altadata ca orice e posibil daca gandesti pozitiv si liber, concentrat asupra telului final si nu asupra hopurilor de pe parcurs, ca atare renunta la atitudinea excesiv de critica sau auto-critica, si indreapta-ti atentia spre ceea ce te asteapta dincolo de drumul care se cere parcurs. Viitorul e promitator, totul e sa crezi si tu in asta cu tarie!

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014 furnizat de Acvaria

1 Comment

1 Comment

  1. Carmen

    2014-04-26T23:47:56+03:00 at 2014-04-26T23:47:56+03:00

    La taur si gemeni e la fel. Care e de la taur?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top