Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-25-mai-2014

Horoscop

Horoscop zilnic 25 mai 2014

Horoscop 25 mai 2014 – Citeste Horoscopul din 25.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Berbec
Orice conflict poate fi aplanat azi daca este tratat cu calm si cu toleranta. Daca vezi ca ceilalti sunt nervosi si vor sa aiba doar ei dreptate, fii tu cel care cedeaza, pentru ca nu are rost sa duci conflictul spre un teren periculos. Vino cu argumente logice in fata celor care cred ca pot castiga doar cu ton ridicat si cu atitudine de razboinic, pentru ca ai toate sansele sa repari ceea ce strica ei cu acest comportament agresiv. Daca cel agresiv, insa, esti tu, se va gasi cineva sa te mai traga de maneca.

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Taur
Esti dinamizat de o persoana care are incredere in tine . Cum sa nu faci tot ce-ti sta in putinta cand citesti in ochii lui ce asteptari imense are de la tine? Te motiveaza energia lui debordanta, iti da mai mult chef de actiune si, fie ca faci totul de unul singur stimulat de acesta, fie va uniti fortele intr-un sens comun, toate merg ca pe roate si rezultatele incep sa apara. Singur ti-ar fi fost mai greu, fara sa ai pe cineva alaturi care sa te impinga de la spate, deci profita de incurajarile celui de langa tine care e convins ca esti capabil de o mare reusita.


Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Gemeni
Banii se aduna greu, dar nici nu esti atat de dispus sa-i scoti din portofel, ci te informezi foarte atent daca e momentul unei investitii acum sau nu. Cauti preturi in mai multe parti, astepti mai multe oferte, calculezi fiecare banut cu atentie, pentru ca nu vrei sa dai banii la primul impuls. E o atitudine foarte buna, pentru ca asa nu risti sa faci o alegere gresita si sa regreti mai apoi graba cu care ai dat banii. Se poate auzi si veste de castig, ca atare investitia de acum poate avea si efecte profitabile in viitor.

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Rac
Banii se aduna greu, dar nici nu esti atat de dispus sa-i scoti din portofel, ci te informezi foarte atent daca e momentul unei investitii acum sau nu. Cauti preturi in mai multe parti, astepti mai multe oferte, calculezi fiecare banut cu atentie, pentru ca nu vrei sa dai banii la primul impuls. E o atitudine foarte buna, pentru ca asa nu risti sa faci o alegere gresita si sa regreti mai apoi graba cu care ai dat banii. Se poate auzi si veste de castig, ca atare investitia de acum poate avea si efecte profitabile in viitor.


Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Leu
Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Fecioara
Primesti o veste despre niste evenimente viitoare, dar nu-ti place deloc ce auzi. Sunt vesti cam triste, pesimiste, de care nu te poti agata cu nici un chip, pentru ca iti taie complet orice speranta. Se poate face ceva pentru a evita acea situatie neplacuta, si cum primesti vestea din timp, poti interveni cu precautie in asa fel incat sa ocolesti ghinionul. Ca atare chiar si in fata vestii proaste, tu tot reusesti sa iti aduni repede gandurile ca sa mergi mai departe.

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Balanta
Nu primesti intotdeauna aceleasi semne de afectiune si de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti amabil si frumos. Unii vor da replici severe chiar si la cele mai placute gesturi ale tale, dar nu pune la suflet acest comportament! Esti convins ca oricine are toanele lui si, daca azi se poarta urat, maine sigur isi va da seama de felul cum te-a tratat si va repara greseala. Dai dovada de atata intelegere si toleranta, care ii vor dezarma foarte repede pe cei nervosi si agresivi, deci nu aluneca si tu pe aceeasi panta!

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Scorpion
Este o zi calma de care aveai mare nevoie. Iti permiti o mica vacanta in care sa stai cat mai departe de griji si stres. Azi ai timp sa te odihnesti si apar chiar motive de sarbatoare in cuplu, in familie, poate o petrecere sau o calatorie, deci momente in care atmosfera devine mai relaxata si mai romantica. Calmul caracterizeaza evenimentele acestei zile, nu apar surprize care sa te scoata din linistea instalata. Ai tendinta de a spune ca toate iti merg de minune, dar de tine depinde sa nu strici aceasta frumoasa armonie!

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Sagetator
Controleaza-ti un pic atitudinea jucausa in fata unor persoane care nu stiu sa aprecieze glumele tale si pot reactiona agresiv. Trebuie sa le arati clar ca e doar o ironie, si nicidecum un atac la persoana, altfel te poti trezi in mijlocul unei razbunari furibunde. Ambaleaza-ti glumele intr-o forma mai vizibil umoristica, deoarece ai ghinionul de a avea langa tine oameni care nu au deloc simtul umorului si le interpreteaza pe toate gresit. Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursa unor mari neintelegeri.


Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Capricorn
De dragul prietenilor faci de multe ori concesii si la fel esti nevoit sa faci si azi daca nu vrei sa-l pierzi pe cel de langa tine. Desi ai si tu orgoliul tau si nu suporti sa fie calcat in picioare, esti totusi nevoit sa lasi garda jos azi si sa-l lasi pe celalalt sa invinga. Nu e nicio competitie intre voi, dar ajungeti intr-un punct in care nimeni nu vrea sa cedeze si sa-i dea celuilalt dreptate, ca atare, vrei, nu vrei, fii tu cel care renunta la mandrie. Daca te tii si tu tare pe pozitie iar celalalt nu vrea nici el sa indulceasca tonul, situatia poate denatura spre o despartire pe care amandoi o veti regreta.

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Varsator
Nu nimeresti in cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnita si placuta. Pe langa faptul ca tu insuti ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alaturi de tine si alti oameni la fel de impovarati de griji. Discutiile pe care le aveti nu contin nimic optimist, ci sunt un schimb apasator de energii negative si motive de intristare, ceea ce va transforma dialogul intr-un continuu cor al plangerii. Lucrurile ar parea mult mai simple daca nu te-ai inconjura de oameni si mai tristi decat tine, deci mai bine stai singur sa-ti rezolvi problemele decat cu asemenea companie negativa.

Horoscop zilnic 25 mai 2014 – Pesti
Ce zi superba la orizont! Numai cu evenimente frumoase, numai cu vesti bune si momente pline de romantism! Daca ai dedica aceasta zi in totalitate iubirii, ai fi cel mai fericit, pentru ca iti incarci bateriile de energie si inima de sentimente puternice, de trairi deosebite de care nu ai parte oricand! Bucura-te de fiecare moment oferit de cei care te iubesc sincer si fii alaturi de ei cu toata fiinta! Ori partenerul de suflet, ori copiii sunt sursa de energie vie si, alaturi de ei sau pentru ei, esti capabil de orice.

CITESTE HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2014

Horoscop 25 mai 2014 oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top