Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop weekend, 9-10 iulie 2016. Ce au pregatit astrele in acest sfarsit de saptamana pentru toate zodiile. Previziuni pentru sambata si duminica.

Horoscop

Horoscop de weekend, 9-10 iulie 2016

Horoscop weekend. Previziuni pentru 9 si 10 iulie 2016.

Berbec

Sambata, treci prin mari emotii, intrucat astepti cu nerabdare o veste importanta. S-ar putea ca ai, insa, o dezamagire, intrucat vestile care sosesc nu sunt printre cele mai bune.

Duminica, o decizie inspirata te ajuta sa rezolvi o mare problema cu banii. Este si o zi prielnica pentru a discuta cu rudele mai varstnice.

Taur

Sambata, ai o zi in care te vei umple de frustrare. Te zbati in zadar pentru a-i convinge pe altii ca opiniile tale sunt cele mai bune, insa ei nu par sa reactioneze la vorbele tale.

Duminica, este posibil sa faci o scurta calatorie cu cei dragi. Daca vrei sa iei o decizie importanta, asculta-ti instinctele si ai incredere in tine.

Citeste si: Zodia care iti pune bete-n roate. Vezi cine nu incape de tine!

Gemeni

Sambata, este posibil sa treci printr-o mare deziluzie amoroasa. Descoperi ca o persoana pe care o placeai nu este ce credeai tu, iar acest lucru iti strica ziua si iti provoaca tristete.

Ziua de duminica aduce schimbari in planul financiar. Ai sansa sa primesti o suma semnificativa de bani, dar ai grija sa nu ii arunci pe fereastra, cumparand obiecte inutile.

Rac

Ziua de sambata nu este deloc buna pentru tine. O suferinta amoroasa te descumpaneste si te face sa vezi doar aspectele intunecate ale vietii.

Duminica, discutiile cu cei din familie iti dau o stare de bunadispozitie. Incepi sa te gandesti la un nou inceput, la noi posibilitati pentru a-ti construi viitorul.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top