Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2017

Horoscop anual

HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2017

HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2017. Uite cu ce evenimente se confrunta fiecare zodie, conform libertatea.ro. Celebrul astrolog are acum o noua emisiune difuzata in fiecare saptamana pe siteul Libertatea.

HOROSCOP URANIA: Previziuni pentru FINAL DE 2017 Berbec.

In ultima parte din 2017 este posibil ca in viata ta sa apara o veche iubire ori sa te hranesti tot mai mult cu amintirea unei foste relatii si sa incepi sa pui la cale un plan de recucerire. 2017 se incheie in forta pentru tine, cu impacari sau despartiri bruste si multe rasturnari de situatie, asta in funtie de lectiile invatate (sau nu) pana in acel moment.

Citeste aici: Cătălin Măruță a căzut pe scări cu fetița în brațe! Realizatorul TV de urgență la spital

Previziuni pentru FINAL DE 2017 Taur

Retrogradarea lui Mercur din octombrie iti va da putin programul peste cap, astfel ca pot sa apara unele confuzii in relatiile cu cei de la birou si sa te simti brusc incarcat de responsabilitati. Important este sa iti pastrezi calmul, spune Urania pentru libertatea.ro, sa iti reorganizezi programul si sa iti revizuiesti atitudinea fata de colegi.

Nu este exclus sa apara ceva neplaceri legate de anumite persoane din familia ta (ori legate de cea a fostului partener). Nu uita ca este foarte important modul in care comunici cu ei, pentru a te asigura ca lucrurile nu degenereaza. In ultimile luni din 2017 vei simti anumite dureri in piept si incepi sa fii tot mai sensibil, mai ales odata cu scaderea temperaturilor. Atentie la viroze si raceli, caci este posibil sa petreci sarbatorile inchis in casa, pus pe injectii.

Citeste aici: Horoscop Minerva săptămâna 5-11 noiembrie 2017, INTEGRAL

Previziuni pentru FINAL DE 2017 Gemeni

Urania spune pentru libertatea.ro ca in ultima perioada din acest an ai tot mai multe sanse sa gasesti solutii pentru acoperirea unui credit sau pentru a sterge o datorie mai veche. In plus, venitul familiei este in crestere, insa in noiembrie sau decembrie e posibil ca jumatatea ta sa impuna noi reguli in ceea ce priveste bugetul casei.

Citeste aici: Este luna fericirii lor. Noroc neașteptat încă de la începutul lunii noiembrie

Previziuni pentru FINAL DE 2017 Rac

Ultimele doua luni din 2017 vin cu o viata sociala mai activa, scrie Urania pe libertatea.ro, cu un succes pentru cei care sunt in cautarea unui partener. Spre final de an ajungi sa cantaresti cu o mai mare grija ofertele de job ce ar presupune relocarea. Totodata ai uneori iluzia ca lucrurile sunt foarte simple si daca bati din palme totul se va indeplini, insa nu e chiar asa.

Previziuni pentru FINAL DE 2017 Leu

In ultima parte a anului ai parte de multe momente tensionate, insa cu multa rabdare poti trece peste toate conflictele financiare, mai ales daca decizi sa te rupi de trecut pentru totdeauna. Finalul lui 2017 vine cu o serie de oportunitati in ceea ce priveste investitiile, insa cum deciziile nu sunt niciodata usor de luat, mai ales cand trebuie sa iti calculezi foarte bine si bugetul, trebuie sa stai si sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie.

Previziuni pentru FINAL DE 2017 Fecioara

La final de an tragi invataturile necesare in urma celor petrecute in 2016. Este posibil sa constati ca nu ai realizat mare lucru, insa o persoana apropiata va avea grija sa iti puna pe foaie toate lucrurile marete realizate de tine in ultima vreme. In caz ca norocul in dragoste nu ti-a suras pana acum, sansele de a gasi pe cineva sunt tot mai mari, astfel ca de Revelion cu siguranta vei avea pe cineva langa tine.

Pana atunci insa, sezonul rece iti va da ceva batai de cap si este posibil sa racesti de cateva ori. Nu ar strica ca, din acest moment, sa incepi o cura de crestere a imunitatii si sa fii mai atent la cum te imbraci in aceasta perioada.

Citeste mai mult in pagina 2

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. cornelia valeanu

    2015-10-24T21:42:39+03:00 at 2015-10-24T21:42:39+03:00

    buna ziua,
    va rog sa ma lamuriti si pe mine:daca sunt nascuta in 21.05.1970 ce zodie sunt mai exact .
    multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top