Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni astrologice pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2018 / Mercur va intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu

Horoscop

Horoscop Urania perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2018 / Mercur va intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu

Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2018 / Mercur va intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu

Berbec – Horoscop Urania

Între 27 și 28 ianuarie, seara, discuții, uneori profitabile dar și multă pierdere de timp în conversații mondene sau ocazionale. Șansă pentru a învăța, pentru a expune un subiect în public, pentru a se exprima colorat și pentru a aduce argumente destul de convingătoare într-o dispută.

Mici divergențe sau neconcordanțe pe fondul unor schimburi de idei, impresii, intenții sa mod de abordare a unei chestiuni în relațiile cu străinii sau cu instituțiile din afara granițelor țării.

Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, preocupări casnice, domestice legate de casă, gospodărie, patrimoniu sau familie. Stres provocat de imposibilitatea de a face față cu brio tuturor provocărilor și evenimentelor care apar în plan public, oficial, profesional din cauza suprasolicitărilor care vin dinspre familie.

Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, la mare preț vor fi relațiile cu prietenii care pot oferi surprize și nu o dată, ci în repetate rânduri. Comunicarea cu aceștia va fi uneori stranie, mai ales pe fondul intrării planetei Mercur, în zodia Vărsătorului, în ziua de 31 ianuarie.

Berbecii pot afla lucruri uimitoare despre unele cunoștințe de natură să îi pună pe gânduri sau chiar să-i facă să reevalueze relația cu aceștia, asta și pe fondul fazei de Lună Plină în Leu, care va avea loc tot pe 31 ianuarie.

Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, discrete și trecătoare probleme digestive, biliare sau intestinale ori legate de metabolism și alimentație. Muncă multă la servici , e nevoie de calm și răbdare. Ca notă generală, posibile călătorii neprevăzute care se complică pe parcurs.

Horoscop Urania – Taur

Între 27 și 28 ianuarie, seara, discuții despre bani; negocieri pentru o formă de plată anume sau renegocieri salariale. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, sobrietate în relațiile cu persoanele întâlnite ocazional, cu vecinii. Reticență în dialog, responsabilitate față de afirmațiile sau formulările revendicative.

Nativii vor avea tendința să renunțe să mai ceară explicații sau informații din dorința de a nu complica lucrurile, de a nu deranja sau enerva pe cineva. Etapă bună pentru învățare în cadrul pregătirii școlare, universitare.

Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, viața profesională, ipostazele publice ori responsabilități publice apăsătoare care le pot da peste cap programul de viață obișnuit prin suprasolicitare sau griji generate de deciziile majore pe care ar trebui să le ia.

Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și îi va aduce pe unii în prim-planul vieți publice. Cei care trăiesc banal și nu au funcții și ranguri sociale pot depăși acest moment fără dificultate, cei care dețin funcții importante pot accepta sau refuza o ofertă profesională.

Tot pe 31 ianuarie, se va produce faza de Lună Plină în Leu care va angaja axa caselor IV -X (familie, casă, patrimoniu – ranguri și imagine publică). O turnură se poate produce, o noutate poate bulversa aceste sectoare. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, dorință de a pune ordine în relațiile părinți/copii sau în cele sentimentale.

Moment bun pentru a-și analiza „la rece” sentimentele sau pentru a-și controla emoțiile. Posibile demersuri oficiale în vederea rezolvării pe cale legală (juridică) a unor chestiuni bănești sau materiale.

Horoscop Urania – Gemeni

Între 27 și 28 ianuarie, seara, perioadă bun ă pentru trup și suflet: Gemenii vor fi în formă, veseli, optimiști, detașați de stres, chiar dacă el există, plini de fantezie și imaginație, abili și novatori.

Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, posibile momente de restricție sau „jenă” financiară; în mod nora, ea ar trebui să fie o chestiune trecătoare sau ușor de rezolvat. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, dorință de a -și impune punctul de vedere sau interesul personal în orice discuție pe o temă sau un subiect precis și, eventual, disputat.

Gemenii vor deveni vehemenți, impetuoși, autoritari sau chiar, vanitoși și ostili oricărei concesii sau abateri de la principiile lor. Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa a IX-a, a gândurilor „înalte” și a preocupărilor superioare, sporind capacitatea nativilor de a gândi corect, anticipativ, modern, original.

Excelentă comunicare verbală sau prin intermediul mijloacelor moderne de a menține legătura cu o persoană, un grup sau o instituție din țară și străinătate.

Cei care vor face călătorii, mai ales, peste hotare, pot avea parte de aventuri mai mari sau mai mici ori surprize rezultate dintr-un context de viață neobișnuit la care vor asista, poate și din cauza fazei de Lună Plină în Leu care se va produce tot pe 31 ianuarie pe axa caselor III/IX, pe care vorbim.

Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, momente de îndoială ori de cumpănă înaintea luării unei decizi sau a formulării unor observații care țin de mersul evenimentelor din familie, din căsnicie, dintr-un parteneriat ori în context public.

Rac – Horoscop Urania

Între 27 și 28 ianuarie, seara, idei mai puțin obișnuite stăruie în mintea Racilor; ele pot fi rezultatul unor factori de stres personal la locul de muncă sau al stării de sănătate care îl obligă pe nativ să se replieze: să schimbe orarul unor activități, să-și modifice ritmul, efortul și volumul de muncă la serviciu.

Stare de agitație, de nervozitate, de neliniște, alimentată de multe ori zvonuri și informații hazardate. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, moment special din punct de vedere fizic și psihic datorită tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal natal care îi transformă în niște persoane sensibile, delicate, hiper-senzoriale, care vădesc, mereu, tendința de a se retrage într-un spațiu de muncă și viață confortabil sau protejat; tranzitele care au loc pe casa a VII-a vor aduce ecouri nemulțumitoare dar pentru a căror rezolvare nu au nicio soluție.

Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, motive de „ambalare” într-o chestiune de bani proveniți din muncă proprie (secundar) sau a unor câștiguri și beneficii materiale ori patrimoniale. Această direcție de viață se va accentua o dată cu intrarea, pe 31 ianuarie, a planetei Mercur în zodia Vărsătorului, care va tulbura apele printr-un noian de știri, informații, speculații, considerații pe o tema sensibilă care radicalizează opiniile celor implicați.

În preajma zilei de 31 ianuarie se va produce faza de Lună Plină în Leu, acest sector, ea putând declanșa o stare de lucruri ce pot schimba datele problemei. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, probleme curente care provoacă entuziasmul dar obosesc și plictisesc.

I.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top