Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop special: Tipuri de mirese in functie de zodie

Horoscop special: Tipuri de mirese in functie de zodie

Berbec: Miresele nascute sub acest semn zodiacal sunt extrem de incapatanate si ahtiate dupa cheltuieli excesive chiar in ziua nuntii. Vesnic nemultumite de tot felul de lucruri cum ar fi aranjamentele florale sau muzica ori tacamurile, miresele Berbec pot provoca un scandal inutil chiar in cea mai minunata zi din viata lor.

Mirese in functie de zodie

Taur: Chiar daca si taurii au coarne, miresele nascute in aceasta zodie sunt extrem de pasnice. Toate detaliile legate de nunta vor fi analizate cu calm si pragmatism si mai ales cu mult entuziasm. Pentru ca mireasa Taur este o gospodina exemplara, nu va da gres nici in privinta meniului de la nunta.

Gemeni: Femeile din zodia Gemeni nu sunt foarte incantate de pregatirile de nunta. Daca s-ar putea, le-ar placea sa vina in ziua nuntii asezate la toate de-a gata. Aceste femei sunt caracterizate de frustrari din cauza asteptarilor interminabile insa se stiu bucura atunci cand rezultatul este cel scontat.

Rac: Romantica si visatoare din fire, femeia Rac se va ocupa de cum vor fi asezate petalele de trandafir pe poteca, daca nunta se va tine la cort, sau cum vor sta buchetele cu flori exotice pe masa. Pana si rochia de mireasa poata sa contina motive florale, insa neaparat sa fie vintage.

Mirese in functie de zodie

Leu: Femeia Leu organizeaza ea singura nunta, punand cap la cap toate amanuntele pentru ca totul sa iasa perfect. Si o face nu pentru ca doreste sa epateze cu calitatile ei organizatorice si inspirationale ci o face pentru linistea sufletului ei.

Fecioara: Meticuloasa din fire, Fecioara va comenta si va critica de fiecare data cand voalul nu va sta cum trebuie sau mesenii se vor purta altfel decat la nunta vietii ei. Fecioarelor le place ca totul sa fie bine pus la punct, dat fiind ca sunt niste zodii perfectioniste.

Balanta: Balantele uita sa fie feminine in nebunia pregatirilor pentru nunta. Acestea chiar se neglijeaza si sunt extrem de stresate de cum va iesi totul, ceea ce nu este tocmai in regula. Un sfat pentru Balante: Respirati adanc si aveti incredere ca totul va iesi bine. Stresul si graba strica treaba!

Scorpion: Fire spontana si ingenioasa, femeia Scorpion nu este deloc o scorpie, asa cum probabil v-ati fi asteptat. Mireasa Scorpion poate soca audienta in ziua nuntii aparand intr-o rochie de mireasa creata mai degraba pentru Lady Gaga: motive excentrice si culori tipatoare.

Sagetator: Pentru miresele gata sa traga oricand cu sageata, nunta este o chestiune de traditie. Inconjurata de familie si prieteni, respectand obiceiurile, femeile Sagetator vor privi cel mai frumos eveniment din viata lor ca pe unul care trebuia sa se intample conform rigorilor, respectand datinile.

Mirese in functie de zodie

Capricorn: Miresele nascute in aceasta zodie vor epata excesiv in ziua nuntii. Acestea vor sa faca parada elegantei si ar putea chiar impune un cod vestimentar la nunta lor. Extrem de fitoase in privinta evenimentului, miresele Capricorn vor ridica din spranceana si daca nu vor fi multumite de darul de nunta primit.

Varsator: Femeile din Varsator s-ar putea sa faca nunta doar pentru ca lumea sa vorbeasca despre ea. Nu spunem ca nu isi iubesc partenerii, dar aceste mirese se aseamana oarecum cu cele din zodia Capricorn, deoarece sunt dependente de gura lumii, care stim cu totii ca e sloboda.

Pesti: Gratioasa si diafana, mireasa nascuta din aceasta zodie este flower-power mai mereu. Aceasta ii intampina cu zambete si imbratisari calde pe invitati si traieste din plin atat ziua cat si noaptea nuntii. Pentru ea, nunta este ca o poveste de basm pe care a asteptat-o sa devina realitate o viata intreaga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top