Connect with us

Revistateo.ro

saptamanal

Horoscop

Horoscop saptamanal 31 august- 6 septembrie: Pe Fecioare le asteapta probleme la serviciu

Horoscop saptamanal 31 august-6 septembrie 2015: Vezi care sunt previziunile pentru zodia ta in aceasta saptamana. Viata profesionala are influenta asupra tuturor zodiilor!

Horoscop saptamanal 31 august-6 septembrie 2015 – Berbec

In cazul in care iei medicamente, gandeste-te ca nu vor actiona decat daca iti propui, mental, ca organismul tau sa se vindece. La serviciu, ai sanse mari sa iti creasca veniturile. In ceea ce priveste viata de familie, vei avea parte de multe intalniri cu rudele, spre sfarsitul saptamanii.

Horoscop saptamanal 31 august-6 septembrie 2015 – Taur

Nu prea ai timp sa te ocupi de sanatate, insa alte probleme iti dau dureri de cap. Fii atent ca stresul sa nu iti afecteze starea de bine.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Afla cine te barfeste!

CITESTE SI: Planeta MERCUR intra in Balanta: Iata pentru ce zodii se face, in sfarsit, DREPTATE!

La sfarsitul saptamanii exista o posibilitate mare sa iti rotunjesti veniturile, insa nu vei sta prea mult banii in plus, caci mergi la cumparaturi. Pe plan afectiv esti foarte bine: te intelegi excelent cu partenerul de viata.

Horoscop saptamanal 31 august-6 septembrie 2015 – Gemeni

Vei fi macinat de o problema financiara, insa e bine sa nu o lasi sa iti dea prea mari dureri de cap. Horoscopul tau saptamanal spune ca vei face multe planuri de viitor, in special din punct de vedere profesional. Vei avea o viata sociala foarte activa in aceasta perioada.

Horoscop saptamanal 31 august-6 septembrie 2015 – Rac

Inceputul saptamanii vine cu noi responsabilitati profesionale, insa vei fi rasplatit pe masura. In weekend nu vei fi prea prietenos, asa ca te vei izola de cei apropiati. Se imbunatateste comunicarea cu partenerul de viata.

Horoscop saptamanal 31 august-6 septembrie 2015 – Leu

Vei fi mai sensibil decat in mod normal, asa ca se poate sa intri in cateva polemici. Din fericire, la serviciu apar cateva proiecte noi. In weekend, vei iesi cu prietenii, un lucru pe care probabil il faci saptamanal.

Horoscop saptamanal 31 august-6 septembrie 2015 – Fecioara

Sanatatea nu este o prioritate pentru tine, insa este recomandat sa renunti la alimentele nesanatoase si sa consumi mai multe legume si fructe. La locul de munca nu va fi o saptamana prea usoara, din cauza unor neintelegeri. E posibil sa ai de umblat pentru niste acte. Nici situatia sentimentala nu este tocmai roz, dar vei depasi momentele dificile.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top