Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 9 ianuarie 2019

Horoscop Remus Ionescu 9 ianuarie 2019. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 9 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 9 ianuarie.

Horoscop 9 Ianuarie – Berbec

O zi antrenanta: se poate sa rezolvati din mers tot felul de situatii cu care va confruntati acum sau poate finalizati o activitate inceputa ieri si care a ramas pe lista de prioritati. Veti gasi mai apoi timp sa stati de vorba cu colegi sau colaboratori la o cafea pentru analize sau concluzii.

Horoscop 9 Ianuarie – Taur

Posibil sa va faceti noi contacte profesionale prin intermediul unor retele de socializare sau specializate. Duceti dorul unor locuri indepartate in care stiti ca de fiecare data va incarcati bateriile fizice si cele sufletesti; posibil sa gasiti acum o oferta avantajoasa ca sa ajungeti acolo.

Horoscop 9 Ianuarie – Gemeni

Va puneti problema unui echilibru financiar si veti chibzui pe marginea unui plan de economii, luati in calcul cheltuielile obligatorii din perioada urmatoare. Aveti sanse de sporire a veniturilor voastre, insa nu este momentul sa va hazardati cu investitiile.

Horoscop 9 Ianuarie – Rac

Interes pentru o pozitie profesionala superioara: poate discutati cu seful despre aspiratiile voastre ori va inscrieti la un concurs, va anuntati o candidatura. Oricum, se pare ca veti gasi indrumare sau sprijin din partea unei persoane mai in varsta sau experimentate.

Nativii Leu au o perioadă solicitantă

Horoscop 9 Ianuarie – Leu

O perioada destul de solicitanta pentru voi, insa veti gasi si timp de glume sau gasiti cheia prin care sa ii mobilizati pe cei din jurul vostru ca sa dati gata la timp un proiect. Timpul petrecut alaturi de un coaborator va ajuta sa va cunoasteti mai bine si sa va descoperiti calitati.

Horoscop 9 Ianuarie – Fecioara

Posibil sa faceti niste cheltuieli suplimentare pentru copilul vostru, de fapt o investitie pentru un sport, o pasiune sau pentru viitorul sau. Si poate ca cei mici va dau o mana de ajutor la simple reparatii casnice ori la pregatirea hranei si va distrati impreuna. Citește continuarea pe SPYNEWS.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top