Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 21 decembrie 2018

Horoscop Remus Ionescu 21 decembrie 2018. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 21 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 21 decembrie.

Horoscop 21 decembrie – Berbec

Trafic de date, de mesaje sau de apeluri telefonice neasteptat de intens: deranjant poate la inceput, va hotarati mai apoi sa raspundeti tuturor si chiar veti prelungi convorbirile cu cei apropiati sufletului vostru. Aflati noutati mai greu de crezut, veti aprofunda subiectul.

Horoscop 21 decembrie – Taur

In febra cumparaturilor, este posibil sa intrati in niste bani care aveau o alta destinatie si sa realizati destul de tarziu acest lucru. Se poate sa faceti un pas spre o impacare ori sa recunoasteti niste merite ale cuiva care pana de curand a fost un concurent al vostru.

Horoscop 21 decembrie – Gemeni

Sunteti numai ochi si urechi la explicatii ale unui specialist, insa veti si face si conexiuni cu experiente ale voastre. Emotii mari la o discutie mai pe indelete cu cineva pe care il admirati, veti cauta sa vedeti daca sunt sanse sa deveniti in timp un cuplu.

Horoscop 21 decembrie – Rac

Va apropiati de finalizarea si predarea unui proiect, de atingerea unui obiectiv. Poate tocmai o situatie de criza de timp va face sa apelati la o varianta pe care o folositi mai rar iar apoi, multumiti de rezultate, aceasta va deveni obinuinta pentru voi.

Horoscop 21 decembrie – Leu

O perioada numai buna sa socializati, sa strangeti relatii dar si sa faceti noi cunostinte. Pe de alta parte, este posibil sa detectati la copilul vostru o inclinatie speciala, un talent si sa va intrebati cat de departe ar putea ajunge daca si l-ar slefui.

Horoscop 21 decembrie – Fecioara

Gandurile si preocuparile se indreapa spre casa, familie, pregatiri pentru sarbatori sau vizite. Posibil, insa, sa aveti parte de o zi mai aglomerata decat va asteptati: va veti intrebuinta serios sa faceti fata unor cerinte de ultim moment ale sefului, ale unui client fidel. Citește continuarea pe SPYNEWS.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top