Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Remus Ionescu 19 decembrie 2018

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 19 decembrie 2018

Horoscop Remus Ionescu 19 decembrie 2018. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 19 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 19 decembrie.

Horoscop 18 decembrie – Berbec

Cumparaturi facute in graba va pot epuiza bugetul fara ca sa va puteti declara multumiti pe de-a-ntregul de cele gasite. Pentru cei mai tineri ar putea aparea acum argumente sau exemple ce ii pot determina sa faca o alegere legata de profesie, de facultatea pe care sa o urmeze.

Horoscop 18 decembrie – Taur

Va inseninati dupa ce constatati ca, de fapt, diferentele de opinie dintre voi si fiinta iubita asupra unui subiect sensibil nu sunt atat de mari pe cat credeati. Inspiratie in alegerea tinutelor pentru evenimente la care veti lua parte, gasiti poate o coafura care va avantajeaza.

Horoscop 18 decembrie – Gemeni

Nerabdare, griji si calcule pentru o oferta ce pare prea frumoasa ca sa fie si adevarata. Foarte posibil, insa, sa vedeti ca sunt bine primite propunerile si ideile voastre si veti ajunge la un acord in zilele care urmeaza, ba chiar veti si demara activitatea.

Horoscop 18 decembrie – Rac

O perioada aglomerata pentru voi si asta mai ales pentru ca va place sa va aratati cat se poate de concret grija si dragostea pe care le purtati celor dragi. Posibila recompensa materiala acum in prag de sarbatori pentru implicarea si rezultatele voastre.

Horoscop 18 decembrie – Fecioara

Sunteti asaltati de mesaje, salutari, propuneri sa va revedeti cat de curand cu rude sau prieteni de la drum. Cele mai mari satisfactii par sa vina din relatia de cuplu sau de pe urma timpului petrecut impreuna cu cei dragi: mesteriti, discutati, faceti planuri, povestiti. Citește continuarea pe SPYNEWS.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top