Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 16 ianuarie 2019

Horoscop Remus Ionescu 16 ianuarie 2019. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 16 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 16 ianuarie.

Horoscop 16 ianuarie – Berbec

Opinia unui specialist ar putea intari increderea voastra intr-o alegere importanta sau intr-o schimbare radicala pe care doriti sa o faceti cat de curand. Cheltuieli binevenite, inspirate: ar putea fi vorba despre o achizitie de care va veti bucura o perioada mai lunga.

Horoscop 16 ianuarie – Taur

Devin de actualitate sau traiti pe pielea voastra lucruri pe care le-ati aflat candva, povete pe care le-ati primit: este momentul potrivit sa treceti la actiune, sa le puneti in aplicare. O veste buna de la cineva aflat departe de voi sau poate primiti un colet de acolo.

Horoscop 16 ianuarie – Gemeni

Veti mai face poate niste socoteli pana cand va hotarati sa apelati la un imprumut, verificati un istoric de plati si de incasari inainte de aborda o situatie financiara sau o propunere de investitii. O perioada frumoasa pentru voi, integrare facila intr-un colectiv in care ati ajuns recent.

Horoscop 16 ianuarie – Rac

Intalnire si discutii datatoare de sperante, chiar daca sunteti constienti ca mai sunt unele lucruri de pus la punct intre voi. O excelenta perioada sa va demonstrati abilitati de conducatori, de manageri, de oameni care sunt constienti de importanta unui termen de predare.

Horoscop 16 ianuarie – Leu

Distractia de astazi pare a fi un timp castigat, caci aveti si ocazia sa aflati lucruri de-a dreptul interesante. Sansa pentru cei mai tineri sa intalneasca un om ce poate constitui un model pentru ei din mai multe puncte de vedere.

Horoscop 16 ianuarie – Fecioara

Amenajari, schimbari, imbunatatiri in locuinta: este posibil sa faceti ceva chiar cu mana voastra pentru satisfactie personala si pentru o mica economie. Pare sa fie mare interesul pentru o afacere de familie in care ati valorifica o traditie, un secret poate, o mostenire. Citește continuarea pe spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top