Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop pe 3 luni: ce zic astrele pe perioada verii

Horoscop

Horoscop pe 3 luni: ce zic astrele pe perioada verii

Astrele trasează câteva linii în schița verii ce urmează și ne îndeamnă pe toți să ne bucurăm de soare și de optimismul lui. Iată ce ne-au destăinuit:

BERBEC – Toate sunt favorabile dezvoltării tale mai ales pe plan profesional în următoarele 2 luni. Ești în prag de avansare, sau poate chiar ți se face o oferta mai bună în altă parte. Firește, e nevoie și de dorința ta de autodepășire. Eclipsele din august anunță din nou predispoziția ta spre noi câștiguri sau îmbunatățirea relațiilor cu colegii.

TAUR – Un mic efort la muncă înainte de vacanța ta sau a copiilor iți va aduce mari satisfacții. Poate iei locul unui coleg sau poate veniturile se rotunjesc. Atât timp cât crezi în tine, vei vedea cum rezultatele nu întârzie sa apară. Nu te lăsa influențat(ă) prea mult de perioada agitată sau de cei agitați din jurul  tău.

GEMENI – La tine vara este fierbinte și la propriu și la figurat. Cu răbdarea de rigoare, vei putea lua deciziile potrivite pentru o nouă relație sau revenirea la una mai veche cu care aparent nu  ți-ai încheiat afacerile. La capitolul carieră stai bine de asemenea. Ți se ivesc oportunități pentru mai bine.

RAC – Doleanțe mai vechi încep să se îndeplinească. Nu te panica dacă unele lucruri par că o iau pe alte căi decât cele pe care le-ai prevăzut tu. Astrele recomandă să-ți urmezi instinctele. Urmează perioade calde pentru corp și suflet. Savurează-ți relația cu jumătatea ta sau cu familia…știm cu toții cât de atașat(ă) ești de persoane.

LEU – Soarele te poate aprinde. Poate trebuie să-ți temperezi puțin  pornirea ta ce are la baza principiul „ori la bal ori la spital”. Atât la muncă cât și acasă, dacă dai dovadă de putină răbdare, vei fi apreciat(ă) cu siguranță. Și în fond, de ce sa nu ai liniște în vara asta. Recomandarea principală e să privești totul ca pe o piesă de teatru atunci când simți că lucrurile scapă de sub control.

FECIOARĂ – Singura grijă în aceasta vară o constituie eclipsa de soare din August. Până atunci ai suficient timp să îți plătești datoriile financiare și morale. Restul e doar joacă dacă profiți de fluxul de noroc inspirat de Jupiter pe toată perioada verii.

BALANȚĂ – Vara aceasta reprezintă pentru tine un mic test de răbdare și optimism. Astrele te încurajează să vezi partea plina a paharului ca să treci cu bine prin toate. La sfârșit te așteaptă o recompensă sigură. Cei apropiați îți vor fi alături cu siguranță. Încărcătura ta emoțională va fi atrăgătoare pentru unii din jurul tău, ba chiar o să te alegi cu un super-flirt.

Citește și: Horoscop mayaș vară 2017. Iubirea schimbă tot

SCORPION – Poate ca iunie nu e luna ta, dar restul verii îți va prii. Firea ta muncitoare îți va asigura reușitele. Poți să-ți planifici fără griji concediul, toate vor fi întocmai cu așteptările. Sănătatea poate nu e la locul ei în prima parte a sezonului estival, dar nu este vorba de nimic grav. Ai doar grijă să nu răcești.

SĂGETĂTOR – Dacă nu ești într-o relație, iți recomandăm să călătorești mai mult. Dacă ai o familie, avem aceeași recomandare. E cazul să lași putin mini-obsesia ta cu lucrul și să încerci să te reculegi puțin. O vacanță vine cu beneficii atât pentru tine cât și pentru jumătatea sau familia ta.

CAPRICORN – Ca sa-ți menții echilibrul cu care ai fost obișnuit, recomandarea ar fi să nu stai foarte mult în casă. Niște sport nu ar face rău, sau poate chiar un mic răsfăț la spa. Atenție la bani însă. S-ar putea sa fii tentat(ă) să cheltui mai mult decât e cazul ceea ce ar implica câteva ore în plus la muncă.

VĂRSĂTOR – O vara plină de surprize. Primele două luni îți vor alimenta dinamismul tău nativ, urmând ca în ultima lună a verii să trebuiască să te temperezi putin. Vesti bune la muncă. Nu te speria de o posibilă preluare de atribuții de la un coleg ce pleacă. Șeful îți va fi recunoscător.

PEȘTI – În acest sezon cald vei avea parte de mai multe zile libere decât te așteptai. Folosește-le cu cap. Nu că ai vrea să faci ceva extrem, dar ai nevoie de odihnă. Astrele știu cât de important este căminul pentru tine și nu ți-ar strica o îmbunatățire în familie sau cuplu. Reușești în sfârșit să scapi de o datorie.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top