Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2014 - Berbec

Horoscop

Horoscop ianuarie 2014 – Berbec

Horoscop 2014 - BerbecHoroscop ianuarie 2014 – Berbec – Dragoste si cuplu

Prima parte a lunii ianuarie 2014 este putin mai tensionata in plan sentimental, insa daca lucrurile sunt gestionate corespunzator pot exista si efecte pozitive. Comunicarea va fi punctul forte cu ajutorul caruia reusiti sa depasiti problemele sentimentale. Incercati sa-i acordat partenerului mai multa atentie si renuntati putin la incapatanare in situatiile de conflict.

Horoscop ianuarie 2014 – Berbec – Cariera si bani

In plan profesional luna ianuarie poate fi una benefica datorita planetelor care fac o adevarata defilare in casa carierei si acest lucru va da o engergie aparte si idei bune de pus in practica. Totusi trebuie sa fiti atenti la relatiile cu partenerii pentru ca acestea pot deveni tensionate daca nu reusiti sa explicati pe intelesul acestora actiunile dumneavoastra.













1 Comment

1 Comment

  1. CUREA SILICA

    2013-12-21T07:44:52+02:00 at 2013-12-21T07:44:52+02:00

    Stiu ca nu sunt cea mai originala persoana, dar pentru ca ai revenit pe sticla iti multumesc ;asa ma pot si eu relaxa cand vin de la serviciu….nu mai exista alta emisiune in afara de „vocea romaniei” care sa-mi capteze atentia….ai grija sa nu repeti greselile facute alta data si iti doresc tie ceea ce imi doresc si mie….
    Te pup cu drag,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top