Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 29-30 aprilie 2017. Ce se va întâmpla cu zodiile în acest final de săptămână.

Horoscop

Horoscop de weekend 29-30 aprilie 2017

Horoscop de weekend 29-30 aprilie 2017. Acest final de săptămână va fi și un final de lună. Aprilie se încheie și vine cu multe surprize în aceste două zile.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Ai mare grijă astăzi, pentru că vei fi implicat într-o ceartă cu consecințe nefaste. Poți pierde un colaborator sau chiar un prieten!

Duminică: Nu neglija problemele partenerului de viață. Fă-ți timp să îl ascuți și împreună puteți ajunge la un compromis benefic pentru amândoi.

Taur

Sâmbătă: Ai un sentiment că ceva nu este în regulă cu un proiect la care ai lucrat îndelungat. Poate ar fi bine să reanalizezi ce ai făcut.

Duminică:  Te simți depășit atât de problemele financiare cât și de cele sentimentale. Dacă nu reușești să găsești o soluție, riști să îți pierzi partenerul.

Gemeni

Sâmbătă:  Ai ocazia să fii un adevărat salvator astăzi, mai ales că ești singurul care poate rezolva problemă apărută. Vei găsi imediat calea de soluționare.

Duminică:  Dacă se ivește șansa unei călătorii, nu ezita nici o clipă! Simți nevoia de a te detașa de cotidian și un mediu nou este exact ce îți trebuie.

Rac

Sâmbătă:  Încearcă să te gândești bine la situația în care te afli și să judeci bine ce ai de făcut. Este bine să fii optimist, dar ai grijă să îți păstrezi luciditatea, mai ales că intuiția te avertizează că ceva nu merge bine.

Duminică: Azi ai doar motive de…Citește continuarea în pagina următoare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top