Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop de weekend 28-29 octombrie 2017. Sfârșit de săptămână încărcat pentru unele zodii

Horoscop de weekend 28-29 octombrie 2017 Vin vești din toate părțile pentru zodii! Iată ce se va petrece în acest final de săptămână

Berbec

Sâmbătă:  Primești o idee salvatoare care rezolvă ca prin minune situația dificilă prin care treci în ultima perioadă. Este exact soluția de care aveai nevoie și trebuie să o pui în practică.

Duminică: Relația cu prietenii merge destul de bine, deși nu poți spune că ești în totalitate de acord cu ce spun ei sau cu ce cred ei despre acțiunile tale. Uneori trebuie să mai lași de la tine ca să fie bine.

Taur

Sâmbătă: Ai în jur doar persoane autoritare care nu te lasă să te exprimi în voie și vor doar ele să ia deciziile. Nu te lăsa învins, iar dacă ai ceva pe suflet, spune, dar argumentează-ți bine părerea.

Duminică:  Faci prea multe cheltuieli care nu își au rostul, deși cei dragi te avertizează să faci economii. Vei simți acești bani aruncați pe fereastră mai târziu.

Gemeni

Sâmbătă: Ziua de azi te pune să alegi între două opțiuni nefericite. Dacă studiezi destul de bine situația în care te afli, vei alege răul cel mai mic. Cert este că te afli într-un mediu sumbru, din care ar trebui să ieși.

Duminică:  Auzi unele vorbe nu tocmai laudative din partea unei persoane despre care nu credeai că poate să te rănească. Poate a venit timpul să reevaluezi unele dintre relațiile tale.

Rac

Sâmbătă:  Dacă până acum te simțeai nesigur în ceea ce faci și aveai un sentiment ciudat, începi să prinzi din ce în ce mai multă încredere în tine.

Duminică: Ai grijă să nu repeți unele greșeli din trecut când vei fi pus în fața unei…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top