Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 16-17 iulie 2016

Horoscop

Horoscop de weekend 16-17 iulie 2016

Horoscop weekend 16-17 iulie 2016 . Previziuni pentru zilele care urmeaza.

Berbec

Sambata intalnesti o persoana deosebita cu care ai foarte multe in comun si care te face sa te simti special. Vei petrece alaturi de aceasta momente minunate. Este posibil sa faci o calatorie la munte sau la mare.

Duminica situatia ta financiara se imbunatateste considerabil si esti mult mai linistit din acest punct de vedere. Se pare ca toate lucrurile se aseaza.

Taur

Sambata faci cheltuieli mari sau investesti intr-un proiect la care visezi de mult. Ai face bine sa schimbi modul in care te privesti, daca vrei ca ceilalti sa te respecte mai mult.

Duminica esti foarte optimist si faci cuceriri. Increderea de sine ti se citeste in ochi si toti cei din jurul tau pot observa asta.

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 18-24 IULIE

Gemeni

Sambata esti cam lenes, mai ales din punct de vedere sentimental. Astepti doar sa fii rasfatat si sa primesti atentie si in rest nu prea ai chef de nimic.

Duminica apar dispute intre tine si persoana iubita. Nu sunteti pe aceeasi unda si niciunul dintre voi nu vrea sa cedeze. Fii tu cel mai intelept si lasa de la tine pentru a aplana situatia.

Rac

Sambata ai pe langa tine o persoana care emana energie negativa si te indispune complet. Tine doar de tine sa nu te lasi influentat si sa ramai pe pozitie.

Duminica gasesti solutii inteligente pentru orice problema, esti foarte bine dispus si aduni in jurul tau numai oameni energici. Faci o scurta excursie intr-un loc minunat.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top