Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017. Ce au rezervat astrele fiecărie zodii în acest sfârșit de săptămână.

Horoscop

Horoscop de weekend 14-15 octombrie 2017. Ce le frământă pe zodii în aceste două zile

Horoscop de weekend 14-15 octombrie 2017. Vin două zile bogate în evenimente pentru anumiți nativi, în timp ce alții sunt cuprinși de o sensibilitate.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Te afli într-o situație care nu îți face mare plăcere, dar depinde doar de tine să ieși cu bine de aici. Vei reuși dacă vei menține o atitudine optimistă.

Duminică: Ai o zi bogată în evenimente. Primești musafiri și trebuie să rezolvi o mulțime de lucruri. Relațiile cu rudele nu sunt la cel mai bun nivel.

Taur

Sâmbătă:  Te simți foarte inspirat azi și gata să pui în aplicare cele mai îndrăznețe visuri. Ascultă-ți intuiția!

Duminică:  Persoana iubită este oarecum mai înțelegătoare azi față de problemele tale, dar vrea să se impună cu orice preț în fața ta azi într-o problemă mai delicată.

Gemeni

Sâmbătă: Apar primele semne ale unei relații pe care ai așteptat-o de multă vreme. Cu toate acestea, nu trebuie să te grăbești și să pui presiune pe cealaltă persoană. Ai răbdare cu ea și vei vedea că totul va fi perfect.

Duminică:  Multe drumuri, lungi și scurte te așteaptă duminică. Nu ai cum să eviți unele neplăceri pe care le vei întâlni, dar important este să nu te enervezi. Vei reuși să termini ziua cu bine!

Rac

Sâmbătă:  Ești pe cale să intri într-o adevărată competiție de idei și de forțe, din care trebuie să ieși învingător pentru a obține ceea ce îți dorești. Ai încredere în tine!

Duminică:  Te bucuri de o intuiție deosebită, dar cu toate acestea, faci greșeli puerile când stai de vorbă cu persoana iubită și faceți planuri de viitor. Trebuie să mai lași câte puțin de la tine. CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top