Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de final de an. Cum încheie zodiile anul 2018

Horoscop

Horoscop de final de an. Cum încheie zodiile anul 2018

Finalul anului 2018 este marcat de două evenimente astrologice. Două planete puternice retrogradează în lunile noiembrie și decembrie, iar acest lucru va aduce un val de schimbări zodiilor. Înainte de a vă invita să citiți previziunile pentru fiecare nativ, subliniem faptul că tensiunea acumulata în ultimele două luni ale lui 2018 poate să vă dea bătăi de cap.

Trecutul dă târcoale în viața a doi nativi

Berbec – Deși nu ești genul care să rămâi blocat în trecut, te încearcă inventarul lucrurilor făcute și a cuvintelor spuse. Retrogradarea lui Marte te va face să cazi pe gânduri și vei încerca să analizezi anul 2018 și să corectezi deciziile pe care le poți considera greșite.

Finalul lui 2018 te poate prinde împăcat cu gândurile, numai dacă reușești să rezolvi problemele active, astrologic vorbind ai toate șansele să treci în 2019 fară rămășițe.

Taur – Viața sentimentală poate suferi schimbări majore. Cei care se află într-o relație o pot consolida și trece în etapa următoare. Taurii singuri au șansa să își umple golul alături de un partener pe gustul lor. Ce poate fi mai frumos decât sărbătorile petrecute cu persoana iubită?

Valul emoțional care te curprinde te ajută și în viața de familie. Ești mai maleabil și dispus la compromisuri pentru cei dragi. Ai si noroc în plan financiar, semene bune finalul de an are.

Probleme cu banii pentru raci

Gemeni – Ai avut un an greu, plin de provăcări, compromisuri, ba chiar pierderi. Atenuarea problemelor tale survine în decembrie, lună care deobicei îți este favorabilă. Valul de energie negativă reușeste să fie spart cu ajutorul astrelor, însă ai grijă linia este foarte subțire.

Financiar situația ta nu se schimbă, stagnează, iar personal lucrurile se pot schimba, numai dacă ești antent(ă) la semnele trimise spre tine. Trecutul este prezent și-n viața ta.

Pagini: 1 2 3 4 5

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top