Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 9 martie 2014

Horoscop 9 martie 2014 – Berbec
Nu poti multumi pe toata lumea, nici macar atunci cand urmezi cele mai corecte cai si nu te abati de la reguli. Cineva tot iti va gasi nod in papura, chiar si la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu pleca urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decat sa critice ceea ce fac ceilalti ca atare, daca tu consideri ca faci ceea ce trebuie, mergi pe calea ta. Nu-ti schimba modul de a fi sau de a actiona doar pentru ca altul iti spune ca se poate si altfel. Daca tu ai ales, fii ferm pe pozitie!

Horoscop 9 martie 2014 – Taur
Nu stii cum sa tratezi vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Ai si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealalta. Poate fi o zi cu stari la extreme: daca pornesti ziua prost, cu sufletul impovarat de griji si tristete, sigur apare ceva care sa te faca sa te simti din nou bine, dar se poate si invers totusi. Sa te trezesti cu un chef grozav de distractie, optimist si tonic, dar sa nimeresti printre oameni suparati si ingrijorati care te influenteaza negativ. Ai parte de ambele fete ale monedei in aceeasi zi.

Horoscop 9 martie 2014 – Gemeni
Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

Horoscop 9 martie 2014 – Rac
Mai bine stai pe loc, fara a-ti exprima deocamdata opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns inca la nivelul cel mai stabil. Inca se mai pot modifica lucrurile, inca nu s-au asezat toate pe fagasul normal si o decizie luata acum sau o concluzie extrasa prea devreme ar putea genera mai tarziu o complicatie. Deja ai o idee despre felul in care se vor incheia aceste aspecte, dar mai bine mai astepti. E posibil ca finalul sa se modifice in ultima clipa si sa regreti ca te-ai pripit. Daca te gandesti bine, vei descoperi ca situatia aceasta are totusi doua directii diferite de interpretare sau de evolutie, deci mai asteapta inainte de a te alege incotro!

Horoscop 9 martie 2014 – Leu
Esti omul de care altii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce stie mai bine in rezolvarea unei probleme complicate. Tu detii informatia, solutia sau mijloacele concrete de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic pana nu esti sigur ca ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treaba, ca atare consideri ca ai ajuns acel nivel care sa-ti permita sa construiesti totul pe indelete spre succesul final. Esti constient ca nu e usor, dar stii ce trebuie facut etapa cu etapa.

Horoscop 9 martie 2014 – Fecioara
Ai forta de a spune stop, pregatit sa pornesti intr-o alta directie. E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat! Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.

Horoscop 9 martie 2014 – Balanta
Unii nu-si dau seama ca esti intr-o pasa cam vulnerabila si-ti vorbesc pe un ton care va lasa urme asupra ta. Te deranjeaza, desigur, felul in care ti se adreseaza, pentru sa unii te judeca, te critica, te ataca pe nedrept. Incearca sa nu pui la suflet tot ce auzi, ci sa astepti ca furtuna emotionala sa se mai linisteasca, pentru ca, dupa ce treci de socul initial, s-ar putea sa vezi si tu lucrurile din aceeasi perspectiva. Acum, cand esti afectat de ce auzi, e greu de crezut ca le vei da dreptate, si suferi in sinea ta.

Horoscop 9 martie 2014 – Scorpion
Se stie ca intuitia ta e puternica, iar azi vei arata, inca o data, ca nimeni nu te poate pacali asa de usor. Mirosi minciuna de la o posta si iei masuri imediat, ca nu cumva sa te traga pe sfoara vreun profitor. Desi recunosti ca ai mai patit-o de multe ori inainte, de data aceasta nu te mai pacaleste nimeni, pentru ca ai de partea ta cele mai ascutite simturi care iti vor atrage imediat atentia asupra adevaratelor caractere ale celor din jur si care vor sa ti se bage pe sub piele. Nu le merge, ii vei tine la distanta si nu vei lasa pe nimeni sa te duca azi cu zaharelul!

Horoscop 9 martie 2014 – Sagetator
Nu te deranjeaza nimic in jurul tau, abordezi o atitudine relaxata indiferent ce ai auzi de la ceilalti. Desi nimeresti de multe ori in medii tensionate in care planeaza animozitati si neintelegeri, parca nici nu le vezi. Perfect, ramai asa de detasat pana la capat ca sa nu-ti strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine si ocupa-te de ceea ce-ti face tie placere, fara a asculta problemele interminabile care ii framanta pe ceilalti. Le ai si tu pe ale tale, fara indoiala, dar azi faci complet abstractie de motivele de suparare de pana mai ieri. Tu vrei o zi placuta de week-end si… asa vei avea!

Horoscop 9 martie 2014 – Capricorn
Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs. Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia. Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!

Horoscop 9 martie 2014 – Varsator
Ai mari rezerve sa pleci azi la drum, de parca ar fi o calatorie impotriva vointei tale. Ai dori sa fii in cu totul alt loc, ocupandu-te de altceva, dar daca e o obligatie, vei accepta cu jumatate de gura, de parca ai presimti ca la capat nu te asteapta ceea ce ti s-a promis. Daca ai putea amana deplasarile pe altadata, ai fi foarte multumit, pentru ca daca pleci cu o atitudine ostila si negativa ca cea care iti da azi tarcoale, practic vei atrage chiar tu in calea ta o serie de incidente neplacute care iti vor confirma presimtirile.

Horoscop 9 martie 2014 – Pesti
Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.

Horoscop 8 martie 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top