Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 9 mai 2014

Horoscop

Horoscop 9 mai 2014 – Citeste horoscopul pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 10 mai 2014 – Citeste Horoscopul zilei de 10 mai pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Berbec
Chiar daca nu toata lumea te aproba si ai uneori sentimentul ca nimeni nu te intelege, nu trebuie sa te izolezi de unul singur in lumea ta. Fiecare om e unic in felul sau, dar pot convietui foarte bine, fara a se judeca unii pe altii. Da, poate nici tu nu te simti tocmai confortabil in pielea ta, nici tu nu intelegi de ce esti altfel decat restul lumii, dar trebuie sa-ti accepti unicitatea si sa te folosesti de atu-ul tau. Te poti completa perfect cu altii la fel de originali si de diferiti ca si tine, si fiecare sa-si puna in joc propriile talente speciale.

Horoscop 9 mai 2014 – Citeste horoscopul de astazi si pentru celelalte zodii

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Taur
Nu mai privi inapoi si nu te mai raporta intruna la cele intamplate anterior pentru ca nu te vei mai intoarce acolo. Drumul pe care mergi acum, desi nu stii foarte clar incotro duce, are o singura directie: inainte.. Nu mai poti schimba trecutul, dar te poti concentra eficient asupra zilei de maine, pentru ca asta, da, poti schimba! Poti modifica inca de acum cursul unor evenimente viitoare in functie de deciziile sau actiunile tale de acum, deci aici trebuie sa depui cele mai serioase si corecte eforturi. Cum iti asterni, asa vei dormi, deci ai grija ce alegeri faci chiar azi!

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Gemeni
E nevoie de o decizie prin care dai dovada de flexibilitate si capacitate de a te schimba atunci cand situatia o cere. A ramane captiv intr-o zona in care nimic nu se mai misca nu e in avantajul tau, ca atare profita de fiecare ocazie care iti deschide o directie noua, de fiecare intalnire care aduce o informatie utila, pentru ca din toate aceste noutati cotidiene se poate ivi o cale complet diferita care sa te satisfaca pe deplin. Fii, deci, gata sa te schimbi sau sa schimbi ceva in preajma ta, ca sa te eliberezi de credintele vechi si a merge inainte. Ca sa faci lumea mai buna trebuie sa incepi mai intai cu tine!

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Rac
Arunca o privire in interiorul tau, pentru ca acolo se ascunde o piatra pretioasa pe care nu ai descoperit-o sau nu ai pus-o in valoare. Ai tu un talent al tau, pe care ti-a fost teama sa-l scoti la lumina ca nu cumva sa fii catalogat drept ciudat, dar tocmai aceasta poate fi sclipirea ta speciala care sa-ti asigure succesul. Lasa parerile celor din jur la o parte, arata-te asa cum esti, cu ciudateniile tale, pentru ca doar asa te vei remarca. Daca ai fi un oarecare in turma, ai ramane captiv in umbra, dar acum e sansa ta sa atragi atentia.

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Leu
Daca vezi ca s-au aliat o gramada de rivali impotriva ta si se opun cu vehementa parerilor tale, ar fi bine sa nu tii cont de acestia. Unii nu stiu altceva decat sa critice ceea ce fac altii, ca atare, ca sa depasesti cu bine afrontul, ar fi bine sa fii mai intai de acord tu singur cu propriile tale alegeri. Daca nici tu nu esti sigur ca ai facut cea mai buna alegere, cum ar vrea ca ceilalti sa te aprobe? Fa pace cu tine, accepta-ti deciziile asa cum sunt si militeaza pentru deciziile luate, fara a te bloca in disputele din jur. Daca vrei ceva anume, poti obtine prin forte proprii, chiar si fara acceptarea lumii!

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Fecioara
Nici tie nu-ti vine a crede ce evolutie grozava au luat lucrurile! Rareori esti atat de optimist si de pozitiv in fata provocarilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o tinta majora spre care te indrepti. Nu spune nicio clipa ca nu se poate atinge, lasa fricile in urma si concentreaza-te numai asupra capatului acestui drum. Chiar daca nimic nu e usor si nu ti se ofera pe gratis, detii toate resursele pentru ca ceea ce ai in minte acum sa devina realitate foarte curand. Esti sustinut de cei care joaca un rol in reusita finala, nu esti singur in lupta ta, deci bucura-te ca totul merge bine.

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Balanta
Fii convins ca sacrificiile pe care le faci acum isi vor arata efectele foarte curand, ca atare nu-ti mai face atatea griji daca e bine, daca e oportun, daca merita. Orice merita, daca vocea ta interioara iti spune ca e nevoie de compromisuri pe parcurs. Intr-o zi te vei felicita pentru intelepciunea de care ai dat dovada, acceptand, trecator, conditii clar defavorabile tie. Acestea sunt pretul care se cere platit pentru a putea trece la o etapa superioara in care vor incepe sa apara si recompensele eforturilor tale de acum. Nu regreta, vei fi multumit de rezultate!

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Scorpion
Esti foarte darnic si dispus sa treci cu vederea probleme din care chiar ai avut de suferit si bine faci, pentru ca asa te eliberezi de un stres inutil care nu te lasa sa evoluezi. Iertarea ta poate fi legata de orice. De exemplu de imprumuturi in bani acordate cuiva, mai demult, incat ai fi in stare chiar sa stergi complet datoria din memorie si sa accepti faptul ca celalalt trece prin momente dificile si nu are cum sa dea inapoi ce i-ai dat. Unii au comis erori fata de tine, dar ierti, te eliberezi si uiti, fara a duce dupa tine un balast emotional negativ care nu mai ajuta la nimic.

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Sagetator
Ai norocul de a te intalni azi numai cu oameni tonici, entuziasti, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Iti reaprind un chef grozav de schimbare, de aventura, de miscare, si, daca va uniti cu totii fortele, reusitele ar fi de exceptie. Bucura-te de tot ce afli de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt informatii utile, stimulente grozave sau vesti bune care iti dau mai multa incredere in fortele proprii si in viitor. Toate acestea te ajuta moral sa treci la etapa urmatoare a unui tel caruia ii acorzi o semnificatie speciala.

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Capricorn
Parca ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ti displace deloc sa stai acasa, mai ales daca ai tot felul de treburi de rezolvat intre peretii locuintei tale. Preocuparea ta numarul unu se indreapta spre confortul tau domestic, incat nu ar fi de mirare sa intorci toata casa pe dos ca sa rearanjezi totul. O curatenie generala ar suna excelent la dorinta ta de a schimba mediul in care traiesti, dar, cu ceva noroc, poate e chiar vorba de o mutare in alta casa, in alt decor. Se resimte un aer proaspat, confortabil si tihnit: e o placere sa te bucuri de mediul tau casnic.

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Varsator
Daca organismul iti atrage atentia prin diverse semnale de alarma ingrijoratoare ca ceva nu e in regula, ar fi bine sa iei niste masuri mai radicale incepand de azi. Este nevoie urgenta de o astfel de hotarare, oricat de grea ar fi, pentru ca renuntarea face parte din procesul corect de vindecare. Nu vei putea reveni la starea normala daca vei continua sa ai acelasi regim de viata si de acum inainte, deci cauta cu insistenta acel element nociv care nu te lasa sa te simti bine. Ca e vorba de fumat, de alcool, de sedentarism… numai tu stii asta, ca atare analizeaza la rece ce nu-ti face bine si scoate-l din programul tau cotidian!

Horoscop zilnic 9 mai 2014 – Pesti
Nu mai trebuie sa stai si sa analizezi la nesfarsit evenimente din trecut care oricum nu mai au nici un rol, chiar daca tu esti cel mai atasat de vremurile de odinioara. Trecutul e acolo, la locul lui, acum conteaza prezentul, ca atare priveste ceea ce se petrece in acest moment in jurul tau, pentru ca de aici vor aparea cele mai bune solutii. Priveste prezentul cu incredere, cu realism, cu mai multa claritate, pentru ca nu mai conteaza absolut deloc ce a fost pana mai ieri. Acolo, in urma, se afla doar invataturile si experientele care te vor duce la etapa urmatoare, dar nu trebuie sa fie refugiul tau permanent atunci cand prezentul te deceptioneaza. Concentrat pe trecut nu vezi la timp oportunitatile prezentului!

Horoscop zilnic 9 mai 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top