Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE

Horoscop 8 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 8.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 8 noiembrie 2014- Berbec
Excursiile ar fi cel mai potrivit plan pentru astazi, pentru ca ai chef de miscare, ai energie din belsug, ba ai si un mijloc de locomotie la indemana, incat ar fi o zi perfecta pentru drumetii, pentru iesiri in natura cu bicicleta, pentru raiduri prin imprejurimi cu motocicleta, o plimbare calare la tara sau prin paduri, orice care ti-ar putea consuma energia de care dispui dar care sa iti si faca placere deopotriva. Atragi si pe altii in aventurile tale dinamice, descoperind cat de mult ti-a lipsit sportul in ultima perioada sau, daca totusi ai avut o viata sportiva, cat de mult ti-a lipsit aerul curat si natura!
Horoscop 8 noiembrie 2014- Taur
Se anunta ceva bani in perioada imediat urmatoare si deja incepi sa faci planuri mari cu ei, dar nu cumva te cam pripesti? Atunci cand apar bani, apar si datorii urgente de platit, ca atare, inainte de a-ti face iluzii ca-ti vei cumpara cine stie ce obiect mult visat, adu-ti aminte de lista lunga da plati care stau de ceva vreme in asteptare. Daca ai nevoie de bani de urgenta pentru un plan caruia ii acorzi o importanta majora, te poti gandi la un imprumut, pentru ca ai putea gasi azi persoana care ti-ar putea fi de folos in acest sens, dar nu te inhama la o serie noua de rate sau de datorii daca ai deja un bagaj greu de acelasi fel in spate. Calculeaza-ti bine resursele!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 9 NOIEMBRIE
Horoscop 8 noiembrie 2014- Gemeni
Ai numai motive de satisfactie astazi, de parca toate s-au asezat cum trebuie in viata ta si savurezi din plin starea aceasta de echilibru si confort. Pastreaz-o cat mai mult timp posibil, pentru ca numai de tine depinde acest lucru, nu de altii. Ai in jurul tau oameni destul de pasivi, de relaxati, care nu se uita in curtea ta, ca atare aceasta stare de bine poate fi mentinuta numai datorita atitudinii tale luminoase si tonice, datorita gandirii pozitive. Spune-ti in permanenta ca exista solutii la orice, ca totul evolueaza spre bine, ca nimic nu te opreste din evolutia ta si ai sa vezi ce minuni face aceasta stare pozitiva care se va revarsa asupra tuturor actiunilor tale.

CITESTE SI: HOROSCOP 2015

Horoscop 8 noiembrie 2014- Rac
Cineva se baga in treburile tale si da tot peste cap, ca atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitati in afacerile tale. Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degraba generator de haos si de esec decat sa te bucuri cu adevarat de interventia lor salvatoare. Probabil sunt nervosi, grabiti, invidiosi, critici, deci rolul lor are o incarcatura mai mult negativa decat pozitiva si dau peste cap si ceea ce ai cladit tu. Mult mai bine te descurci singur in asemenea situatie, pentru ca a apela la oameni nepotriviti, nepregatiti sau nepriceputi, nu inseamna ca rezolvi ceva. Fii prudent cand ceri si accepti sprijin din afara!
Horoscop 8 noiembrie 2014- Leu
Primesti atatea semne de simpatie si de prietenie din jurul tau, incat ti se umple inima de bucurie! Iti extragi energia pozitiva din aceste semnale de iubire care vin in valuri mari catre tine, dar acestea sunt rezultatul investitiilor tale pe parcursul timpului. Tu ai fost cel care, din generozitate maxima, ai daruit, ai trimis spre ceilalti acelasi gen de energie, care acum iata, se intoarce la tine inzecit. E un semn bun, ca ai investit in cine trebuie, ca iubirea ta a fost primita corect si a dat roade, deci fii la fel de bun, de deschis, de darnic in gesturi de afectiune, pentru ca ele gasesc solul potrivit in care sa prinda radacini si mai apoi sa creasca!
Horoscop 8 noiembrie 2014 – Fecioara
Uneori nu caile batatorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum. Ideile tale sunt originale si merita ascultate si puse in practica imediat pentru ca stii bine ce spui. Nu sunt pareri sau vorbe aruncate in vant, ci sunt oglinda experientei acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat in ani de efort. Spune ce ai de spus, cu incredere deplina in inteligenta ta, lasa modestia la o parte si, daca cineva are nevoie de ajutorul tau, ofera-i-l cu draga inima, pentru ca tu privesti lucrurile dintr-un alt unghi decat cel direct implicat. Chiar daca, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, dupa o vreme iti va multumi ca ti-a urmat sfatul
CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top