Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 8 noiembrie 2015

Horoscop

Horoscop 8 noiembrie 2015

Horoscop 8 noiembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele!

Horoscop 8 noiembrie 2015 – Berbec

Nu astepta ca visele tale sa se implineasca de la sine. Da, vei ajunge acolo candva, dar, daca ai lua fraiele acestei actiuni, roadele se vor arata mult mai repede. Este deci o chestiune de vointa, de liber arbitru, de implicare personala, in ceea ce vrei sa obtii, pentru ca drumul ar fi mult mai scurt daca ai putea conduce tu masinaria catre succesul dorit. A spera sa se intample minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ti-au promis sa te ajute, nu ar fi decat o prelunga asteptare, cand succesul e mult mai aproape de tine daca pui mana pe unelte chiar tu.

Horoscop 8 noiembrie 2015 – Taur

Trezeste-te din vis, pentru ca s-ar putea sa fii captiv intr-o iluzie si, daca nu deschizi ochii acum, vei alimenta mai departe un plan imposibil. Fii atent la semnalele care vin de pretutindeni ca lucrurile nu sunt chiar asa cum le vezi, pentru ca ti-ai inventat singur un scenariu in care ai inceput sa crezi, de parca ar reprezenta realitatea, ceea ce nu e adevarat. Ai fost indus in eroare de un miraj, ai fost prins in mreje de o persoana care te-a manipulat si a stiut sa te influenteze in directia pe care o dorea, dar azi suna clopotelul si bula de sapun in care ai plutit o vreme se sparge. Revii cu picioarele pe pamant si incepi sa te dezmeticesti din ratacire.

CITESTE SFATUL ZILEI DE 8 NOIEMBRIE

CITESTE HOROSCOP SAPTAMANAL 9-15 NOIEMBRIE!

Horoscop 8 noiembrie 2015 – Gemeni

Mai apar si suparari in iubire, dar nu pune la suflet o banala cearta. E normal sa ganditi diferit din cand in cand si, intr-un moment de slabiciune, sa mai aruncati si cuvinte grele! Linisteste-te inainte de a-i da replica, pentru ca daca ii raspunzi imediat ce si el ti-a spus vreo doua, poate iesi cu furtuni nedorite. Posibil ca la originea acestei tensiuni sa se afle problemele personale din viata unuia din voi la care celalalt nu participa efectiv, ba dimpotriva, poate ingreuia si mai mult situatia cu reprosuri si acuze. Nu critici asteapta cel suparat de la persoana iubita, ci intelegere, sprijin, ascultare!

Horoscop 8 noiembrie 2015 – Rac

Nu stii cum sa tratezi vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Ai si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealalta. Poate fi o zi cu stari la extreme: daca pornesti ziua prost, cu sufletul impovarat de griji si tristete, sigur apare ceva care sa te faca sa te simti din nou bine, dar se poate si invers totusi. Sa te trezesti cu un chef grozav de distractie, optimist si tonic, dar sa nimeresti printre oameni suparati si ingrijorati care te influenteaza negativ. Ai parte de ambele fete ale monedei in aceeasi zi.

Horoscop 8 noiembrie 2015 – Leu

O zi libera e perfecta pentru a sta putin de vorba cu tine insuti pentru a-ti trasa caile urmatoare spre marile tale vise. Doresti o schimbare in cariera iar informatia pe care o gasesti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinte de schimbare. Poate nu pui imediat in practica schimbarea de sens, dar macar asezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel incat, la momentul potrivit, sa-i dai startul. Esti aproape de un moment decisiv, dar deocamdata informeaza-te!

Horoscop 8 noiembrie 2015 – Fecioara

Micile neintelegeri din casa nu merita transformate in furtuni si mai mari, deci incearca sa te pui un pic in pielea celor dragi ca sa intelegi ce se intampla cu ei, ce-i face sa reactioneze negativ la ceea ce se petrece acasa. Partenerul de viata, un parinte sau un frate vine nervos acasa si tensioneaza si mai mult atmosfera cu nervii sai, iar tu, in loc sa ii oferi intelegere si o ureche de ascultat, ai putea reactiona si mai agresiv, incat nu mai e decat un pas pana la un imens scandal casnic. Ai grija, asadar, pana unde ridici tonul!

Citeste continuarea in pagina urmatoare.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top