Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 8 mai 2014

Horoscop

Horoscop 8 mai 2014 – Acesti nativi se afla pe teren minat

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Berbec
Iubirea nu vine intotdeauna in lumini sclipitoare, ci si in forme banale, pe care ai fi tentat sa le ignori. Totusi, azi trebuie sa fii atent la ce se petrece in jurul tau, pentru ca evenimentele prin care treci, desi marunte si nesemnificative, au conotatii speciale pentru inima ta. E ca si cum cea mai mare iubire a vietii tale apare in cel mai sters loc, dar, daca nu te cramponezi de nimicuri, ai putea avea parte, mai apoi, de lucruri deosebite. Nu da cu piciorul la o sansa de iubire doar pentru ca nu e vorba de Fat Frumos calare pe cal alb in cel mai romantic peisaj la care ai visat vreodata.

Horoscop 8 mai 2014 – Citeste horoscopul de astazi si pentru celelalte zodii

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Taur
Unde apari tu, chiar si cele mai aprinse conflicte au sanse sa se aplaneze, pentru ca vii cu duhul blandetii si reusesti sa-i linistesti pe toti cu o vorba. Nimeni nu si-ar permite sa ridice tonul in fata ta, pentru ca inspiri respect si autoritate, chiar si fara a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, solutii practice la orice situatie tensionata si consideri ca nu are rost sa te certi pentru aspecte care oricum isi vor gasi rezolvarea daca toata lumea ar coopera pasnic. Ghideaza-i si pe ceilalti spre gasirea celei mai eficiente solutii.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Gemeni
Te simti bine printre oameni, pentru ca descoperi in jurul tau tot felul de personalitati pe care le simti pe aceeasi lungime de unda. Unii iti pot fi prieteni apropiati, in fata carora iti este usor sa-ti deschizi inima. Altii sunt colegi de nadejde pe care te poti baza in proiectele incepute. Ofera-le si tu ceea ce stii mai bine, ceea ce ai in minte si in suflet, pentru ca si ceilalti au nevoie de companie, la fel ca si tine. Si ei asteapta enorm de la persoana ta, deci dedica-te lor cu incredere, pentru ca veti avea cu totii senzatia unei zile in care v-ati mai imbogatit cu ceva.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Rac
Cel mai mare dusman al zilei e in mintea ta, pentru ca de acolo vin tot felul de semnale negative care te opresc inaintea oricarei initiative. Ai vrea sa faci multe, dar mereu ceva te tine pe loc si acestea sunt fricile si slabiciunile tale pe care le lasi sa se manifeste in voie. Lupta cu ele, nu le lasa sa te domine, pentru ca vei bate pasul pe loc fara sa duci la indeplinire ceea ce ai decis. Chiar daca ai spune ca e vocea intuitiei cea care te mai trage de maneca, daca depasesti aceste obstacole, vei vedea ca esti capabil de mai multe lucruri decat ai putea crede! Da, poti, deci lupta cu propriile limite!

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Leu
Ai impresia ca toate belelele s-au adunat azi in calea ta si ai numai relatii tensionate cu oricine. Problema nu pare sa fie la tine, ci la cei din jurul tau, de parca ai ghinionul de a atrage alaturi doar oameni nervosi, stresati, artagosi, si, in asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor si eficienta. La tot ce propui tu, se trezeste unul sa critice si sa spuna nu, iar altii sar si mai agresiv la bataie, cu argumente impotriva tuturor. Ai rabdare, nu aluneca si tu in capcana nervilor, ca altfel va iesi un razboi pe cinste. Lasa-i pe ei sa se linisteasca, mai intai.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Fecioara
O binefacatoare gura de aer proaspat apare datorita unei sume de bani care intra azi in posesia ta. Parca te mai linistesti si tu, scapi de un stres care te apasa pe suflet, si chiar ai curajul sa faci planuri cu acei bani, pentru ca vin exact cand aveai mai mare nevoie de ei. Fii totusi cumpatat in administrarea banilor, pentru ca ai de ales intre a-i canalizezi pe toti intr-o singura directie sau spre mai multe, mai mici, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc. Cantareste atent incotro e mai bine sa investesti acum acesti bani.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Balanta
O problema de sanatate iti cam strica planurile de azi. In loc sa te concentrezi la ce aveai de facut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau esti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, in cazul in care aveai un program arhiincarcat. Astfel de momente au si ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, cand depasesti limitele propriei tale fiinte, pentru ca ce-i prea mult strica: ori alimentatia gresita, ori stres prea mare, ori munca prea multa. O pauza ti-ar fi benefica, in care sa acorzi si tu mai multa atentiei organismului tau.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Scorpion
Vestile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parca ai afla ca s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au ingrijorat in ultima perioada si pentru care ar fui trebuit sa te deplasezi personal la fata locului. Nici nu mai e nevoie sa pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, in alta localitate, semn ca orice problema poate fi rezolvata si prin telefon. Tot de departe se pot ivi azi si sume de bani, exact cand aveai mai mare nevoie, bani pe care deja ii aranjezi pe caprarii ca sa fii sigur ca ai acoperit cele mai importante plati ale acestei perioade.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Sagetator
Oboseala atinge azi cote maxime si in plan fizic, si mental, incat nu dai randament in niciunul din domeniile de care te ocupi. Il iei pe nu in brate si refuzi sa incerci, pentru ca spui din start ca nu se poate face! Ba s-ar putea face, daca te-ai ambitiona un pic si mai ales, daca nu te-ai lasa influentat si de cei din jur care privesc lucrurile intr-o nota clar pesimista si nu vad nimic bun la capatul acestor eforturi. Renunti prea repede, dar, daca tot nu ai nimic de care sa te agati pentru a depasi impasul, poate ar fi bine sa stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Capricorn
Cele mai aprinse discutii vor avea loc in familie, pentru ca parintii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grija la ton, indiferent din ce tabara faci parte, pentru ca se pot incinge dispute agresive daca nu sunteti atenti si unii si altii. Energia aceasta, care se resimte intre peretii casei voastre, ar putea fi canalizata si intr-o directie pozitiva: parintii sa-si mobilizeze copiii la diverse activitati pe placul lor, iar copiii sa anime atmosfera din casa printr-o atitudine jucausa si amuzant, dar tineti departe, si unii si altii, ironiile si criticile!

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Varsator
Nu te simti bine in compania in care te afli azi. Ori ai nimerit intr-un mediu neplacut, in care planeaza neincrederea, ostilitatea si rivalitatea, ori printre straini cu care nu reusesti sa gasesti nici un subiect comun de conversatie. Mai bine stai in banca ta, fara sa incerci sa conversezi din lipsa de alta preocupare, nici sa le fii lor pe plac, pentru ca oricum relatiile vor fi dificile si obositoare. Sunt si momente cand tot arsenalul tau de succes in arta conversatiei nu functioneaza, dar nu tu esti vinovat de esec, ci anturajul neadecvat in care ai nimerit.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 – Pesti
Relatia cu autoritatile sau cu sefii se desfasoara pe teren minat si incerci sa te porti cu manusi ca nu cumva sa declansezi vreo furtuna. Di numai peste oameni cu capsa pusa care ori te cearta de la orice, ori iti strica tie toate planurile doar pentru ca ii prinzi intr-o pasa proasta. Alege cu grija tonul, imprejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, daca ai de a face cu ele, ca nu cumva sa le deranjezi cu ceva. Nici nu stii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru ca sunt ei iritati si stresati. Fii ferm pe pozitie si nu te lasa intimidat, dar pastreaza dialogul pe teren pasnic.

Horoscop zilnic 8 mai 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top