Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 8 februarie 2014

Horoscop 8 februarie 2014 – Berbec
Daca ii ai pe cei dragi alaturi, esti cel mai puternic om din lume! Iti extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranta partenerului, din acceptarea lor neconditionata, si acelasi lucru il oferi si tu inzecit inapoi. Exista o buna cooperare in cadrul familiei si nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fiti alaturi la tot ce aveti de facut. Faceti planuri de viitor la care fiecare isi aduce contributia cu entuziasm si optimism, si cat timp sunteti alaturi, umar la umar, nimic nu va poate opri din elan. Impreuna sunteti o forta de neinvins!

Horoscop 8 februarie 2014 – Taur
Nu te lasa influentat negativ de persoanele din jurul tau care nu vad decat piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunostintele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasa-i pe acestia sa se vaite cat vor, pentru ca tu ai cu totul alte resurse si o viziune mult mai optimista asupra lucrurilor. Cat timp tu crezi cu tarie ca ceea ce vrei sa obtii este palpabil, ce rost sa pleci urechea la judecati negative? Unii nu stiu altceva decat sa critice si sa puna altora bete in roate, dar numai de tine depinde sa nu te lasi oprit din avant de astfel de oameni. Tu ai altceva in minte si doar intr-acolo trebuie sa-ti canalizezi gandurile!

Horoscop 8 februarie 2014 – Gemeni
Daca ti-ai pune un pic ambitia la treaba, ai ajunge mult mai usor un scop pe care deocamdata doar il visezi. Nu trebuie sa te multumesti cu putin, asa cum ai fi tentat acum, ci trebuie sa ridici stacheta foarte sus si apoi sa lupti pentru a ajunge acolo. Daca ti-ai propune obiective mediocre si banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeasi! Meriti mai mult, mai bun, mai inalt, ca atare trebuie sa ai curajul sa privesti cat mai departe fata de nivelul la care incearca unii sa te mentina. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

Horoscop 8 februarie 2014 – Rac
Esti blocat de ceva vreme intr-o zona sumbra incarcata de stres, griji si frica, dar, daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca ai fost victima unui proces de indoctrinare cu iz negativ de la cei care nu doreau ca tu sa vezi lumina. Ti-au inoculat zi de zi o anumita stare negativa pe care ai ajuns sa o transformi intr-un mod de a fi, dar azi incepi sa descoperi adevarul. E timpul sa lupti sa te eliberezi de aceasta stare nefasta, care ti-a blocat evolutia si ti-a inabusit potentialul, dar tocmai pentru ca a venit si clipa sa te trezesti la realitate, tu nu trebuie sa mai accepti aceasta manipulare!

Horoscop 8 februarie 2014 – Leu
Daca ceva nu a mers bine in ultima vreme, ar trebui sa nu mai dai vina pe altii, ci sa te privesti cu obiectivitate in oglinda, pentru ca problema s-ar putea sa fie la tine. Cum ai incurcat tu lucrurile, tot asa poti sa le si descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cat timp esti prins in propriile ite incalcite, e greu de crezut ca poti face ordine, de aceea e nevoie de o mai buna organizare, de claritate mentala, de putina detasare de atatea maruntisuri care nu te lasa sa vezi lucrurile corect. Fa curat in mintea si apoi ia masurile necesare pentru a indrepta situatia.

Horoscop 8 februarie 2014 – Fecioara
Daca spui mereu ca ceva lipseste, iti limitezi orizonturile si pierzi din vedere ceea ce ai. Stai putin si cantareste situatia asa cum e in realitate, pentru ca vei descoperi ca sunt de toate pentru toti. Nu lipseste nimic din oferta zilei, ci vei gasi de fiecare data exact ce ai nevoie, la momentul potrivit, pentru tot ce iti propui. Nu insista sa spui ca nu detii ba una, ba alta – ca nu ai bani, timp, energie, chef, noroc etc – pentru ca sigur le ai la dispozitie, dar numai de tine depinde sa le gasesti si sa le valorifici. Tot ce ai nevoie e accesibil chiar in fata ta, dar nu ti se baga si-n traista!

Horoscop 8 februarie 2014 – Balanta
Lasa-te un pic la voia intamplarii, fara sa incerci sa le controlezi pe toate cu atata inversunare, pentru ca, uneori, din nevoia prea mare de organizare a tuturor aspectelor vietii tale, ai putea bloca accesul altor elemente care ar putea contribui la fericirea ta. A accepta hazardul sa intervina in planurile tale ar fi un mare avantaj, pentru ca exista si aspecte pe care nu ai cum sa le prevezi, dar pot aparea de nu se stie unde, pe cai subtile, exact atunci cand ai nevoie de ele. Controlul exagerat al tuturor detaliilor nu e in beneficiul succesului visat, deci mai lasa-te dus de val, din cand in cand, si vezi ce-ti aduce!

Horoscop 8 februarie 2014 – Scorpion
Nu te mai privi cu atata simt critic si autoritar, ca si cum propriul tau corp ar fi cel mai mare dusman al tau. Aceste energii transmise in mod repetat te vor face sa-ti gasesti numai defecte si la urma ar putea subrezi aspecte care ar putea fi bune, dar nu le vezi tu asa. Auto-sugestia, gandirea pozitiva, parerea buna despre propriul eu conteaza enorm in atingerea starii de confort, or daca te privesti mereu cu ostilitate, cum ai vrea ca lucrurile sa evolueze spre bine? Iubeste-te mai mult pe tine insuti, gaseste-ti calitatile si pune-le mai mult in valoare, pentru ca nu esti deloc asa de rau precum te vezi tu acum… Nu exagera!

Horoscop 8 februarie 2014 – Sagetator
Dedica-ti aceasta zi intimitatii si senzualitatii, pentru ca cel drag are mai multa nevoie de compania ta. Orele petrecute in doi vor fi sursa celor mai frumoase momente de pasiune, pentru ca va dati amandoi seama cat de rar va oferiti unul altuia asemenea atmosfera intima. Poate fi o zi sau o noapte cu o incarcatura cu totul speciala in cuplu, de parca ar fi prima voastra intalnire romantica sau prima declaratie de dragoste intre patru ochi care poate deveni startul catre o idila ca-n filme. Fii darnic in gesturi de tandrete si semne de pasiune, pentru ca amandoi visati la fericire. O puteti atinge chiar azi!

Horoscop 8 februarie 2014 – Capricorn
Visele tale financiare suna din ce in ce mai bine, pentru ca ai la orizont o perspectiva promitatoare de la care ai mari sperante. Poate ti s-a facut o promisiune nemaipomenita de castig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat pana acum par sa evolueze constant spre un nivel si mai bun, ca atare esti din ce in ce mai sigur pe bugetul propriu. Ai chiar curajul de a face planuri de achizitii sau investitii cu banii pe care-i ai la dispozitie, mai ales ca familia te cam bate la cap ca ar fi nevoie de unele cumparaturi mai deosebite. Ai convingerea ca ceea ce esti gata sa cheltui acum, va veni imediat inapoi in vistieria familiei.

Horoscop 8 februarie 2014 – Varsator
Daca stai si te complaci intr-o zona terna in care nu se mai schimba nimic fara a-ti pune imaginatia la treaba, fii sigur ca totul se va transforma intr-o confortabila banalitate. Nu esti tu genul de om care se lasa furat de lene si dezinteres, asa cum te influenteaza unii din jurul tau mult prea comozi sa faca ceva cu viata lor, ca atare scoate la lumina gandurile tale cele mai originale, ideile tale cele mai creative, pentru ca tu ai un bagaj imens de resurse. Alunga-i din viata ta pe cei care te trag inapoi in loc sa te lase sa urci si incepe sa cladesti cu incredere ce ai in minte.

Horoscop 8 februarie 2014 – Pesti
Esti mai preocupat de soarta celor mai batrani din familia ta si iti dedici ziua parintilor, bunicilor, rudelor care au nevoie de putina afectiune. Grija pe care le-o acorzi le ofera acestora bucurie si motive sa zambeasca, iar tu te simti foarte bine ca ai putut sa le fii de ajutor macar cu o vorba buna, o mangaiere sau o ureche de ascultat. La cata dragoste ai tu de oferit, ai fi capabil sa te sacrifici complet pentru a sta alaturi de cineva aflat in suferinta, deoarece nu conteaza efortul pe care il depui daca urmarile acestuia sunt linistea unora mai varsta, bolnavi si singuri. Meriti felicitari pentru daruirea ta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top