Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 7 martie 2014

Horoscop 7 martie 2014 – Berbec
Te simti mic in fata unei persoane care impune prestanta si respect prin faima sa sau prin superioritatea sa intr-un domeniu pe care tu nu il stapanesti inca. Trebuie sa recunosti ca sunt altii mai buni, ca mai ai si tu multe de invatat de la ceilalti, ca atare trebuie sa profiti de ocazia rara care ti se ofera acum, aceea de a sta in preajma unei astfel de persoane deosebite. Simplul fapt ca te primeste sub aripa sa protectoare e motiv de lauda si mandrie la tine, incat vei spune tuturor, dupa aceea, ca ai avut aceasta onoare macar odata in viata.

Horoscop 7 martie 2014 – Taur
Vestile care vin de la cei dragi de departe sunt ingrijoratoare si devine frustrant sa nu poti ajunge la ei cat mai repede. Esti prins in alte probleme si te enervezi singur ca nu le poti lasa pe toate balta ca sa pleci acolo unde te cheama sufletul. Incearca sa le fii de ajutor de la distanta, cu un telefon de incurajare sau cu un sfat bun transmis cu gandul, pentru ca momentan nu-ti poti permite o calatorie. De altfel, chiar si calatoriile, daca totusi ai pleca la drum, nu vor iesi conform planurilor de acasa.

Horoscop 7 martie 2014 – Gemeni
Primesti o veste destul de abrupta care te obliga sa schimbi rapid sensul unei actiuni. E ca un ordin venit de sus caruia nu i te poti opune, deci lasa deoparte tot ce faceai si schimba macazul. Ca vrei sau ca nu vrei sa faci aceasta modificare de strategie, intr-o zi vei fi multumit ca ai fost pe faza si nu ai amanat decizia, pentru ca reactiile prompte sunt si cele mai bune in situatia de fata. Esti un as in astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o directie nici din comoditate, nici din teama, ci daca ti se ofera o alta cale, iti reconfigurezi imediat traseul.

Horoscop 7 martie 2014 – Rac
Cand unul se ridica, altul coboara si aceasta va fi si tendinta actiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabara vei face parte, deoarece poti trece prin situatii din ambele sensuri: si in sus, si in jos. Daca tu faci parte dintre favoritii acestei zile, incearca sa nu te gandesti la ce simte invinsul, ci bucura-te cu toata inima de succesul tau. Altul nu ar avea aceeasi compasiune pentru tine daca, din nefericire, ai fi tu in talerul celalalt al balantei, ca atare abordeaza o atitudine usor egoista si profita de sansa ta!

Horoscop 7 martie 2014 – Leu
Apelezi la o persoana al carei rol este acela de a analiza impartial o situatie in care tu te simti defavorizat. Este ca un arbitru din afara unui conflict, un specialist intr-un domeniu pe care nu-l stapanesti perfect, un parinte gata sa-ti dea povete intelepte, de aceea stai ca pe ghimpi cu urechile palnie la ce are de zis, convins ca interventia lui va face lumina in problema in care esti implicat. Nu meriti tu un asemenea verdict care te pune intr-o lumina defavorabila, de vreme ce consideri ca ai urmat pasii corecti pana aici, ca atare astepti ca si arbitrul respectiv sa spuna ca adevarul e la tine!

Horoscop 7 martie 2014 – Fecioara
Discuti despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Esti in fata unor investitii masive, a unor achizitii de zile mari sau poate a unei tranzactii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpararea unui obiect scump (o casa de exemplu). Pe de alta parte, deciziile de natura financiara pe care esti gata sa le iei te pot influenta pe luni de zile de acum inainte, tocmai de aceea nu ai voie sa glumesti sau sa iei decizii pripite, ci sa chibzuiesti profund asupra directiei spre care esti gata sa pornesti.

Horoscop 7 martie 2014 – Balanta
Desi vestile bune vin din mai multe directii, ceva iti spune sa nu te bucuri deocamdata. Nu spune hop pana nu sari, spune o zicala, si aceasta va fi si atitudinea ta de acum, chiar daca, la prima vedere, ti-ar veni sa sari in sus de bucurie pentru cele auzite. Posibil sa ai nevoie de o confirmare inainte de a te baza pe informatiile excelente care sosesc, si ai noroc: cineva iti va spune ca totul e in regula, e demn de incredere si te poti folosi cu succes de ceea ce ajunge la urechile tale, lasand la o parte suspiciunea si nesiguranta.

Horoscop 7 martie 2014 – Scorpion
Ai mare noroc de prietenul care iti sta astazi alaturi, pentru ca el chiar pune umarul la rezolvarea unei probleme in care esti implicat. Iti da sfaturi excelente, din experienta proprie, deja verificate, cu sanse maxime de succes, deci asculta-l cu luare aminte. Ai multe de invatat de la un astfel de om, pentru ca detine niste calitati care tie iti lipsesc, precum optimismul, entuziasmul, energia pozitiva, deci ai numai de castigat daca trece de partea ta. Faceti echipa buna, dar ii recunosti, cumva, superioritatea.

Horoscop 7 martie 2014 – Sagetator
Esti un judecator corect, care este capabil sa dea verdicte extrem de juste intr-o situatie cu mai multe directii de interpretare. Vezi lucrurile prin prisma adevarului si intelege exact situatia, fara a te lasa influentat de nimeni sau de nimic din jurul tau. Nu te bazezi decat pe propriile judecati de valoare, pe propriile argumente si numai asa vei reusi sa extragi o concluzie cat se poate de corecta cu privire la cele intamplate. Unii vor incerca sa te influenteze, dar ramai impartial pentru a da un raspuns suta la suta lucid si clar.

Horoscop 7 martie 2014 – Capricorn
Esti foarte econom astazi, de parca te-ar fi coplesit o serie de griji materiale pentru ca nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Esti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preturi, si faci in asa fel incat sa le tii pe toate perfect sub control ca sa nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune ca ai devenit cam zgarcit, ca exagerezi cu economia, dar numai tu iti cunosti interesele si puterile materiale pentru a te comporta asa! E mai bine sa fii prudent si cumpatat in cheltuieli intr-un moment critic decat sa arunci cu banii pe fereastra si sa regreti mai tarziu.

Horoscop 7 martie 2014 – Varsator
Daca faci echipa cu oamenii potriviti, toate vor merge azi ca pe roate. Ai nevoie alaturi si de o persoana mai matura care sa-ti ofere sfaturi provenite din experienta sa de viata, si de o persoana energica de la care sa primesti elanul si entuziasmul necesar unei reusite. Atragi alaturi tipuri complet diferite de oameni, din generatii diferite, cu educatii diferite, dar trebuie sa recunosti ca ambele atitudini sunt necesare in proiectul in care esti implicat. E nevoie si de prudenta dar si de curaj, si de vechi si de nou, deci incearca sa le impletesti eficient in ceea ce ai de facut.

Horoscop 7 martie 2014 – Pesti
Muncesti cu placere, pentru ca ai ocazia de a-ti pune mai bine in valoare calitatile si talentele in domeniul in care lucrezi. Cu atat mai placut devine efortul cu cat rezultatele muncii tale sunt apreciate si aduc o stare de bucurie pe chipul sau in inima celor carora te dedici. Ca e vorba si de ceva veleitati artistice puse in joc sau reusesti sa combini perfect utilul cu placutul in ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totala implinire, de parca ai reusit sa duci la capat tot ce ti-ai propus si ai facut si pe altii fericiti cu produsul muncii tale.

Horoscop 7 martie 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top