Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 7 februarie 2014

Horoscop 7 februarie 2014 – Berbec
Pretuiesti cel mai mult linistea care s-a instalat in casa ta, de parca problemele care au facut valuri in ultima vreme s-au asezat, in sfarsit, pe un fagas normal. Conflictele cu alti membri ai familiei, defectiunile care v-au stresat pe toti, restantele care isi asteptau randul, toate acestea sunt aspecte ce tin deja de domeniul trecutului, pentru ca vezi cu ochii tai cum se calmeaza spiritele. E o placere sa te intorci acasa, dupa o zi de munca, pentru ca acolo te simti bine, relaxat, eliberat de orice griji, iar familia te intelege si iti respecta nevoia de odihna si liniste.

Horoscop 7 februarie 2014 – Taur
Ai stat o vreme blocat intr-un punct mort ce nu te lasa sa privesti lucrurile cu luciditate, transformand un banal hop intr-o adevarata drama. Acum, ca a trecut primul soc al acelui moment dificil, deja vezi altfel lucrurile, dintr-o perspectiva noua, pe care nu ai descoperit-o si inainte, semn ca uneori e benefic sa treci printr-o lectie de acest gen ca sa fii mult mai atent la detalii. O piedica are rostul ei, deoarece te obliga sa-ti canalizezi mai concentrat fortele spre solutionarea ei, altfel, daca totul mergea confortabil inainte, ai fi lasat lucrurile sa treneze fara sa faci nimic concret.

Horoscop 7 februarie 2014 – Gemeni
Primesti aprobari si confirmari foarte stimulative din partea celor din jur. Cum sa nu tragi si mai tare cand vezi ca tot ce spui este primit cu entuziasm si completat cu energie de cei carora te adresezi? Formati o echipa perfecta impreuna, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu succes la ceea ce v-ati asumat laolalta. Fiecare are ceva de castigat din aceasta combinare de idei si energii, pentru ca din unirea fortelor voastre se ajunge la un tel care bucura pe toata lumea. Daca singur nu poti duce la indeplinire un tel, aduna alaturi oameni care au interese similare.

Horoscop 7 februarie 2014 – Rac
Chiar daca unele lucruri nu se rezolva asa cum ai fi dorit si ai de trecut peste tot prin diverse obstacole, nu le trata cu ostilitate, ci cu un dram de toleranta, pentru ca si aceste lectii sunt spre binele tau. Daca toate ar merge struna, cum ai invata tu tot ce e nevoie pentru a te descurca in viata? Accepta hopurile cu maturitate si intelegere, si spune mersi ca vin intr-o forma umana, acceptabila si nu ca adevarate dezastre. Ba mai mult, ai putea descoperi mai tarziu, ca ti s-au oferit cu iubire, ca sa intelegi prin ele de ce ai nevoie pentru a te maturiza si a-ti aduna fortele pentru tot ce va urma de acum inainte. Nu sunt crize de destin, ci ocazii de a primi noi invataminte.

Horoscop 7 februarie 2014 – Leu
Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit. Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

Horoscop 7 februarie 2014 – Fecioara
Daca tu iti vezi doar defectele si te imbraci intr-o haina care nu ti se potriveste, cum ai vrea ca ceilalti sa te aprecieze? Imaginea pe care o ai tu despre tine insuti se oglindeste in atitudinea ta, in faptele tale, si nu par sa fie in conformitate cu ceea ce esti cu adevarat. Iti asumi vini care nu-ti apartin, iei pe umerii tai erori pe care nu le-ai comis si te judeci atat de aspru, incat ai fi in stare sa iei pe umerii tai toate problemele lumii intregi, fara ca tu sa ai vreun amestec in ele. Lasa-le deoparte si incearca sa zambesti si sa te eliberezi de povara pe care nu o meriti!

Horoscop 7 februarie 2014 – Balanta
Visezi frumos si reusesti sa transmiti marile tale dorinte si asupra celor care te inconjoara, descoperind ca puteti avea si aceleasi teluri uneori. Daca va uniti mai multi fortele in aceeasi directie si va sustineti nunii pe altii cu entuziasm si intelegere, rezultatele acestor demersuri comune se vor arata mult mai repede. Ar fi ideal sa ai alaturi oameni care iti seamana, care au aceleasi interese, care vaslesc in acelasi ritm si cu aceeasi dorinta de reusita, ca sa nu tragi tu cel mai tare si sa-i cari dupa tine si pe ei! Ceilalti trebuie sa fie oglinda propriilor tale dorinte.

Horoscop 7 februarie 2014 – Scorpion
Succesul acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o abordezi in fata tuturor provocarilor. Daca esti intr-o pasa buna, entuziasta, luminoasa, vei vedea ca nimic nu te poate opri din elan si ajungi mult mai repede la roadele pe care le-ai dorit. Daca nu esti, totusi, in cea mai buna forma psihica, gaseste un carlig, oricat de mic, de care sa te agati ca sa revii la lumina, altfel se duc toate de rapa. Cauta un motiv sa zambesti, sa speri, sa spui cu tarie se poate, pentru ca a-l lua pe nu in brate ar insemna de fapt esecul tuturor incercarilor la care te supui. Spune ca totul va fi bine… si asa va fi!

Horoscop 7 februarie 2014 – Sagetator
Chiar daca nu se mai vede nimic nou la orizont ci ti se pare ca ai alunecat pe o panta monotona, nu trebuie sa renunti la actiune! Uneori chiar si cea mai palpitanta actiune ajunge intr-o zona terna, de platou, in care nu se mai intampla nimic deosebit, asa cum ai ajuns si tu acum. Bucura-te ca totul a evoluat bine pana aici, fara a pretinde schimbari spectaculoase o vreme. Odihneste-te si foloseste acest ragaz pentru ca e in avantajul tau sa-ti recapeti fortele dupa o perioada plina. Curand, vei intra in etapa urmatoare la fel de agitata, dar momentan e bine sa te bucuri de o binemeritata pauza.

Horoscop 7 februarie 2014 – Capricorn
Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur, organizat, constient ca nimic nu se cladeste peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru ca mai e cale lunga pana vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce sa te grabesti? Ai rabdare suficienta pentru a le lua pe toate pe rand, pe indelete, si a le duce la indeplinire, convins ca viitorul spre care te indrepti va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Esti un exemplu de maturitate si incredere in ziua de maine!

Horoscop 7 februarie 2014 – Varsator
Daca te bate gandul, de la o vreme, sa faci o schimbare majora in cariera, ar fi bine sa analizezi azi cu mai multa seriozitate aceasta idee, pentru ca ar putea aparea de undeva niste aspecte noi in acest sens. Ori ti se face o propunere de a schimba jobul, ori ai ocazia de a pleca de bunavoie pentru a-ti lua destinul in maini, deci merita sa te gandesti cu mai mult curaj la o eventuala schimbare de macaz in plan profesional. Poate asteptai demult acest moment, dar nu aveai curajul sa-i dai startul, dar azi ar putea fi intrunite conditiile optime pentru un nou inceput. Faci pasul sau nu?

Horoscop 7 februarie 2014 – Pesti
Daca ceilalti ti se adreseaza cu agresivitate, nu pica in plasa lor ca sa le raspunzi la fel, pentru ca nu aceasta e atitudinea corecta. I-ai dezarma mult mai usor daca i-ai invalui cu iubire, cu prietenie, ci amabilitate si toleranta neconditionata, pentru ca nimeni nu va rezista unui zambet cald si unui ton calm. Vei vedea ca si cele mai acerbe conflicte pot reveni azi pe un fagas pasnic daca reusesti sa mentii tonul scazut, pentru ca ar fi culmea ca cineva sa ridice si mai tare sabia cand tu pleci capul cu modestie si smerenie, dispus sa faci pace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top