Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 6 mai 2018. Cui îi surâde duminică norocul

Horoscop

Horoscop 6 mai 2018. Cui îi surâde duminică norocul

Horoscop 6 mai 2018. Se anunță o zi mai complicată pentru trei zodii. Pentru alți nativi, ziua de duminică se anunță una fericită.

Iată ce au pregătit astrele pentru ziua de duminică:

Horoscop 6 mai 2018 Berbec

O vreme, lucrurile au evoluat lent şi sigur într-o direcţie promiţătoare încât erai obişnuit cu acest ritm scăzut, care îţi convenea de minune, dar azi au căpătat un ritm nou: faci un salt mare înainte. Te ia un pic prin surprindere, pentru că ţie îţi plac lucrurile care evoluează încet, dar vei vedea că această evoluţie rapidă e binevenită, pentru că te duce mai repede la scopul visat.

E semn că ai muncit suficient până aici iar acum intri pe ultima turnantă înainte de marele succes, şi ca la ultima sută de metri e normal ca şi viteza să crească semnificativ. Profită de acest vânt prielnic şi trage tare: eşti tot mai aproape de materializarea unui vis!

Horoscop 6 mai 2018 Taur

Te implici cu atâta iubire şi înţelegere în problemele altora, încât eşti în stare să le iei complet pe umerii tăi, doar ca să le fie celor dragi mai bine. Cât timp cheia problemelor lor poate fi la tine, vei participa trup şi suflet la rezolvarea lor, pentru că nu-ţi place să-i vezi pe alţii suferind. Laşi deoparte orice urmă de egoism şi te dedici serios, doar pentru a le aduce din nou zâmbetul pe buze.

Nu te gândeşti nicio clipă cum îţi vor mulţumi ei la final, nici nu aştepţi recompense, ca atare faci un gest de altruism total, de devotament fără margini, dorind să rezolvi totul pentru cel de lângă tine, chiar dacă simţi că el n-ar face la fel, la o adică.

Horoscop 6 mai 2018 Gemeni

Uneori, cu cât te străduieşti mai mult să depăşeşti un impas, cu atât el devine mai puternic şi mai greu de trecut, dar nu te lăsa păgubaş. Insistă, pentru că este o probă de încercare pentru a-ţi testa şi tu limitele, pentru a demonstra că eşti capabil de mari reuşite, chiar şi când pare mai complicată, şi că dacă-ţi pui voinţa la treabă, depăşeşti orice hop.

Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar dacă nu ai avea parte de aşa ceva cum ţi-ai da seama cât de pregătit eşti, cât de ambiţios eşti, cât de bine poţi trece marile piedici aloe vieţii? Pune-ţi, deci, ambiţia la treabă şi vei reuşi mai bine decât crezi!

Horoscop 6 mai 2018 Rac

Nu toate îţi ies aşa cum ai fi dorit, dar nu trebuie să te opui finalurilor bruşte. Poate e mai bine aşa, poate aceasta e singura soluţie valabilă, ca atare acceptă vestea pe care o primeşti, chiar dacă pare mai degrabă un compromis. Spune stop acum, nu insista să mai resuscitezi un plan care nu mai merge nicăieri, ca atare acceptă acest final de drum, eliberează-te de el şi, peste o vreme, o vei lua de la capăt în cu totul altă direcţie şi cu alt tonus.

Nimeni nu te întrece când vine vorba de gesturi tranşante, pentru că tu nu te dai deloc înapoi când trebuie să reconstruieşti ceva de la zero. Eşti gata de o nouă aventură şi accepţi cu curaj provocarea.

Horoscop 6 mai 2018 Leu

Nu te laşi furat de iluzii, aşa cum te-ar încuraja cei din jur, pentru că tu priveşti lucrurile cât se poate de lucid, doar prin prisma raţiunii. Chiar dacă unii îţi vor reproşa că nu ai curaj să visezi şi că te bazezi numai pe realitate, eşti de părere că e mai sănătos să păstrezi contactul cu realitatea şi să nu construieşti castele de nisip.

Vor veni şi momente când vei lăsa fantezia să zburde în voie, dar nu şi azi, când respingi poveştile aiuristice ale companionilor tăi care visează lucruri imposibile. Le-o spui cu un dram de severitate încât le-ai putea tăia creanga de sub picioare.

Horoscop 6 mai 2018 Fecioară

Ai o atitudine cam ostilă faţă de restul lumii, de parcă nu ar exista în jurul tău prea mulţi oameni plăcuţi ţie. Te simţi ca printre străini, nu-ţi găseşti cuvintele să te apropii de ei şi să închegi o discuţie, ba chiar ai sentimentul că ţi se răspunde nepoliticos, de parcă toţi ar avea ceva cu tine.

E o impresie greşită, nu ai în jurul tău atâţia inamici pe cât ţi se pare, ca atare tu ar trebui să fii cel care se mai relaxează un pic, pentru că agresivitatea provine chiar de la tine! Mulţumeşte-te cu oamenii pe care îi ai alături, aşa cum sunt; nu ai de unde scoate alţii!

Horoscop 6 mai 2018 Balanță

Inima te cheamă în altă parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag ţie nu poate fi acum lângă tine şi încerci să mai reduci distanţele stând ore în şir la telefon sau trimiţându-i mesaje de afecţiune pe toate căile accesibile.

Dacă ai ocazia de a călători, ai şansa de a trece printr-un loc cu o încărcătură emoţională aparte, de parcă tânjeai să ajungi din nou pe acolo sau visai să treci vreodată prin acel spaţiu căruia îi acorzi semnificaţii deosebite. Te vei întoarce acasă fericit pentru că ţi-ai împlinit visul!

Horoscop 6 mai 2018 Scorpion

Ai un efect benefic asupra celor nervoşi care nu-şi pot ţine sub control agresivitatea fizică sau verbală. Chiar dacă ceilalţi sunt puşi pe harţă, tu reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să-i tratezi pe toţi cu atâta toleranţă, încât îi vei dezarma mult mai uşor cu asemenea atitudine.

Nimic nu te irită, nimic nu te coate din sărite ci dai de fiecare dată replici paşnice, încât se miră toţi că poţi să-ţi păstrezi cumpătul! Eşti un exemplu de detaşare şi calm, pe care ar merita şi alţii să-l urmeze, pentru că eşti de părere că, în situaţiile tensionate, nu poţi reacţiona corect dacă laşi nervii să preia conducerea.

Horoscop 6 mai 2018 Săgetător

Paşii parcurşi până acum într-o acţiune de durată te-au epuizat încât nu mai ai energie să mergi mai departe. Înainte de a continua ce ai început, n-ar fi rău să iei o scurtă pauză, atât pentru a trece în revistă paşii parcurşi, cât şi pentru a-ţi reîncărca bateriile, pentru că da, eşti obosit, lipsit de vlagă, lipsit de chef.

Stresul acumulat a devenit peste puterile tale, de aceea e bine să te opreşti o zi, două, din acest demers, să te rupi de toate şi să nu te mai gândeşti la nimic. După acest mic răgaz, vei privi lucrurile altfel şi vei regăsi resurse mari de energie şi voinţă pentru a continua, dar acum eşti la capătul puterilor. Ia deci o vacanţă, e spre binele tău, căci a merge mai departe, fără energie, ar duce la eşec.

Horoscop 6 mai 2018 Capricorn

Luptă pentru ceea ce doreşti, nu aştepta să pice din senin, pentru că nu se va întâmpla aşa. Fii sigur că scopul tău e greu de atins, nimic nu ţi se oferă pe tavă, şi, mai ales, te vei trezi cu tot felul de comentarii, critici şi piedici venite de la ceilalţi care nu vor să te lase să ajungi acolo unde visezi.

Dar cu cât e mai dificil drumul tău până la ţinta propusă, cu atât mai mare va fi satisfacţia de la final, pentru că nu poţi aprecia ceva ce se capătă uşor. La tine e complicat, obositor, necesită un mare consum de resurse, dar tocmai pentru că e atât de dificil, pe tine te motivează şi mai tare să ajungi acolo. La final vei jubila în faţa celor care au încercat să-ţi taie elanul.

Horoscop 6 mai 2018 Vărsător

Viaţa e o călătorie continuă şi niciodată nu poţi spune că ai ajuns la destinaţie, deoarece apar alte şi alte direcţii care te atrag. La fel vei simţi şi azi, că, după ce ai parcurs un drum suficient de lung, deja apare altceva interesant la orizont şi porneşti într-o nouă expediţie.

Nu te opri din cercetat, din explorat, din alergat, pentru că ai atâtea lucruri noi de descoperit de acum înainte. Acum poate e doar o ţintă intermediară, deci nu te opri, pentru că lucrurile interesante pot să apară şi de acum înainte. E atractiv ţelul final, deci continuă-ţi drumul pentru a ajunge acolo unde doreşti, dar nu te opri din cercetat! Mai ai atâtea de aflat…

Horoscop 6 mai 2018 Pești

Eşti pe drumul cel bun spre o etapă mult mai curată a vieţii tale. Eşti în mijlocul unui proces de vindecare, lent, dificil, care cere mult de la tine, dar nu e departe momentul când îţi vei da seama că inima ta e eliberată de frică sau de griji, corpul tău a scăpat de dezechilibre şi boală, mintea ta e limpezită şi clară.

Mai ai răbdare, încă nu poţi încheia aceste proces de detoxifiere deplină, mai ai încă nişte paşi de făcut, dar foarte curând vei putea răsufla uşurat, mulţumit de armonia care se instalează pe toate planurile în corpul tău: de la cel fizic până la cel eteric.

Horoscop 6 mai 2018 oferit de acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top