Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 6 Ianuarie 2015

Horoscop

Horoscop 6 Ianuarie 2015

Horoscop 6 ianuarie 2015- Citeste Horoscopul din 06.01.2015 pentru toate zodiile

Horoscop 6 ianuarie 2015 – Berbec
Sperai sa fie o zi linistita, dar in loc de odihna si activitati de placere, ai parte cu o situatie neprevazuta care strica atmosfera. Parca te-ai trezit in mijlocul unei furtuni, desi cerul parea complet senin inainte, deci intr-o surpriza pe care nimic nu o prevestea ca se apropie. Toate planurile de azi sunt date peste cap si, in loc sa te ocupi de ceea ce aveai in plan, trebuie sa schimbi totul din mers, avand parte de o zi stresanta si obositoare. Nu-ti face asadar planuri prea stricte, pentru ca oricum vor fi date peste cap si nu vei sti cum sa te adaptezi noii situatii.

Horoscop 6 ianuarie 2015 – Taur
Zambesti tot timpul si aceasta atitudine vesela te ajuta sa faci pasi mari inainte. Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu ton ridicat, tonic, nerabdator, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest elan pana la capat, deoarece visul tau are mari sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie, chiar daca apar obstacole inerente de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care ti se infiltreaza in suflet, ci continua sa spui cu tarie ca se poate!

Horoscop 6 ianuarie 2015 – Gemeni
Esti mai sigur pe tine datorita roadelor concrete la care ai ajuns. in ultima perioada si despre care iti place sa vorbesti. Cand vezi ca eforturile tale au si o urmare materiala, fie ca e vorba de bani, fie de un tel atins, esti mai motivat si tragi tare. Primesti o suma de bani ce vine la momentul cel mai potrivit, pentru ca ai planificat-o deja pentru o serie de plati administrative si gospodaresti care nu mai sufera amanare, ca atare vei plati lumina sau chiria, orice alta factura care isi asteapta randul si pe care nu o mai poti amana. Te vei simti mai bine dupa ce o vei aduce la zi.

Horoscop 6 ianuarie 2015 – Rac
Numai prudenta, economia, detasarea te pot scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implicandu-te in aceasta problema, ea are rezolvare doar daca apelezi la trasaturi precum rabdare, cumpatare si chiar pasivitate. Cu cat esti mai agitat si mai nervos, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare nu uita de solutia-cheie a acestei probleme neplacute: stai pe loc, analizeaza la rece, pe indelete, nu te apr9inde fara rost, nu te enerva, chibzuieste fara graba, si abia dupa aceea spune ce ai decis! Nu te grabeste nimeni.

Horoscop 6 ianuarie 2015 – Leu
Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi de acum incolo. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi? Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. Dupa o vreme, vei privi lucrurile mai detasat si vei sti sa discerni mai usor intre atatea variante disponibile. Ba mai mult, in timp, se pot ivi si alte informatii suplimentare care sa te ajute sa iei o decizie corecta in deplina cunostinta de cauza.

Horoscop 6 ianuarie 2015 – Fecioara
Ai ocazia de a povesti lumii despre un succes din trecut care sta la baza reusitei tale de astazi. Mai sunt inca persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai facut in trecut, cu ce te-ai laudat in anii anteriori, deci scoate palmaresul de la naftalina cu incredere si spune singur care iti sunt realizarile mai vechi. Daca tu nu spui, cine s-o faca? Lasa modestia la o parte si povesteste celor dispusi sa asculte prin ce etape ai trecut pana ai ajuns aici. Poti fi un exemplu demn de urmat si pentru altii care inca mai vaslesc din greu ca sa te ajunga!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top