Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 6 februarie 2014

Horoscop 6 februarie 2014 – Berbec
Daca te-ai aprecia mai mult pe tine ca om, ai trece mai usor peste unele hopuri. Ar fi bine sa incerci sa te privesti prin ochii celor care te iubesc sincer, pentru ca ei stiu sa te vada cel mai corect. Nu sta singur in aceasta zi, tine pe cineva drag aproape si asculta-i incurajarile, complimentele, declaratiile de dragoste, deoarece te va incarca pozitiv pentru o zi intreaga. Daca celalalt te indrageste asa cum esti, de ce ai incepe tu sa-ti cauti atatea defecte? Schimba-ti un pic parerea pe care o ai despre tine insuti, pentru ca nu meriti asemenea auto-critica! Esti mult mai bun, mai frumos si mai tandru decat crezi despre tine!

Horoscop 6 februarie 2014 – Taur
Nu te crampona de un hop banal, absolut inerent in orice demers care duce lent spre rezultatele visate. Chiar daca nu obtii acum, pe loc, ceea ce sperai, nu inseamna ca trebuie deja sa renunti sau sa te gandesti la un esec. Unele lucruri se cladesc mult mai incet decat ai dori tu, deci pune-ti rabdarea la treaba si construieste pas cu pas ceea ce visezi sa atingi. Detii toate resursele unui succes deplin, deci organizeaza-ti mai bine timpul si energia astfel incat sa nu abandonezi inainte de finish. Faptul ca roadele intarzie sa apara te cam fac sa bati in retragere, dar nu trebuie sa faci asta!

Horoscop 6 februarie 2014 – Gemeni
Primesti cu entuziasm stimulentele excelente care vin de la tovarasii tai de lucru. Arata-te interesat sa te alaturi lor in actiunile care evolueaza foarte bine in echipa, deoarece succesul final depinde mult de pasiunea pe care o investeste fiecare in acelasi sens. Fiecare intervine cu altceva in acest plan: unii sunt motorul de energie sau carma care ii canalizeaza pe toti in aceeasi directie, iar tu esti sursa de inspiratie. Combinand toate aceste daruri la un loc, nu se poate vorbi decat de un succes total, care reuneste tot ce e mai bun din voi intr-un succes comun. Colaboreaza cu incredere si deschidere!

Horoscop 6 februarie 2014 – Rac
Vezi doar lucruri bune in jurul tau si aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte inalt. Lasi deoparte modestia, nesiguranta, teama de esec sau pesimismul si le inlocuiesti cu resurse pozitive perfecte pentru situatia in care esti implicat. Ai la indemana tot ce-ti trebuie pentru o reusita de proportii pe care o poti numi apogeul unor eforturi sau implinirea unui vis. Esti atat de entuziasmat de ceea ce iese din mainile tale, incat spui deja tuturor ca ai ajuns acolo unde visai, ca e maximum la care puteai spera vreodata. Felicitari, pastreaza acest tonus pentru viitoarele succese!

Horoscop 6 februarie 2014 – Leu
Ca sa vezi cu claritate realitatea asa cum e, ar trebui sa privesti un pic in interiorul lucrurilor, nu doar la suprafata, pentru ca exista aspecte bine ascunse pe care doar intuitia ti le-ar putea arata. Nu fi superficial, multumindu-te cu niste aparente frumoase, dar inselatoare, ci incearca sa treci dincolo de cortina, sa analizezi situatia si din culise, pentru ca ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii stiu sa se ascunda in spatele unor vorbe mari sau a unei masti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o posta adevarul, ca macar sa poti elucida unele mistere ambalate in lumini ireale.

Horoscop 6 februarie 2014 – Fecioara
Te simti bine in casa ta, care iti ofera tot ce ai nevoie: liniste, armonie, confort, frumusete. Ai investit mult in atmosfera aceasta placuta si calda, si nimic nu ti se pare mai minunat decat sa te intorci acasa dupa o zi stresanta. Acolo, intre peretii locuintei tale, e universul tau intim in care te simti liber, fara griji, unde iti reincarci bateriile si unde oferi la randul tau tot ce ai mai bun in tine. Lasa toate problemele la usa, pentru ca nu are rost sa te eliberezi de stres pe seama celor din familie, chiar daca ei te-ar intelege cel mai bine.

Horoscop 6 februarie 2014 – Balanta
Ai reale motive de veselie, de parca ar sosi din mai multe directii doar vesti bune. Zambetul nu te paraseste nicio clipa pe parcursul zilei, descoperind ce bine merg lucrurile, chiar si cele mai complicate, atunci cand reusesti sa-ti mentii acest tonus pozitiv si optimismul ca totul va fi bine. Aproape ca invarti pe degete orice motiv care, altadata, te-ar fi stresat la culme, pentru ca uneori lucrurile revin la normal mult mai usor cu un dram de umor sau ironie. Glumeste pe seama provocarilor banale ale zilei, pentru ca nu au nicio putere atunci cand le iei peste picior. Esti convins ca totul merge in directia cea buna, deci de ce sa nu zambesti?

Horoscop 6 februarie 2014 – Scorpion
Stai un pic si asculta semnalele pe care organismul tau ti le transmite pe cai subtile, pentru ca ai multe de aflat din aceasta trecere in revista. Vei primi din interiorul tau confirmari ca esti sanatos, idei salvatoare sau stimulente bine cantarite sa le faci pe toate asa cum se cuvine. Parca ceva din adancul tau te trage de maneca si iti ofera energie atat cat e nevoie, pentru a nu strica, din exces de zel, tot ce ai construit. Nici tie nu-ti vine a crede ca poti fi atat de cumpatat si de calculat in tot ce faci, pentru ca altadata te-ai fi aprins mult mai tare. Toate dimensiunile eului tau (fizic, psihic, mental, spiritual) conlucreaza perfect pentru a instala echilibrul in viata ta. Nu da peste cap aceasta benefica armonie!

Horoscop 6 februarie 2014 – Sagetator
Ai in mana toate instrumentele pentru o viata mai sigura si mai buna, nu depinzi de nimeni pentru a fi fericit, ci tot ce faci tu, pe cont propriu, duce acolo unde doresti. Nu astepta nici miracole, nici interventii salvatoare de la altii, pentru ca nu la ei e solutia la problemele tale, ci tu insuti esti singura sursa de energie pentru a-ti implini un vis. Ai reusit si altadata fara nici un ajutor, deci incearca sa aplici reteta de succes de odinioara. Cat timp ai libertate deplina (de miscare, de gandire, de expresie, de creatie, de decizie) totul va inainta spre telul cel mare! Bucura-te de aceasta independenta: nu o are oricine!

Horoscop 6 februarie 2014 – Capricorn
Chiar daca esti omul care poate sa se concentreze la acelasi tip de sarcini zi de zi, ca intr-o rutina perfect organizata, uneori e bine sa te arati dispus sa mai faci si unele schimbari chiar si in cele mai limitate programe. Trebuie sa gasesti uneori solutii rapide si flexibile la eventualele probleme care apar, si daca nu reusesti sa te adaptezi la situatie, risti sa ramai blocat intr-o problema fara iesire. Fii deschis sa incerci si ceva nou, sa accepti si alternative, sa incalci si ordinele, la nevoie, sa te ajustezi rapid pe un nou sablon, chiar daca te abati de la regulamente foarte stricte.

Horoscop 6 februarie 2014 – Varsator
Ca sa faci pace intr-o situatie tensionata, in familie sau la serviciu, trebuie sa fii tu cel care renunta primul la orgolii si la ton ridicat. Daca si tu o tii pe a ta cu incapatanare doar ca sa dai cuiva o lectie de autoritate, nu faci altceva decat sa strici atmosfera in jurul tau fara sa ajungi la nimic constructiv. Fii tu cel care tace si accepta infrangerea, convins ca va veni o zi in care celalalt iti va da dreptate. Nu inseamna ca iti accepti cu smerenie pozitia de infrant, ci doar reusesti, cu luciditate, sa restabilesti armonia in acea relatie, asteptand mai apoi ca, fara tensiuni si fara nervi, sa reconciliati situatia.

Horoscop 6 februarie 2014 – Pesti
Totul va merge bine si in planurile tale daca te inconjori de oameni pozitivi, carora le merge bine. Tu devii, practic, oglinda celor din jurul tau, preluand ceva din energia celor cu care intri in contact. Daca nimeresti printre oameni de succes, veseli, optimisti, tonici, te molipsesti imediat de buna dispozitie si chef de actiune si faci si tu pasi mari spre reusita. Dar daca accepti, de bunavoie, alaturi de tine doar oameni care se plang intruna de lipsurile si golurile vietii lor, vei incepe sa gandesti la fel ca ei, alunecand pe panta depresiei. Daca vrei o zi de succes, stai langa oamenii care te ridica, nu langa cei care te trag in jos!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top