Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 6 DECEMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 6 DECEMBRIE

Horoscop 6 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 6.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 6 decembrie 2014- Berbec
Privesti prea suspicios o anumita relatie care ar merita mai multa incredere din partea ta. Te porti extrem de prudent fata de acea persoana, dar… stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi. Daca ti-e frica de tradare, de minciuna, de infidelitate, ele chiar vin! Daca ti-ai deschide mai mult mintea si inima in fata sa, v-ati cunoaste mai bine si ai vedea ca nu are rost sa impui distanta. Ba chiar s-ar putea sa descoperi ca simtiti sau ganditi la fel in unele momente si va aflati PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA. Din cu totul alt punct de vedere, una din relatiile tale de suflet, evolueaza atat de bine, ca aproape comunicati telepatic, fara sa mai fie nevoie de cuvinte. E o placere sa dezvolti asemenea relatie!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 7 DECEMBRIE

Horoscop 6 decembrie 2014- Taur
Daca unii oameni a caror parere o asculti si o respecti ca pe LITERA DE LEGE, iti spun ca un anumit lucru trebuie sa mearga intr-o anumita directie, ii crezi, de parca parerile lor ar fi avizate si documentate. Daca cineva drag iti spune asta, nu-l crezi, dar daca medicul, preotul, profesorul sau seful o spune, gata, e sfant si faci ca atare. Deci, daca vrei sa dai startul unei schimbari majore in viata ta, e bine sa ceri parerea unui astfel de om pentru ca nu vei putea sa-l refuzi. Presupui ca parerile sale vin dintr-o experienta de viata mult mai bogata si tot ce poti face e sa accepti, sa te supui, sa le urmezi ca pe reguli obligatorii, dar benefice tie!

Horoscop 6 decembrie 2014- Gemeni
Visezi la viitor cu ochii deschisi si ceea ce se prefigureaza in mintea ta te entuziasmeaza la maximum. Daca ai putea, ai incepe sa cladesti deja aceste planuri, dar trebuie sa accepti ca exista un ritm pentru toate, nu are rost sa te grabesti. Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru ca mai inveti ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la constructia respectiva, mai completezi visul cu unele elemente, si daca totul ar evolua prea rapid spre tinta cea mare, ai descoperi ca nu a iesit chiar asa cum ai fi dorit. Bucura-te ca ai TIMP DESTUL la dispozitie pentru a ridica acest edificiu exact asa cum il visezi!

Horoscop 6 decembrie 2014- Rac
Nu te crampona de cateva banale hopuri, care sunt absolut firesti in evolutia ta spre telul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te asteapta la destinatie, spunand cu INCREDERE deplina ca poti, ca merge, ca totul este in regula. Daca incepi sa iei la bani marunti chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie si timp pretios pentru nimicuri. Mai bine privesti deja la ceea ce te asteapta dincolo de aceasta etapa, pentru ca tinta aceea merita toata atentia. Te atrage si astfel te si sustrage de pe calea plina de hartoape de acum, deci concentreaza-te doar la ceea ce te asteapta la destinatie.

Horoscop 6 decembrie 2014- Leu
Ceea ce iti doresti tu cel mai mult in acest moment are toate sansele sa se materializeze, dar e nevoie si de o STRATEGIE foarte precisa, pe etape bine stabilite. Nu ajunge doar dorinta (desigur, e importanta, pentru ca e scanteia care aprinde motorul), dar mai e nevoie si de vointa, si de organizare, si de capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce ai pornit. Esti in fata unui proiect important, de cursa lunga, care va avea urmari dintre cele mai grozave, dar gandeste-te la mijloacele pe care le ai la dispozitie, la resursele la care trebuie sa apelezi, la oamenii pe care sa-i atragi in planul tau. Va iesi excelent, pentru ca te bazezi pe un management propriu extraordinar.

Horoscop 6 decembrie 2014 – Fecioara
Viata de familie este in centrul atentiei pentru ca aici au loc evenimente cu iz de SARBATOARE. Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc. Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie – la o aniversare, la un botez, la o logodna – ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente. Va recapatati cu totii cheful de viata si placerea de a va distra. Copiii sunt cei care inveselesc cel mai usor atmosfera ca atare toate activitatile zilei vor gravita in jurul lor: cu ei la joaca, la lectii, la film…

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top