Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 5 martie 2014

Horoscop 5 martie 2014 – Berbec
Banii sunt preocuparea ta principala, nu pentru ca nu i-ai avea, ci pentru ca a sosit momentul unor decizii majore si nu ai vrea sa gresesti. Esti tentat sa investesti, sa cumperi ceva si consideri ca si momentul e prielnic, si pretul e convenabil, deci ce sa mai astepti? Poti aduce la zi o serie de plati obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decat de obicei, dar desi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, macar esti multumit ca ai reusit sa mai scapi de o serie de plati. Te vei simti bine dupa ce vei sterge de pe lista o multime de datorii.

Horoscop 5 martie 2014 – Taur
De unde nici nu te astepti, primesti exact solutia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corecta a unor lucruri. O consideri o rezolvare justa dupa ce, o vreme, te-ai simtit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par sa se calmeze in jurul tau si ai din nou motive de multumire. Traiesti mereu cu speranta ca fiecare primeste ceea ce merita, ca atare raspunsul pe care-l primesti azi de la viata este just, ca rasplata pentru faptele tale. Chiar de-ar fi o sanctiune, nu trebuie sa reactionezi agresiv, ci inseamna ca o meriti si ai ceva de invatat din asta!

Horoscop 5 martie 2014 – Gemeni
Chiar daca ultima perioada a generat conflicte, azi sunt toate sansele de a redresa situatia in cuplu, in familie, in orice gen de parteneriate defectuoase. Discutia pe care o ai cu ceilalti membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a inteles gresit inainte. Acum aveti fiecare starea necesara de intelegere si ascultare pentru a lamuri lucrurile fara nervi, cu calm, cu toleranta, exact asa cum fiecaruia ii place. Gasesti multa compatibilitate in omul de langa tine, in cel cu care iti imparti viata, formati un tot unitar bine inchegat si nu ai decat motive de bucurie cand vezi ce bine va completati unul pe altul.

Horoscop 5 martie 2014 – Rac
Prea pui la suflet orice gluma proasta sau orice cuvant aruncat aiurea de un prieten care nu-si da seama ce simti. Sunt vorbe fara rost, nici nu ar merita atentia, dar te prind intr-un moment sensibil cand orice fleac te deranjeaza. Ba chiar ai tendinta de a te considera pe toate un front personal, cand de fapt nu e altceva decat o banala replica ce se dorea a fi amuzanta. Cum umorul nu prea te caracterizeaza azi, ai tendinta de a reactiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, in loc sa-i raspunzi celuilalt cu aceeasi arma!

Horoscop 5 martie 2014 – Leu
Stai si calculezi fiecare banut, pentru ca este un moment in care te preocupa cheltuielile administrative. Nu e vorba de plati imense, de sume mari de bani, ci mai degraba de acele maruntisuri lunare pe care trebuie sa le achiti, orice ar fi. Trece-ti in revista lista ta de plati, pentru ca e foarte posibil sa fi scapat din vedere un mic detaliu, dar e exact acela care, daca l-ai ignora si de data aceasta, te-ar putea intoarce din drum luna viitoare. Poate e o factura minora, la urma urmei, dar ce-ar fi s-o gasesti si sa pui in capul listei?

Horoscop 5 martie 2014 – Fecioara
Nu gasesti in tine argumentele necesare pentru a atrage o reusita pentru care lupti din rasputeri. Altul se pare ca e mult mai puternic decat tine si te infrange mult prea usor cu o vorba. Azi faci un compromis, dandu-i celuilalt, pe moment, victoria, dar esti decis sa iti iei revansa cu prima ocazie. Acum taci si inghiti, suporti o situatie care te dezavantajeaza clar, spui da unor conditii la care, altadata, ai fi spus cu fermitate nu, dar consideri ca orice mare scop necesita pe parcurs sacrificii. Faci azi unul dintre ele, pentru ca mai tarziu sa primesti ce ti se cuvine.

Horoscop 5 martie 2014 – Balanta
Vestile care sosesc de departe te irita, pentru ca nu auzi ceea ce ai fi dorit sa auzi. Apar vesti despre conflicte, divorturi, neintelegeri, certuri intre oameni, iar unele dintre acele subiecte intens dezbatute pot avea urmari si asupra ta, tocmai de aceea devii si tu foarte repede un pachet de nervi. Inclusiv deplasarile in plan geografic sunt motive de stres, ca atare sa nu te miri ca orice drum pe care-l faci e intesat de belele, de conflicte la tot pasul, de nervi descatusati in trafic. E fireasca starea de tensiune la atmosfera acestei zile, dar incearca s-o tii sub control.

Horoscop 5 martie 2014 – Scorpion
Esti blocat intr-un punct mort de cateva zile si tot nu-i dai de capat, de aceea trebuie sa stii la cine sa apelezi la nevoie ca sa te scoata din impas. Exista cineva care detine azi cheia problemei tale, totul e sa lasi jena deoparte si sa intrebi. Nu e nicio rusine sa nu stii cum sa rezolvi uneori cate o problema complicata, deoarece asa se invata: din greseli, luandu-ti inima in dinti sa te informezi de la cei cu mai multa experienta. Daca te incapatanezi sa le faci pe toate singur, s-ar putea sa nu iesi prea usor din impas, deci cere ajutorul!

Horoscop 5 martie 2014 – Sagetator
Simti nevoia sa te inconjori de oameni dragi, de persoane care au un efect tonic asupra ta, si daca privesti in jur, descoperi cel putin doi prieteni buni care iti sunt alaturi cu toata fiinta. Ii simti ca se implica trup si suflet, ca participa intens la tot ceea ce le spui, si astfel de momente iti demonstreaza, din cand in cand, pe cine te poti baza la nevoie. E modul lor de a-ti raspunde la situatii similare cand si tu ai intervenit pozitiv in viata lor cu sfaturi, cu emotii, cu vorbe bune.

Horoscop 5 martie 2014 – Capricorn
Fii generos cand vine vorba de gesturi de afectiune, deoarece vei fi de-a dreptul incantat cand ii vei vedea pe ceilalti ce bine primesc iubirea ta. Ai atat de multe de oferit incat uiti si de atitudinea ta un pic egoista, despre care vorbesc unii, si de propriile interese, si dai tot ce ai fara a astepta nimic in schimb, stiind cat de multa nevoie au cei dragi de o vorba buna, de un stimulent, de o mana intinsa. Dai dovada de un imens altruism, asezand pe ceilalti pe primul plan, si abia la urma pe tine, dar esti fericit daca ceilalti zambesc.

Horoscop 5 martie 2014 – Varsator
Esti extrem de ocupat iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind intr-o continua agitatie toata ziua. Nu-ti propune azi deplasari la distante foarte mari, pentru ca nu detii toate resursele pentru a face fata unor calatorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasarile scurte, prin imprejurimi, pentru ca e nevoie de tine repede inapoi acasa. Chiar daca esti deja la drum, vei descoperi ca apar tot felul de situatii nedorite care nu te lasa sa calatoresti conform planurilor facute de acasa, si ori esti nevoit sa stai pe loc, ori sa-ti modifici traseul din mers.

Horoscop 5 martie 2014 – Pesti
E mare vanzoleala in jurul tau si nu reusesti sa mentii dialogul pe un teren pasnic. Ceilalti isi calm pierd cumpatul si ridica tonul fara motiv si, cum ai si tu o limita a rabdarii, e normal sa sari la un moment dat cand simti ca nu mai suporti tensiunea. Ceva lipseste pentru a avea o discutie constructiva in care fiecare sa-si expuna punctul de vedere iar nevii pun stapanire pe fiecare incercare de a te face auzit sau inteles. Cand nu reusesti sa tii sub control energiile, furtuna e gata-gata sa rabufneasca. Ceilalti isi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi sa te stresezi singur cum sa rezolvi problema.

Horoscop 5 martie 2014 furnizat de Acvaria

1 Comment

1 Comment

  1. Mariana

    2014-03-08T12:53:53+02:00 at 2014-03-08T12:53:53+02:00

    Perfect adevarat pentru balanta, desi mi-as fi dorit sa nu fie asa si sa se incheie acest ciclu, care, cel putin pentru mine, numai bun nu poate fi numit. O primavara frumoasa va doresc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top