Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 4 februarie – Două zodii se află la un punct de cotitură

Horoscop

Horoscop 4 februarie

Horoscop 4 februarie 2019 – Gemenii stau bine cu banii astăzi, iar racii debordează de energie. Săgetătorii și capricornii se află la un punct de cotituro. Horoscop zilnic 04.02.2019, scrie huff.ro.

Berbec – Horoscop 4 februarie 2019

Nu ai încredere în colaboratorii pe care-i ai alături, poate unii chiar îţi dau motive clare de suspiciune şi preferi să-i ţii la distanţă, ca să nu depinzi cumva de intervenţia lor.

Presimţi că în anturajul tău s-a infiltrat un fals prieten care priveşte cu invidie şi un dram de răutate ceea ce faci, deci, dacă intuiţia te trage de mânecă, ar fi bine să ţii cont de ea şi să reduci la minimum confidenţele sau dialogul cu un astfel de om. Primeşti suficiente avertismente asupra adevăratului caracter al acelei persoane ca să poţi lua măsuri din timp ca să-l scoţi, încetul cu încetul, din zona ta intimă. Nu ai nevoie de asemenea prieteni!

Taur – Horoscop 4 februarie 2019

Tu vrei să faci parte dintr-o acţiune colectivă, dar nu prea eşti lăsat să-ţi aduci contribuţia. Ori ai în jur doar persoane autoritare care vor doar ele să conducă, ori rivali invidioşi care nu te lasă să-ţi expui punctul de vedere, ca nu cumva să fii tu cel apreciat.

Nu te lăsa învins de aceştia: dacă ai ceva de spus, spune, dar trebuie să-ţi argumentezi foarte logic părerea ca nu cumva să se trezească vreunul să comenteze fără rost ce spui. Tu te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre exacte, deci ar fi un tupeu din partea cuiva să comenteze ce ai tu de spus, deci bazează-te doar pe ceea ce eşti sută la sută sigur că e corect.

Gemeni –  Horoscop 4 februarie 2019

Calculezi resursele de care dispui, iar rezultatul sună de-a dreptul promiţător, încât ai curajul să ieşi la cumpărături. Meriţi un bonus, după cât de mult ai muncit, deci nu te zgârci şi nici nu te gândi neapărat la facturile care urmează, căci le vei plăti tu pe toate, pas cu pas, fără grabă.

Când te dai peste cap pentru cine ştie ce cheltuieli imense, intri în panică, dar azi ai o atitudine destul de relaxată faţă de bani ce te ajută să faci puţină ordine prin bugetul familiei. Gândeşte pozitiv spre viitorul tău financiar, spune-ţi că poţi fi prosper, că vei câştiga atât cât îţi trebuie, că vei primi de la Univers toate resursele de care ai nevoie, şi vei vedea că aşa va fi! Evident, nu cere de la Univers să-ţi umple şi cămara: asta de tine depinde!

Rac – Horoscop 4 februarie 2019

Energia ta pur şi simplu înfloreşte pe parcă ceva o alimentează din umbră. Nimeni altcineva nu e responsabil de această dispoziţie excelentă, de acest elan creator, de cheful fantastic care te împinge de la spate decât propria ta minte.

Tu eşti cel care spune vreau mai mult, pot mai mult, merit mai mult, şi simţi că totul se măreşte ca un aluat pus la dospit. Ideile tale cresc, bucuria ta se extinde, tot ce ai mai bun în tine se lărgeşte sub ochii tăi şi eşti de-a dreptul entuziasmat de semne. Cu asemenea vânt prielnic din spate, încearcă să ţinteşti spre lucruri cât mai importante, pentru că vor evolua de minune!

Citește aici: Sfatul zilei 4 februarie 2019. Capricornii fac noi cuceriri

Leu – Horoscop 4 februarie 2019

Eşti un pic mai comod în plan sentimental şi aştepţi doar să fii răsfăţat şi să ţi se ofere pe tavă iubire. Partenerul vede că doar te laşi alintat de gesturile sale de afecţiune, dar îţi acceptă atitudinea uşor egoistă.

Consideri că ai oferit şi tu destul şi acum doar te scalzi în gesturile de tandreţe ale celui din faţa ta, dar nu uita că o relaţie de succes implică două persoane, două direcţii, doi cai înhămaţi la aceeaşi căruţă. Dacă tot ceri şi iei, celălalt va rămâne fără resurse şi va începe şi el să pretindă într-o zi! Oferă şi tu cât se poate încă de pe acum.

Fecioară – Horoscop 4 februarie 2019

Nu ai nicio plăcere de a lucra alături de oameni care nu ştiu altceva decât să pună piedică celor care au ceva de spus. Ai în preajmă colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag în altă direcţie decât cea în care mergi tu, încât e normal să nu resimţi nici un progres în ceea ce faci.

Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar dacă faci parte totuşi dintr-o echipă, va fi un chin să lucrezi alături de astfel de oameni. Încerci să-ţi reprimi comentariile, ca să nu înceapă să spună că tu eşti Gică Contra, dar dacă taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!

Balanță – Horoscop 4 februarie 2019

Joci un rol important acum, la începutul unui proiect nou. Tu eşti deschizătorul de drumuri, eşti motorul care pune maşinăria în funcţiune, dar felul în care ajungi la rezultate depinde şi de contribuţia celor care ţi se alătură. Ar fi bine să fii tu liderul acestei acţiuni, pentru că ai toate calităţile necesare unui conducător de succes.

Cine te are alături ca tovarăş sau coleg de echipă, are numai de câştigat, deoarece ai mereu de oferit un sfat bun, o încurajare adecvată. Reuşeşti să-i mobilizezi şi pe alţii într-un proiect important şi nu refuzi nicio invitaţie de a te alătura unei noi aventuri incitante.

Scorpion – Horoscop 4 februarie 2019

Dacă vrei să ai o zi productivă, fă echipă cu o persoană de sex opus dintr-o zodie activă, care să-ţi dea şi ţie mai mult chef de muncă.

Tu poate eşti strategul, cel care oferă soluţii practice sau care contribuie perfect cu mâna de lucru, dar totuşi ai nevoie de cineva alături care să-ţi insufle energia şi motivaţia care, momentan, sunt cam scăzute, dacă găseşti partenerul potrivit care să compenseze ceea ce-ţi lipseşte ţie, va fi o zi excelentă, în care veţi ajunge, împreună, la rezultate care să vă mulţumească pe deplin şi pe unul şi pe altul.

Săgetător – Horoscop 4 februarie 2019

Te afli într-un mediu foarte pestriţ şi, când se adună la un loc oameni atât de diferiţi, e greu de crezut că găseşti un ton potrivit pentru a ta face plăcut în ochii tuturor.

Te poţi aştepta ca mulţi să te critice, să te atace, să se enerveze pe tine pentru cine ştie ce nimicuri, dar într-o atmosferă atât de tensionată, fă un efort să rămâi amabil şi prietenos, rezervat şi raţional, pentru că aceasta e atitudinea ideală pentru a-i dezarma chiar şi pe cei mai nervoşi. Nimeni nu te va putea certa la nesfârşit dacă tu îi zâmbeşti şi-i vorbeşti paşnic!

Capricorn – Horoscop 4 februarie 2019

Implică-te serios la treabă, pentru că succesul proiectului început depinde de felul cum fiecare îşi joacă rolul care i se potriveşte. Te vei integra şi tu perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi şi în care şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut.

Te simţi bine în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare îşi cunoaşte rolul şi nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să îţi aduci contribuţia şi tu cu ce ştii mai bine să faci. Intervii exact la locul şi momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. asta da colaborare eficientă!

Vărsător –  Horoscop 4 februarie 2019

Joci un rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume îşi bate capul. Tu eşti bine pregătit la nivel teoretic, ai acumulat deja informaţiile necesare pentru soluţionarea situaţiei de faţă, dar aştepţi să ţi se ceară părerea. Consideri că, dacă te bagi fără să fii consultat, ar fi un semn de infatuare.

Îţi cunoşti valoarea, şi alţii ţi-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte în banca ta până când colaboratorii ajunşi în impas vor ajunge la concluzia că trebuie să apeleze la tine. Abia după aceea orgoliul tău se va umfle în pene!

Pești – Horoscop 4 februarie 2019

Ai norocul de a atrage alături de tine o persoană care îţi seamănă grozav, parcă aţi fi fraţi. Vă completaţi perfect unul pe altul, pentru că priveşti la el ca într-o oglindă. Gândeşte ca tine, are aceeaşi viziune în ceea ce faceţi împreună, aveţi acelaşi stil de a glumi, de a vorbi, de a relaţiona, încât e o plăcere să lucraţi în tandem.

Nici nu-ţi vine a crede că poţi găsi un astfel de om, ca un geamăn perfect în ceea ce ai de făcut, dar el e proiecţia gândurilor tale. Staţi împreună cât mai mult şi luptă să păstrezi această armonie!

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top