Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 4 februarie 2014

Horoscop 4 februarie 2014 – Berbec
Felul in care te privesc ceilalti devine stimulentul cel mai bun pentru a-ti recastiga increderea in propria persoana. Daca te-ai analiza numai prin prisma propriei tale pareri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru ca ai tendinta de a-ti gasi numai defecte, or ceilalti te apreciaza sincer pentru ceea ce reprezinti. De la tine nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de lauda de sine, ca atare, daca lumea trebuie sa-ti vada adevarata valoare, ar trebui sa-i asculte pe cei care te stiu cum esti tu. Ai nevoie de un reprezentant care sa te descrie sau sa-ti faca putina reclama!

Horoscop 4 februarie 2014 – Taur
Nu trata criticile cam dure care sunt indreptate impotriva ta ca pe un atac la persoana, pentru ca nu acesta e rolul lor! Exact invers: cel care iti atrage atentia asupra unei conduite gresite, a unei actiuni indreptate intr-o directie inutila sau a unei atitudini nepotrivite unui anumit scop, chiar iti vrea binele si te trage de maneca sa nu mergi mai departe in acelasi stil. E nevoie de o schimbare de sens, pe care ti-e putin teama sa o faci, dar daca l-ai lua ca exemplu pe cel care iti ofera sfaturi utile de pe margine (ce-i drept, cu putina agresivitate), ai putea face o alegere buna, pentru ca te obliga sa fii atent la deciziile tale!

Horoscop 4 februarie 2014 – Gemeni
Ai avea nevoie de un venit mai bun pentru a-ti pune in practica marile vise. Esti constient ca nu poti tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar daca ai fi mai atent la inspiratia care navaleste acum in calea ta sub diverse forme, ai putea incepe sa castigi mai bine. Totul e sa te arati dispus sa mai incerci si altceva pe langa profesia ta de baza, sa te apuci de o afacere, sa creezi sau sa produci ceva ce poate fi valorificat, sa oferi un serviciu platit pe care stii sa-l faci la modul profesionist. Sunt mari sanse sa gasesti azi o cale de a castiga un ban in plus, dar nu ti se ofera pe tava: e nevoie de munca!

Horoscop 4 februarie 2014 – Rac
Incearca sa te eliberezi de acele ganduri despre care stii si tu ca iti blocheaza evolutia. Sunt temeri inutile, indoieli care nu-si au rostul, piedici pe care ti le pui singur in cale si care nu au ce cauta pe drumul tau spre succes. Ai demonstrat si altadata ca orice e posibil daca gandesti pozitiv si liber, concentrat asupra telului final si nu asupra hopurilor de pe parcurs, ca atare lasa deoparte atitudinea ta excesiv de critica sau auto-critica, si indreapta-ti atentia spre ceea ce te asteapta dincolo de drumul care se cere parcurs. Viitorul e promitator, totul e sa crezi si tu in asta cu tarie!

Horoscop 4 februarie 2014 – Leu
Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ti se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ti se ofera. Daca insisti sa obtii un anumit lucru dintr-o singura directie si acesta nu vine conform asteptarilor, ai putea suferi o deceptie, or asa, avand la dispozitie alternative din mai multe parti, vei putea imediat sa schimbi macazul spre altceva mai bun. Fii maleabil, adaptabil, accepta optiunile care apar, pentru ca asa gama de alegeri si de urmari devine mult mai bogata.

Horoscop 4 februarie 2014 – Fecioara
Atitudinea vesela cu care privesti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru ca asa nu te mai impiedici de fleacuri care nu merita mentionate. Trateaza ceea ce pare mai simplu si mai neinsemnat ca atare, fara sa le transformi, asa cum faci uneori, in motive de stres sau adevarate catastrofe. Vei vedea ca un dram de umor, un zambet deschis pe fata si increderea ca totul va fi bine te vor ajuta sa treci peste orice impas marunt. Unii ar spune ca e o atitudine infantila, dar consideri ca e mai bine sa razi si sa glumesti de ceva decat sa te cramponezi de nimicuri!

Horoscop 4 februarie 2014 – Balanta
Fii un pic mai atent la ceea ce iti transmite organismul, pentru ca ai putea fi tentat sa-i oferi mai mult decat are nevoie. Putin rasfat nu strica nimanui, dar totusi aluneci incet spre unele excese care pot lasa urme asupra corpului tau. Ca ai tendinta de a manca mai mult, ca esti atras de activitati care nu-ti fac bine sau sa te lasi dominat de placeri nesanatoase, fii sigur ca toate acestea vor avea efecte asupra starii tale de bine. Poate pe moment e comod si confortabil sa te complaci in bucuria simturilor, dar peste cateva zile s-ar putea numara kilogramele in plus sau orele nedormite.

Horoscop 4 februarie 2014 – Scorpion
Simti ca cineva mult mai puternic decat tine, din alte dimensiuni, iti ghideaza pasii in directii noi, si pentru ca nu detii tu controlul, asa cum iti place de obicei, esti nesigur pe tine. Mai lasa si destinul sa te duca unde vrea el, fara sa tii tu volanul strans in maini, pentru ca nu ai de unde sa le stii tu pe toate. Vei vedea ca tot ce se petrece acum in calea ta e spre binele tau deci nu are rost nici sa te temi, nici sa te opui. Esti in siguranta si vei primi, la final, exact ce ti se potriveste. Lasa-te dus de val: totul va fi bine!

Horoscop 4 februarie 2014 – Sagetator
Ai mare grija la bunurile tale, la ceea ce reprezinta acum averea ta cea mai de pret, la cei care suna azi la usa ta, pentru ca e posibil ca cineva sa atenteze la proprietatea ta. Ia-ti masuri de precautie, nu crede in cei mincinosi si fatarnici, pentru ca numai tu stii cum sa te protejezi de intrusi. Unii incearca sa ti se bage pe sub piele, sa te traga de limba, sa-ti afle secretele cele mai valoroase, dar tocmai pentru ca esti pus in garda, ar fi bine sa taci si sa-i tii pe toti la distanta. Nici nu stii care sunt intentiile unora care spun vrute si nevrute doar ca sa obtina pe nedrept ceva din ceea ce iti apartine.

Horoscop 4 februarie 2014 – Capricorn
Anturajul nefast in care te afli este cel mai rau lucru care ti se poate intampla, ca atare, daca vrei o zi de succes, alege-ti cu mai multa grija companionii. Ai ghinionul de a atrage langa tine oameni care se plang intruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu stiu altceva decat sa critice si sa strice si cheful altora cu atitudinea lor negativista. Daca te prind intr-o pasa sensibila, exista riscul sa te molipsesti de la ei si toate sa ti se para in jur urate, dar ai totusi sansa de a alege: vrei sa fii cu ei sau nu? Scoate acest gen de oameni din lumea ta si totul va merge bine. Schimbarea e la tine!

Horoscop 4 februarie 2014 – Varsator
Ai nevoie de ajutor pentru a depasi un moment de slabiciune fizica. Asculta sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare si a depasit cu bine impasul. Foloseste reteta sa de succes si iti vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente cand poti aplica mult mai repede ponturile celui care se ofera acum sa te indrume in procesul vindecarii. Stie bine ce spune si merita sa-i calci pe urme. El se simte bine, in forma, organismul lui degaja sanatate si energie pozitiva, deci de ce nu ai face ca el?

Horoscop 4 februarie 2014 – Pesti
Nu te lasa atras in conflictele absurde din jurul tau. Tu ai si alte instrumente la indemana pentru a-ti impune parerea, fara a apela la agresivitate sau nervi, asa cum o fac tovarasii tai de discutie. Retrage-te din acele medii in care planeaza o energie negativa, pentru ca aceasta atitudine isi blocheaza creativitatea si libertatea de expresie. Ai atatea lucruri interesante de facut si idei originale de aratat lumii, dar daca ii lasi pe cei nervosi si critici sa te reduca la tacere, s-ar pierde idei valoroase!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top