Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 30 septembrie 2014

Horoscop

Horoscop 30 septembrie 2014

Horoscop 30 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 30.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 30 septembrie 2014- Berbec
Relatiile cu ceilalti sunt minunate, de parca ai norocul de a atrage alaturi de tine doar oameni tonici, optimisti, care iti transmit si tie starea lor de bine. E distractie in jur, de parca ar fi loc si de petrecere in mediul in care te afli: se aude muzica, se bea un paharel, ca atare implica-te si tu in aceasta atmosfera vesela, care te ajuta sa te mai relaxezi si tu. Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia sa discuti, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum inainte pentru inima ta: o sansa de iubire, o posibila prietenie, un grup de suport care te sustine orice ar fi!

CITESTE SI: HOROSCOP SAPTAMANAL MARIANA COJOCARU

Horoscop 30 septembrie 2014- Taur
Cel care te ataca azi atat de dur se dovedeste a fi cel mai de temut inamic al tau, la momentul acesta, dar e bine ca se arata la fata, ca sa stii mai clar cu cine ai de a face. Acesta apeleaza la vorbe dure, la lovituri sub centura, la injurii si atacuri, carora le poti face fata cu brio. Uneori, e bine sa ai astfel de confruntari mai directe cu cei care nu te plac, pentru a-ti face si tu o idee cu privire la numarul real al dusmanilor din umbra. Ar fi mai greu sa lupti cu cineva bine ascuns in spatele unei masti false, or, o astfel de intrevedere directa te inarmeaza pe tine cu tot arsenalul necesar pentru o contra-ofensiva de succes!

Horoscop 30 septembrie 2014- Gemeni
Joci un rol cheie intr-o situatie instabila, in care nimeni nu reusea sa restabileasca echilibrul. Tu privesti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detasat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate fetele, fara a te lasa influentat de nimeni, ca, intr-un final, sa extragi o concluzie ferma pe care o vei prezenta si celorlalti. Te irita faptul ca unii isi schimba parerea de la o zi la alta, de aceea esti decis sa iei tu fraiele acestei actiuni pentru a reinstala odata si-odata linistea si armonia. Te comporti ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase si clare decizii, alungand astfel incertitudinea.

Horoscop 30 septembrie 2014- Rac
Desi primesti un ragaz suficient de lung pentru a mai aranja unele aspecte, timpul se scurge atat de repede incat nici nu-l simti. Grabeste-te, nu te lasa pacalit de faptul ca mai ai cateva ore sau zile la dispozitie, pentru ca esti prins intr-un iures de evenimente atat de rapid, incat chiar si amanarea aceasta parca nici nu este! Profita de orele pe care le primesti ca bonus, dar nu o lungi la nesfarsit, pentru ca nu e chiar atat de mult pe cat ai dori. Dupa ce acest ragaz se va fi terminat, iti vei da seama ca ai risipit multe minute pretioase absolut aiurea!

Horoscop 30 septembrie 2014- Leu
Prietenia e cel mai de pret dar pe care l-ai primit de la viata si esti de-a dreptul fericit ca ai pe cineva alaturi de tine capabil de imense gesturi de afectiune fata de tine. Chiar daca nu intotdeauna stii sa-i raspunzi la fel si sa-i oferi aceleasi semnale de prietenie, primesti atata energie pozitiva incat esti capabil sa rastorni si muntii cu ajutorul lui. Va veni o zi cand ii vei intoarce serviciile in acelasi mod, pentru ca nu vei uita ce face pentru tine. Tine cat poti de aceasta relatie care poate dura si o viata intreaga, daca stii s-o dezvolti si mai ales s-o apreciezi la justa valoare!

Horoscop 30 septembrie 2014- Fecioara
Certurile din familie nici nu ar merita luate in seama, pentru ca ele pornesc de la maruntisuri casnice care, oricum ai incerca sa le asezi la locul potrivit, tot vor deranja pe vreunul din casa. Asteapta-te la dispute banale cu cei mici, cu partenerul de viata sau cu parintii de la fleacuri de zi cu zi, de la curatenia din camera, de la gustul mancarii, de la timpul petrecut prea mult la televizor s.a.m.d. In loc sa raspunzi agresiv, asa cum ai fi tentat sa reactionezi, mai bine ai face cum ti se spune, si astfel armonia domestica se va reinstala mai repede intre peretii locuintei voastre. Certurile chiar nu-si au rostul!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top