Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE

Horoscop 30 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 30.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 30 noiembrie 2014- Berbec
O noua IUBIRE se poate contura frumos la orizont si e normal sa te cuprinda emotia, nerabdarea, dorinta de a face pasi mari inainte, spre o urmatoare etapa fireasca in relatia voastra. Iesi in lume, imbraca-te bine, pune accent pe felul cum arati, cum vorbesti, cum te comporti, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele si cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o intalnire interesanta cu o persoana care are efecte excelente asupra psihicului tau, descoperind cat de sensibil poti fi in unele momente. Nu te multumi doar sa primesti gesturile de admiratie, de afectiune, de rasfat, ci ofera si tu in aceeasi masura!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 1 DECEMBRIE
Horoscop 30 noiembrie 2014- Taur
Ocupa-te azi de LUCRURILE MARUNTE de care nu ai avut timp inainte. Azi ai starea potrivita pentru a te apleca asupra lor cu mai multa rabdare, pe indelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ti vine a crede cate lucruri poti sterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lunga, dar daca te-ai uita mai bine, ai vedea ca sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate usor. Ia-le pe toate pe rand, una cate una, si ai sa vezi ca lista de datorii in asteptare se reduce dintr-o data la jumatate doar pentru ca ti-ai propus sa te ocupi de ea astazi. Cere si ajutorul celor din jurul tau, pentru ca e si de datoria lor deopotriva.

Horoscop 30 noiembrie 2014- Gemeni
Starea neplacuta in care te afli azi nu e legata de vreo situatie din exterior care sa-ti provoace aceste emotii, ci de lipsa anumitor informatii de care ai mare nevoie. Cat timp nu stii clar incotro te indrepti si pe ce resurse te poti baza, e normal sa calci grijuliu, ca pe coji de oua. Tocmai pentru ca nu esti inca foarte bine edificat in privinta rezultatelor care te asteapta la final, fii foarte prudent, nu te avanta in directii neverificate si stai cu ochii la factorii de risc. Nici sa exagerezi nu e bine, ca si cum ar fi peste tot doar piedici si inamici, pentru ca atunci chiar ca se termina altfel decat ai fi dorit! Cineva te-ar putea ajuta in aceasta situatie, daca ai lasa orgoliul si ai CERE SFATURI!

Horoscop 30 noiembrie 2014- Rac
Azi te apleci cu mai multa constiinciozitate asupra studiului, ori pentru ca se apropie un eveniment cu o conotatie speciala in pozitia ta de INVATACEL – un examen, un interviu, un extemporal important – ori pentru ca simti ca ai ramas cumva in urma la anumite teme si vrei sa te mai upgradezi un pic, sa te mai pui la curent cu noutatile din breasla ta. E o reala placere sa cauti carti, sa te documentezi de pe net, sa stai de vorba cu oameni cu mai multa experienta care te pot indruma foarte bine in directia care te preocupa. Inchei ziua cu un sentiment de imensa satisfactie ca te-ai mai imbogatit cu ceva din punct de vedere intelectual si abia astepti sa arati ce stii si sa pui in practica ceea ce ai invatat.

Horoscop 30 noiembrie 2014- Leu
Chiar daca vezi cu ochii tai ca nu poti duce chiar acum la indeplinire un plan in care ti-ai pus atatea sperante, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lunga si bosumflata? Totul va merge ca pe roate altadata, dar nu azi si nu in aceste conditii, ca atare vezi ce ai scapat din vedere, de ce nu merg lucrurile asa cum ai dorit, pentru ca sigur ai uitat sa rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar daca pe moment de demoralizeaza, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva sa te apuci de altceva. Asteapta, mai cauta si ALTE VARIANTE, pentru ca cea pe care te-ai fixat nu e nici singura si nici cea mai buna cale de a ajunge acolo unde visezi.

Horoscop 30 noiembrie 2014 – Fecioara
Incearca azi sa te apleci mai mult asupra sufletului tau, spre cele mai adanci si ascunse dorinte, pentru ca de acolo poate iesi la iveala o cale noua pentru tine. Nu te lua doar dupa ce vezi usor in jurul tau, adevaratele lucruri bune sunt cele la care ajungi mai greu, care cer o anumita sondare, cercetare, cautare in profunzime. Ia-ti o pauza in iuresul vietii si stai de vorba cu sinele tau, cu cel pe care il ascunzi in inima, cel pe care nu-l stie nimeni decat tu, pentru ca acea parte din tine are acum nevoie de atentie, de concentrare, de energie. Si tu poti primi de acolo, din interior, niste sfaturi excelente, dar si tu poti linisti acest ungher al fiintei tale cu o raza de lumina si de pace. ROAGA-TE azi mai mult si mai intens, pentru ca cele mai adanci dorinte ajung mai repede sus, la ceruri!
CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top