Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 30 ianuarie 2014

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Berbec
Esti implicat intr-o actiune dificila, ce necesita un consum imens de energie si concentrare, dar desi sursa de efort esti tu, capul acestei actiuni trebuie sa fie altcineva. Tu nu esti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusa la punct, de aceea ai fi foarte incantat daca ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, asteptand indrumari de la altul mai bine pregatit. Te supui cuminte, fara sa spui nimic, unui sef a caruia valoare o recunosti, dar nu la fel de simplu ti-ar fi sa asculti de un lider de fatada.

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Taur
Daca pleci la drum, va fi o calatorie fructuoasa, in care ai ocazia de a intalni exact oamenii e care ai nevoie intr-un proiect important. Faci cunostinte noi, primesti idei sau solutii interesante ce merita puse in aplicare, iar succesul oricarei colaborari este asigurat. Daca vrei sa ai o zi de succes, ia legatura cu oameni din alte orase sau alte tari, pentru ca cele mai profitabile roade apar din colaborarile la distanta. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare in plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mandrie.

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Gemeni
Altadata te simteai foarte bine in mediul in care te afli azi, dar acum parca s-a intors totul pe dos. In loc de prietenie, amabilitate si buna intelegere, totul pare blocat intr-un punct mort de unde nimic nu se mai misca. Inainte de a judeca situatia, mai lasa o zi, doua, sa treaca, fara a lua masuri drastice, pentru ca poate fi doar un impas trecator. Daca vei dori sa parasesti acest mediu doar pentru ca acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea sa regreti ca ai fost atat de transant si nu ai incercat macar sa intelegi ce a stat la originea tensiunilor.

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Rac
La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Leu
Esti persoana care se remarca cel mai usor azi prin calitatile sale. E sansa ta in joc, foloseste-te imediat de ea, pentru ca nu te asteapta. Cu cat stai sa te gandesti mai mult daca merita sa profiti de ocazie, cu atat mai mult creste riscul de o rata. Chiar daca spui ca mai poate astepta, totusi e o chestiune care ti se ofera acum, pe loc, deci trebuie sa fii si tu mai spontan in reactii. Ai nevoie de timp ca sa pui in practica ceea ce gandesti, dar decizia trebuie s-o iei cat se poate de iute, deoarece detii toate resursele sa faci o alegere inteleapta.

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Fecioara
Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare. Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Balanta
Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante. Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie. Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa. Mobilizeaza-i si pe altii in acest proiect, ca sa poata evolua ca la carte.

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Scorpion
Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Sagetator
Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca stai ca pe ghimpi. E o asteptare placuta totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipa la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori sa sari deja peste unele etape ca sa vezi deja acel punct atins. Nu te grabi, chiar si aceasta asteptare are rolul ei, pentru ca te face sa privesti cu si mai multa bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Capricorn
Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Varsator
Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!

Horoscop 30 ianuarie 2014 – Pesti
Esti cam nervos si nu se prea poate discuta cu tine. Raspunzi agresiv oricaror propuneri, refuzi invitatiile de a te alatura unor actiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ti s-ar potrivi de minune. Esti ostil si asta se vede dupa tonul pe care-l folosesti, dupa furtunile pe care le generezi in jurul tau, dupa atitudinea violenta pe care o abordezi, mai ales cand e vorba de aspecte cu care nu esti de acord. Calmeaza-te, altfel plantezi peste tot doar samanta de scandal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top