Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 29 octombrie 2014

Horoscop

Horoscop 29 octombrie 2014

Horoscop 29 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 29.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 29 octombrie 2014- Berbec
Nu tine cont de ceilalti astazi, pentru ca ai libertate totala de miscare si de decizie. Poti deveni un exemplu de reusita in ochii tuturor prin originalitatea de care dai dovada. Tu nu mergi pe cai batatorite, esti un deschizator de drumuri si, daca reusesti sa-i convingi si pe altii sa ti se alature, succesul nu e departe. Daca nu exista altii cu veleitati de lider in anturaj, erijeaza-te tu in conducator si du-i pe toti catre rezultatele cele mai bune ale acestei zile. Trebuie sa fii tu seful, altfel simti ca ti se pun bete in roate la orice pas.

Horoscop 29 octombrie 2014- Taur
Ai mare grija la deciziile categorice pe care esti gata sa le iei. S-ar putea sa fie niste alegeri facute in pripa care, mai devreme sau mai tarziu, te vor pune intr-o situatie dificila. Daca pe tine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta ca pe o veste bomba. Fii deci prudent cand spui azi un da sau un nu, pentru ca s-ar putea sa sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de raspunsul tau. Daca e un refuz, fa-l sa nu sune ca o usa trantita in nas, ca sa nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest raspuns de la tine.

Horoscop 29 octombrie 2014- Gemeni
Visul tau cel mare prinde contur din ce in ce mai bine, ceea ce te motiveaza la maximum! Tragi tare, faci pasi mari spre implinirea lui si, cat timp depinde numai de eforturile tale, esti capabil de adevarate minuni. Ai toate motivele de satisfactie cand vezi cum inainteaza planurile tale! Unii au spus ca visezi mult, ca ai teluri imposibile, dar le poti demonstra practic faptul ca tu nu numai visezi frumos, dar detii si toate instrumentele si resursele pentru a ajunge acolo unde visezi. Trage tare, pentru ca merita eforturile, caci tinta ta cea mai inalta este aproape!

CITESTE SI: HOROSCOP LUNA NOIEMBRIE 2014

Horoscop 29 octombrie 2014- Rac
Emotiile dau in clocot, dar e greu de spus ce simti. E o combinatie intre nerabdare si retinere, intre atractie si fuga de ceea ce urmeaza sa se intample, incat multa lume va considera ca esti capricios si schimbator de la o ora la alta. Esti o fire emotiva, asa e, treci totul prin prisma inimii, si te comporti asa cum iti transmite sufletul. Va exista la un moment dat un conflict intre minte si simtire, iar tu vei fi la mijloc nestiind careia sa-i dai prioritate. Ca de obicei, sentimentele sunt cele care inving la tine, dar sa nu crezi ca ceea ce iti spune mintea va renunta asa de usor la lupta!

Horoscop 29 octombrie 2014- Leu
Nu te poti exprima in mediul in care te afli, de parca exista cineva acolo care iti taie elanul, care iti pune pumnul in gura si nu te lasa sa spui ce gandesti. E o cenzura greu de suportat, de aceea nici nu vei da randament in asemenea conditii, deoarece ai senzatia ca esti redus la tacere de oameni mai agresivi din fire, autoritari si severi, poate si fara sa aiba acest drept. Ba mai mult, te simti umilit in fata unor oameni cu un nivel intelectual mult mai redus, deci e normal sa vezi dialogul cu ei ca pe un mare blocaj de comunicare. N-ai cu cine discuta, pentru ca ei refuza din start colaborarea, schimbul de idei, incercand doar sa se impuna.

Horoscop 29 octombrie 2014 – Fecioara
Este excelenta atitudinea pe care o abordezi fata de criticii tai cei mai acerbi, astazi! Nu pleca urechea la judecati de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia asteapta sa le tina cu superioritate. Ia-o in gluma, apeleaza la ironie, ba chiar si la o oarecare atitudine jucausa in fata acestora, pentru ca vei vedea ca nu au nici un drept sa te atace. Desi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e sa le iei peste picior, sa raspunzi cu o poanta, sa le arati ca nu iti pasa de ce ti se spune cu autoritate pentru ca nu esti vinovat de nimic din ceea ce ti se reproseaza. Razi si treci mai departe!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top