Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 28 octombrie 2016

Taurii sunt multumiti de nivelul la care au ajuns si simt nevoia sa sarbatoreasca reusita alaturi de cei care au lucrat cot la cot alaturi de ei. Afla mai multe din horoscopul zilnic.

Horoscop 28 octombrie 2016 – alege zodia sau continua sa citesti mai jos articolul

Berbec – Horoscop 28 octombrie

Participi la un eveniment emotionant, care scoate la iveala latura ta sensibila. Te intalnesti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care iti era dor, cu un grup de persoane adunat in jurul unui moment cu tenta emotionala extrem de intensa, care te va afecta si pe tine. Desi vrei sa bravezi si sa nu recunosti ca ai si tu inima, de data aceasta esti coplesit de sentimente si trairi si participi trup si suflet la tot ce se intampla.

Taur Horoscop 28 octombrie

Ajungi la capatul unui proiect care te-a solicitat la maximum si acum poti culege roadele finale. Esti multumit de nivelul la care ai ajuns si simti nevoia sa sarbatoresti reusita alaturi de cei care au lucrat cot la cot alaturi de tine. Nu te grabi deja spre ceva nou, ci bucura-te cat mai mult timp de senzatia de bucurie care se instaleaza incet-incet in inima ta. Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn ca ti se recunoaste valoarea si contributia la succesul repurtat.

Gemeni Horoscop 28 octombrie

Te remarci usor in orice colectiv pentru ca ai ceva de spus si stii sa-ti exprimi punctul de vedere cu autoritate si incredere deplina. Poti atrage multi adepti noi care te vor sustine in planurile tale indraznete, deoarece azi ai norocul sa intri intr-un mediu de oameni care gandesc la fel ca tine si care te pot numi liderul lor datorita calitatilor tale de bun conducator. Iti place aceasta postura pentru ca iti pui foarte bine in valoare energia si dorinta de afirmare.

CITESTE SI: Previziuni karmice 24-30 octombrie 2016. Mercur in Scorpion

Rac Horoscop 28 octombrie

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe pasi pe care-i consideri nesemnificativi. Nu poti scapa insa de acele elemente intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenta, pentru ca exact acestea pot sta la baza unui esec cand ti-e lumea mai draga. Nu le ignora, pentru ca ele exista!

Leu Horoscop 28 octombrie

Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma. Nu-ti place atitudinea sa superficiala si nu vei pregeta sa-i tii o predica daca vezi ca nu se concentreaza eficient la nimic. Nu-ti plac astfel de oameni care fac haz de orice si iau peste picior chiar si cele mai importante chestiuni si cum il vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua masuri drastice pentru a-i sanctiona neglijenta. Nu poti arata intelegere fata de cei usuratici si cu capul in nori.

Horoscop 28 octombrie 2016

Fecioara Horoscop 28 octombrie

Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti. Fiecare priveste lucrurile din alt unghi: daca tu te gandesti inainte de toate la lucruri practice si utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreti sa le aduceti acasa, dar ati putea gasi o cale perfecta de a imbina placutul cu utilul intr-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top