Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 28 octombrie

Horoscop

Horoscop 28 octombrie

Horoscop 28 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 27.10.2014 pentru toate zodiile

Alege zodia

Horoscop Berbec
Horoscop Taur
Horoscop Gemeni
Horoscop Rac
Horoscop Leu
Horoscop Fecioara
Horoscop Balana
Horoscop Scorpion
Horoscop Sagetator
Horoscop Capricorn
Horoscop Varsator
Horoscop Pesti

Horoscop 28 octombrie 2014- Berbec
Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astazi. Da, primul soc e sever si dureros, dar, dupa o vreme, privind inapoi, iti vei da seama ca acest final era exact ceea ce aveai nevoie. Acum te poti relaxa, te poti detasa de tot ce a fost, inchizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai placut tie. Vestile acestei zile contin o oarecare doza de tristete, dar intotdeauna exista si o fata ascunsa a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea iesi mai bun de aici, deci nu te intrista! Vezi ca exista totusi si jumatatea plina a paharului!

Horoscop 28 octombrie 2014- Taur
Uneori, visele nu se implinesc, dar nu trebuie sa vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamagire. E semn ca nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii. Acelasi sentiment il vei avea si tu astazi, ca un mare scop se destrama, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar intotdeauna apare un plan de rezerva. Poate la prima vedere nu-ti convine inlocuitorul pe care il primesti in schimb, dar dupa un timp iti vei da seama ca planul de rezerva a fost mai bun chiar si decat ideea ta initiala. Nu intra in panica, ci foloseste-te de ceea ce ti se ofera!

Horoscop 28 octombrie 2014- Gemeni
Ia-o mai lent, nu te mai grabi atata, chiar daca tu esti o fire iute care nu are rabdare. Azi vei invata din nou lectia rabdarii, pentru ca cele mai bune lucruri sunt cele care se cladesc lent, in timp indelungat. Solutia la problema care te framanta de la o vreme apare tarziu, necesitand un efort de durata din partea ta, dar merita sa-ti concentrezi resursele de energie in acest sens. Chiar daca roadele nu apar atat de rapid pe cat ai dori tu, vei aprecia ritmul in care evolueaza lucrurile, ca nu cumva sa dai ceva peste cap din graba, din viteza, din impulsivitate.

Horoscop 28 octombrie 2014- Rac
Ai toate motivele de satisfactie astazi, de parca iti ies toate ca la carte! Si planul sentimental e favorizat, avand parte de momente tandre si emotionante alaturi de cel drag, dar si planul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca. Competitia care se resimte la serviciu se dovedeste a fi de bun augur, semn ca nu trebuie sa dai inapoi cand apare altul mai curajos sau mai bine pregatit decat tine, ci dimpotriva, sa faci un pas in fata si sa arati ce stii, ce poti, care e talentul tau principal! Ai cu ce te mandri si cu ce te lauda, iti mai trebuie doar un dram de tupeu si de incredere in propriile forte. Aici trebuie sa lucrezi cel mai mult!

Horoscop 28 octombrie 2014- Leu
Criticile celor din jur iti taie tot elanul cu care ai inceput o activitate noua si, in loc sa scoti la iveala latura ta luptatoare, care trece peste orice, te lasi coplesit de atitudinea lor agresiva. Nu te lasa pagubas atat de usor, e doar un hop trecator care are rolul de a te motiva si mai mult, ca atare hai, ambitioneaza-te sa demonstrezi ca stii ce vrei, ca poti obtine ceea ce vrei, chiar si in ciuda atator oprelisti. Unii nu stiu altceva decat sa judece pe altii iar azi tu esti cel care intra in colimatorul rautatilor lor, cu sau fara motive. Aduna-ti fortele si demonstreaza tuturor ca cel care stie cel mai bine ce face esti tu!

Horoscop 28 octombrie 2014 – Fecioara
Banii iau sensuri foarte constructive, pentru ca orice suma pe care o administrezi, este folosita cu cap, ba chiar poti obtine si ceva profit de pe urma lor. Te pricepi la afaceri, la manevrarea sumelor mai mari de bani, si deciziile cu iz financiar pe care le iei astazi te satisfac pe deplin. Parca le asezi pe toate acolo unde trebuie, fie ca e vorba de cheltuieli mari, de investitii masive sau de primirea anumitor drepturi banesti. Apreciezi lucrurile clare, bine definite, cifrele exacte si documentele care insotesc orice actiune, iar stabilitatea aceasta materiala are si efecte asupra tonusului tau. Cand banii sunt pe teren sigur, si tu esti mai sigur pe tine!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top