Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 28 ianuarie 2014

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Berbec
Puterea ta provine din parerea buna pe care o ai despre tine, pentru ca, atunci cand ai incredere in tine, nimic sau nimeni nu te poate opri din elan. Pastreaza aceasta motivatie pe tot parcursul zilei si vei atinge scopuri chiar mai mari decat te-ai astepta! Atunci cand te pui de acord cu propriile tale decizii si ganduri, parca prinzi mai mult curaj sa te lupti cu oricine, chiar si cu cei mai puternici decat tine, pentru ca nu ti-e frica de ei! Iti sustii punctul de vedere cu energie si cu inversunare, considerand ca puterea e la tine.

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Taur
Cu cat sapi mai adanc, cu atat te afunzi mai tare in ceata, ca atare nu mai insista. S-ar putea s-o cauti cu lumanarea si, in loc sa descoperi lucruri interesante care sa te ajute s-ar putea sa dai peste aspecte care te vor opri din elan. Incearca sa nu-l mai iei pe nu in brate, deoarece vei depasi cu succes orice impas numai datorita atitudinii potrivite fiecarei situatii. Nici sa-ti torni cenusa in cap nu e bine, dar nici sa te crezi invincibil, ca atare calculeaza-ti bine fortele si actioneaza in consecinta, in functie de conditiile date. Vei gasi instrumentele adecvate de fiecare data.

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Gemeni
Daca nici tu nu ai incredere in calitatile tale, cum ai vrea ca lumea sa te descopere la justa valoare? Schimba-ti atitudinea fata de propria persoana, nu-ti mai cauta atatea defecte si nici nu te mai indoi de calitatile tale. Esti perfect asa cum esti, ca atare fa un pas in fata si arata-te lumii cu mai mult curaj, fara a te gandi atata ce va spune ba unul, ba altul, despre tine? Nu conteaza parerile celor din jur, pentru ca oricum nu vei multumi pe toata lumea, dar conteaza sa te iubesti mai mult pe tine insuti si sa-ti spui ca meriti ce-i mai bun! Daca cineva te place, te place asa cum esti!

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Rac
Prezenta ta face bine unor persoane mai sensibile din fire care nu stiu sa se descurce intr-o situatie delicata. De data aceasta cel puternic esti tu, le ridici moralul cu vorbe de incurajare, si-i sprijini sa-si infrunte fricile si indoielile, ca sa-si recapete increderea in ei. Tu ii intelegi cel mai bine pentru ca ai trecut si tu prin momente similare de slabiciune si tot asa ai depasit impasul cu sprijin de la prieteni, ca atare a venit vremea sa intorci serviciile celor care, altadata, au fost alaturi de tine cu sinceritate si blandete.

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Leu
Daca ii lasi pe cei din jur sa te atace cu tot felul de vorbe pe care nu le meriti, practic le oferi lor victoria pe tava, or nu merita deloc acest statut. Tu stii ca esti mai bun decat ei, dar ei au avantajul agresivitatii verbale. Ai rabdare cu astfel de oameni, implica-te in competitie fara a-i privi ca pe niste dusmani, si asteapta sa ti se recunoasca valoarea prin modul tau obisnuit de a lucra. Tu vei avea castig de cauza prin propria valoare, pentru ca le vei demonstra ca nu tonul ridicat si nici agresivitatea invinge in astfel de situatii, ci o strategie bine gandita si inteleapta, ca cea pe care o abordezi tu acum.

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Fecioara
Atitudinea optimista pe care o abordezi se va dovedi a fi cea mai buna alegere, ca atare uita de spiritul tau critic caracteristic si incepe sa vezi lucrurile intr-o lumina favorabila. Spune da la tot ce ti se ofera, nu fugi nici de provocare, nici de noutate, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Cele mai bune lucruri vin din directii complet nebanuite si, daca tu le refuzi din start printr-o atitudine inchisa si suspicioasa, practic lasi sansele sa treaca pe langa tine. Trebuie sa fii pe faza, pentru ca se iveste ceva atat de bun la care e nevoie sa spui foarte repede: accept!

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Balanta
Treci printr-o situatie in care varsta devine un criteriu de evaluare si ai tendinta de a-ti gasi numai defecte (ca esti ba prea tanar, ba prea batran), dar nu e deloc asa! Varsta pe care o porti pe umeri nu are nimic ingrijorator sau defavorabil, dimpotriva: reprezinta bagajul tau de experiente si sursa ta de energie cu care trebuie sa te mandresti, nu sa bati in retragere. Poti fi adecvat, cu anii pe care-i ai, pentru o situatie in care se cauta ceva exact pentru cel care esti tu acum, ca atare nu te mai compara cu altii! Bucura-te ca ai exact varsta care trebuie!

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Scorpion
Duci dupa tine o emotie negativa de care nu te mai poti debarasa, dar exact acest lucru te opreste din elan si nu te lasa sa treci la nivelul urmator intr-o anumita actiune. E vorba de amintiri neplacute, de erori din trecut, de vini pe care nu ti le-ai asumat asa cum se cuvine, de insatisfactii sau frustrari de demult, si le cari ca pe o ghiulea de picior care iti franeaza acum ascensiunea spre ceea ce visezi sa atingi. Este vremea sa arunci o privire inapoi cu realism si responsabilitate pentru a repara acel punct sensibil. Dupa ce-l vei sterge de pe lista ta de restante, te vei simti deodata eliberat de un stres si vei vedea ca lucrurile pot merge din ce in ce mai bine.

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Sagetator
Nu accepta tonul cu care ti se adreseaza unii, pentru ca nu-l meriti! Nimeresti in medii tensionate, in care unii nu stiu sa vorbeasca altfel decat cu autoritate si agresivitate, dar nu pica in aceeasi plasa, raspunzandu-le cu aceeasi moneda. I-ai putea dezarma mult mai repede cu ton amabil, politicos, care se va impune deasupra lor cu usurinta. A fi la fel ca ceilalti, nervos si rautacios, nu ar insemna decat sa le arati ca au invins in fata ta, or tu poti impune respect si prin alte metode. Cu un pic de calm, cu un umor bine plasat si vorbindu-le mereu cu… dumneavoastra!

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Capricorn
Un prim pas spre a ti se recunoaste valoarea in fata celorlalti e sa faci tu, mai intai, acele schimbari care se cer facute pentru a deveni mai bun. Fii pregatit sa accepti din mers sfaturile care ti se ofera pe gratis, pentru ca nu vin nici sub forma de pedeapsa, nici sub forma de acuze, ci cel care ti le ofera tine la tine si doreste sa faci modificarile cele mai bune in viata ta. Vei fi mandru de tine, ca atare lupta cu binecunoscutul tau conservatorism combinat cu teama de schimbare si incepe sa te remodelezi putin cate putin pana ajungi la nivelul care sa te incante pe deplin. Nu te multumi cu mediocritatea confortabila: poti mai mult!

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Varsator
Iubeste-te mai mult pe tine insuti si fii multumit de ceea ce reprezinti. Lasa-ti defectele deoparte, pentru ca nu e momentul sa le treci pe acestea in revista, ci dimpotriva: ai atat de multe calitati care se cer scoase mai mult in valoare, incat ar fi pacat sa le tii secrete. Arati bine, esti multumit, toate merg excelent, ai o atitudine optimista in fata oricarui eveniment, si cu o optica atat de buna, toate ar trebui sa tinda spre perfectiune! Daca te-ai privi prin ochii celor care tin cu adevarat la tine, ti-ai schimba in bine parerea despre propria persoana, descoperind ce om minunat esti cand zambesti si gandesti pozitiv.

Horoscop 28 ianuarie 2014 – Pesti
Fericirea nu apare peste noapte, oricat de visator si idealist ai fi, ci esti constient ca lucrurile cele mai bune, in viata, apar prin efort, prin munca asidua. Te apuci de un proiect nou, investesti toate resursele tale in acest sens, sigur pe reusita ta finala. Efortul depus si ambitia combinate cu increderea in succes si tonusul pozitiv te vor duce, pas cu pas, spre marea victorie, deci nu te abate de la acest drum. Pastreaza optimismul pana la capat si nu te astepta ca totul sa se ridice repede si usor. E cale lunga pana la nivelul maxim, dar ai rabdare si gandeste pozitiv ca vei ajunge candva acolo!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top