Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 28 februarie 2014

Horoscop 28 februarie 2014 – Berbec
Daca ai nevoie de un ajutor, ai la cine apela pentru ca nimeresti intr-un mediu cu oameni de valoare de la care ai mereu ceva interesant de invatat. Stai cu urechile palnie la ceea ce au ceilalti de transmis, pentru ca ideile lor, solutiile lor, poate chiar interventiile lor concrete, iti sunt de mare folos. Ba mai mult: tine minte lectiile pe care ti le ofera unii cu generozitate, pentru ca le vei putea transmite si tu altora mai tarziu, devenind astfel bagajul tau de cunostinte de mare pret.

Horoscop 28 februarie 2014 – Taur
Esti debusolat pentru ca au aparut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai stii cum sa le gestionezi. Nu reusesti sa extragi concluzii prea fericite azi, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns pe loc, pentru ca nu lucrezi eficient sub presiune. Incearca sa amani marile decizii sau raspunsuri pe altadata, dupa ce va trece furtuna de acum. Impins de la spate, ai putea face o alegere gresita pe care o vei regreta mai tarziu, deci fa tot posibilul sa ai suficient timp de gandire inainte de a spune ultimul cuvant.

Horoscop 28 februarie 2014 – Gemeni
Erai convins ca nu se mai poate face nimic intr-un proiect care sta pe loc de la o vreme, dar ai parte de o surpriza. Apare o solutie salvatoare care da un nou sens acelui plan blocat si iti da si chef sa te apuci din nou de treaba. Nu abandona un plan daca nu se mai misca, pentru ca acum, dupa o perioada in care s-au mai asezat unele lucruri, totul ar putea reporni in forta. Da o a doua sansa unui plan esuat mai demult, pentru ca acum ai alte resurse la indemana ce pot avea efect mai bine ca data trecuta.

Horoscop 28 februarie 2014 – Rac
Se pare ca nu te afli in mediul cel mai potrivit pentru nevoile tale emotionale de acum. Doresti prezenta prietenilor, dar azi poti numara cati sunt cu adevarat de partea ta. Ai putea avea surpriza sa descoperi ca cei care se bateau cu pumnul in piept ca tin cu tine neconditionat nu-ti sar in ajutor la nevoie, in timp ce alte persoane, pe care nu le numeai prietene, te sustin fara sa le ceri nimic. E vremea sa-ti schimbi parerea despre oamenii care iti stau alaturi pentru ca unii chiar nu merita afectiunea ta.

Horoscop 28 februarie 2014 – Leu
Cu cat nasti mai multe controverse prin faptele tale, cu atat te ambitionezi mai tare. Esti atat de bataios si crezi atat de mult in ideile tale incat esti gata sa te lupti pana la capat pentru ele, in ciuda contradictiilor care se incing. Lucrezi bine chiar si sub presiunea criticilor din jur, pentru ca esti convins ca pana la urma ti se va da dreptate si ca se vor convinge si ceilalti ca parerile tale sunt cele mai bune. Insista, ramai ferm pe pozitie si nu te lasa doborat de un refuz sau o critica severa, pentru ca nu le meriti.

Horoscop 28 februarie 2014 – Fecioara
Abordezi o atitudine oarecum nepasatoare la problemele altora, de parca nu ai avea nicio legatura cu acestea. Poate nu e rau sa ramai detasat fata de ce se petrece in jurul tau, mai ales daca planeaza o atmosfera sumbra care de obicei te afecteaza, dar azi tu esti intr-o pasa buna pe care merita sa o pastrezi pe tot parcursul zilei. Lasa-i pe ceilalti sa se lupte cu piedicile si cu esecurile lor, pentru ca nu te privesc personal. Nu trebuie sa te pui de fiecare data in pielea lor, ca iti strici tu tot cheful.

Horoscop 28 februarie 2014 – Balanta
Faci totul ca la carte, chiar daca cei din jur te ispitesc sa incalci unele reguli. Intuitia ta iti spune ca e mai bine sa urmezi caile drepte decat sa obtii ceva apeland la tertipuri necinstite. Esti constient ca adevarul iese intotdeauna la iveala si, cand ceilalti se vor cai si vor suferi consecintele propriilor abateri, tu vei avea curajul sa iesi in fata si sa spui cu mandrie ca ai urmat caile cele bune. Cineva este acolo sa judece lucrurile la modul cel mai sever si tu poti iesi cel mai bine din aceasta analiza la sange, tocmai pentru ca nu te-ai abatut de la lege.

Horoscop 28 februarie 2014 – Scorpion
Vestile de la cei dragi te pun pe ganduri pentru ca auzi ca vreo ruda de-a ta trece prin momente dificile. Ai vrea sa-i fii de ajutor cumva, dar ajunge doar sa-i dai un semn prin care sa inteleaga ca esti alaturi de el cu toata inima. Un gest de compasiune sau un sfat prietenesc la greu il vor bucura pentru ca asa nu se mai simte singur in lupta cu greutatile vietii. Uneori ajunge doar sa stii ca exista cineva care se intereseaza de soarta ta ca sa treci peste toate, iar sprijinul acordat azi de tine are exact acest efect.

Horoscop 28 februarie 2014 – Sagetator
Ai tendinta de a respinge sfaturile celor mai maturi dintr-un spirit de fronda care nu te caracterizeaza. Exista cineva alaturi de tine care are numai lucruri bune de impartasit, dar vrei sa demonstrezi ca poti si singur si spui nu la orice ajutor din afara. Te comporti ca un copil care se ridica impotriva povetelor bune venite de la parinti, doar asa, ca sa arate ca s-a maturizat si stie el mai bine ce are de facut, dar s-ar putea sa regreti nesupunerea de acum si sa-ti dai seama mai tarziu ca cei mari chiar iti vor binele.

Horoscop 28 februarie 2014 – Capricorn
Esti pretentios si nu te multumesti cu putin, ca atare ai putea refuza diverse oferte daca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale actuale. Simti ca ar fi bine sa mai astepti o vreme, decat sa accepti ceva din lipsa de variante mai bune. Consideri ca merita sa mai stai pe tusa, sa se mai adune solutii profitabile, si sa nu te opresti la prima care se iveste. Rabdarea de care dai dovada acum va fi rasplatita candva cu rezultate de zile mari care iti vor demonstra ca nu trebuie sa faci compromisuri si sa te multumesti cu ce ti se ofera. Mai asteapta, mai acumuleaza informatii!

Horoscop 28 februarie 2014 – Varsator
Calatoriile sunt preocuparea numarul unu azi, de parca a venit vremea unei deplasari de la care ai mari asteptari. Poate ai pregatit demult timp aceasta plecare si abia astepti sa-i dai startul, de aceea si emotiile tale sunt crescute. La destinatie te vor astepta evenimente placute, deosebite, de neuitat, tocmai de aceea pleci la drum constient ca nu va fi un drum oarecare, ci chiar iti poate schimba viata pe ani de zile de acum inainte. E ceva similar unei mutari de domiciliu sau de serviciu, de aceea stai ca pe ghimpi, constient de greutatea deciziei.

Horoscop 28 februarie 2014 – Pesti
Cariera este preocuparea ta principala zilele acestea, de parca a venit vremea unui proiect de mare anvergura de care depinde viitorul tau profesional pe cativa ani de zile. Nu e o alegere oarecare, ci una dificila, in care trebuie sa demonstrezi, pe de o parte, bagajul acumulat pana acum, si, pe de alta parte, ce esti dispus sa investesti in ceea ce vrei sa cladesti de acum inainte. Esti intr-un punct decisiv pentru reputatia ta, deci apuca-te serios de treaba, cu responsabilitate si seriozitate, pentru ca nu e deloc de joaca.

Horoscop furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top